Lê tnxmrt-06 post: 1414465' Alıntı:
Lê tnxmrt-06 post: 1414465' Alıntı:
O zaman o sahneyi çekselerdi.. Böyle hiç bir inandırıcılığı yok zaten dizide hata çok ama izlettiriyor kendini Yalnız bugün sıkıcıydı sen nasıl buldun bu bölümümrt-06 post: 1414481' Alıntı:Karabiberler biliyordu belki onlar aramıştır?
Tıpta çareler tükenmiyor.
Başları banada sıkıcı geldi ama son 25 30 dk sı güzeldi başlarında ben de sıkıldım.Billy Kane post: 1414492' Alıntı:O zaman o sahneyi çekselerdi.. Böyle hiç bir inandırıcılığı yok zaten dizide hata çok ama izlettiriyor kendini Yalnız bugün sıkıcıydı sen nasıl buldun bu bölümü
TRT 1'ci var mı?Forumda bol Kanal d'ci var yoksa sen de mi??
Ya git takas ya gs Fbden her alanda üstünmüş 2 şampiyonluk kazandınız diye varya ayrıca basketbolda Her türlü bir geçeriz erkeklerdede bayanlardada 8 sene üst üste şampiyon olduk voleybodada daha iyiyiz bayan takımımız avrupa şampiyonu bokstada fener daha ii bizim olmadığımız yerde gs iyi yoksa fb varken gs 2nci sırada
TRT 1'ci var mı?
Başları banada sıkıcı geldi ama son 25 30 dk sıgüzeldi bence başlarında ben de sıkıldım.
Geçen hafta değilondan önce ki hafta başını da beğenmiştim.
Zaten hep sonları güzel oluyor
Furkan'ların gruba giren o çocuğu niye diziye aldılar.. Can'a benzediği için mi 😕 Acayip itici bir herif...
Ayrıca şu yabancı çocuk ne zaman gelecek lo
Adam gıcık bari rolü iyi olsa. Rolü de daha gıcık.mrt-06 post: 1414514' Alıntı:Geçen hafta değilondan önce ki hafta başını da beğenmiştim.
Gani reyizler yazmış 2 3 bölüme gelecekmiş o yabancı.
O çocuğa bizde gıcık olduk @Reytinger başka adam mı kalmadı onu aldılar.
- - - Ekleme - - -
Hazır Haluk yokken Fox yazımı yayınlıyım.
mrt-06 post: 1414514' Alıntı:Hazır Haluk yokken Fox yazımı yayınlıyım.
Noldu niye izlemedin ? ( önce ki mesajının cevabı. )Reytinger post: 1414522' Alıntı:Adam gıcık bari rolü iyi olsa. Rolü de daha gıcık.
Sürpriz.xBUGRAx post: 1414527' Alıntı:Ne yazısı?
Geçen hafta değilondan önce ki hafta başını da beğenmiştim.
Gani reyizler yazmış 2 , 3 bölüme gelecekmiş o yabancı.
O çocuğa bizde gıcık olduk @Reytinger başka adam mı kalmadı onu aldılar.
Anladık herhalde.mrt-06 post: 1414530' Alıntı:Noldu niye izlemedin ? ( önce ki mesajının cevabı. )
- - - Ekleme - - -
Sürpriz.
Geçmiş olsun.
Anladık herhalde.
Valla hastanedeydim. Eve ancak bu zamanda geldim.
Belki okulla ilgisi yoktur.
Ohoo daha varmış madem bu kadar geç katılacaktı ne diye haberini 2 ay öncesinden duyurursun
Hangi rolle girecek acaba çok merak ediyorum.
Pis 7 'li grubuna giremez o kontejanı Rüzgar ile tamamladılar Furkan'ların gruba girecek bence
Sağol.mrt-06 post: 1414540' Alıntı:Geçmiş olsun.
Zaten tüm bölümü özet olarak veriyorlar.
Önce ki yazımda eleştiri değildi ama Haluk demediğini bırakmamıştı şimdi de pek eleştiri sayılmaz eleştirimsi.xBUGRAx post: 1414535' Alıntı:Eleştiri gibi geldi.
mrt-06 post: 1414545' Alıntı:Önce ki yazımda eleştiri değildi ama Haluk demediğini bırakmamıştı şimdi de pek eleştiri sayılmaz eleştirimsi.
Belki okulla ilgisi yoktur.