14 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

şu müzikleride koymasalar dizinin orjinal müziği yeter de artar bu diziye negerek var zaradan felan lı müziklere of offf sonu iyi görünmez böyle giderse

destere diziye çamur attığım yok bende diziyi seviyorum ama böyle sahnelerle reyting alma isteği yanlış

Yaa niye kabul etmiyosunuz ki evet obgzk de blok koyuyo ama en cok 1 saat reklamsiz gidiyo 1.30 hic olmadi..garibime gitti soyledim, evet dogrudur, rakamlarini yukseltmek icin yapiyo desen, olmaz mi yani ?

Dedim sana dizi toparlanacak diye.
Can ile Emir'in sahnelerini nasıl buldun? Muhteşemdi, Can iyi postaladı Güneş'i.
Son sahne hiç hoşuma gitmedi acaba Güneş hamile mi?
ejection:

destere diziye çamur attığım yok bende diziyi seviyorum ama böyle sahnelerle reyting alma isteği yanlış

tamamda metinle yanındaki kız arabaya sığamadıkları için sırtları çizildi koltuk takıldı sırtlarına ne var bunda ki
))

Yaa niye kabul etmiyosunuz ki evet obgzk de blok koyuyo ama en cok 1 saat reklamsiz gidiyo 1.30 hic olmadi..garibime gitti soyledim, evet dogrudur, rakamlarini yukseltmek icin yapiyo desen, olmaz mi yani ?

diloş güzl kız ama dizi kalite olarak öbgz nin 10 da biri
)

yarın totelde arka 1 dila 2 olur abd dila birinci olur geçen haftaki sonuc gibi

Kayip cok reklam vermiyo evet ama 1.30 saati gecik bi reklamsizda degil. En fazla 1 saatt reklamsiz gidi lordly

Yoo ben 1 buçuk saat reklamsız gittiğini de gördüm.

Bir ara 20.00'da reklama girdi 21.15 gibi döndü.

Sonraki reklamını da 21.45'te verdi ve 22.00'da bitti.

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 5.85 , 2) KANALD: 4.71 , 3) SHOW: 3.32 , 4) STAR: 3.1 , 5) FOX: 3.08

cuma günün en kaliteli dizisi dila hanım emirin yolunu iyi tokatlamis
aynı zamanda haremi de öle