Niye Alis diyecektim ama doğru o olabilir Esma'nın yabancı ülkeden gelen akrabası olabilir bence. Çünkü Esma'nın ailesi yurt dışındaydı sanırım bak olabilir he iyi düşündüm.
Okulla ilgisi olmayacaksa dizide pek bir rolü olmaz dizinin büyük bir bölümü okulda geçiyor
Bence Alis'in sevgilisi de olabilir hani yabancıymış ya ordan bir bağlantı kurdum
Mantıklı aslında Orço Alis ve o yeni gelen arasında çekişmeler olabilir Zaten Orço pek grupla takılmıyor
Niye Alis diyecektim ama doğru o olabilir Esma'nın yabancı ülkeden gelen akrabası olabilir bence. Çünkü Esma'nın ailesi yurt dışındaydı sanırım bak olabilir he iyi düşündüm.
Kısmet genelde benim tahminlerim tutmuyor 2. bir Buz Devri vakası olmasın şimdilik bi şey demiyorum.Billy Kane post: 1414575' Alıntı:Fikir çok bakalım hangimizin dediği tutacak
Kelime oyunu yapma bize.Kelime Oyunu'nun tekrarına bak vay be.
😱
:f :freytinger post: 1414588' Alıntı:kelime oyunu yapma bize.:f
o değilde gerçekten vay be.:f
Biliyorum Furkan ara sıra yasaklar çiğnenmeli.
Böyle mesajlar yasak Mert..
Pis Yedili'nin yapım değiştiğine dair bir iddia var, ne kadar doğru acaba..
Biliyorum Furkan ara sıra yasaklar çiğnenmeli.
GaniMüjde bi şey yaptı anlamadım Tükenmez Kalem Filmcilik ama jenerikte Pis Yedili Film yazıyor aynısı Babam Sınıfta Kaldı'da gördüm sanırımTükenmez Kalem Filmcilik ama Babam Sınıfta Kaldı Film yazıyor ilgin gerçekten....