14 Ağustos 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

mrt-06 post: 1414481' Alıntı:
Karabiberler biliyordu belki onlar aramıştır?
:X :X

Tıpta çareler tükenmiyor.

:F
O zaman o sahneyi çekselerdi.. Böyle hiç bir inandırıcılığı yok zaten dizide hata çok ama izlettiriyor kendini :X Yalnız bugün sıkıcıydı sen nasıl buldun bu bölümü :)

Billy Kane post: 1414492' Alıntı:
O zaman o sahneyi çekselerdi.. Böyle hiç bir inandırıcılığı yok zaten dizide hata çok ama izlettiriyor kendini :X Yalnız bugün sıkıcıydı sen nasıl buldun bu bölümü :)
Başları banada sıkıcı geldi ama son 25 30 dk sı güzeldi başlarında ben de sıkıldım.

:X

Ya git takas ya gs Fbden her alanda üstünmüş 2 şampiyonluk kazandınız diye varya ayrıca basketbolda Her türlü bir geçeriz erkeklerdede bayanlardada 8 sene üst üste şampiyon olduk voleybodada daha iyiyiz bayan takımımız avrupa şampiyonu bokstada fener daha ii bizim olmadığımız yerde gs iyi yoksa fb varken gs 2nci sırada

Aynen daha ne denir ki. :)) Gs'nin doğru düzgün ne başarısı var ki? Voleybolda zirve demişler ama voleybolda gs'nin adı bile geçmiyor. :)

Her yıl uluslararası oyunlara bakarsak hep fenerbahçe daha çok sporcu göndermiştir ve hep fenerbahçeli sporcular sayesinde madalyalar kazanılmıştır. :)) Bunlar resmi ha attığım yok gerçek kayıtlar. :)

- - - Ekleme - - -

TRT 1'ci var mı?

O da mı var yoksa ben yok sanıyodum. :D

Başları banada sıkıcı geldi ama son 25 30 dk sıgüzeldi bence başlarında ben de sıkıldım.

Zaten hep sonları güzel oluyor :X

Furkan'ların gruba giren o çocuğu niye diziye aldılar.. Can'a benzediği için mi 😕 Acayip itici bir herif...
Ayrıca şu yabancı çocuk ne zaman gelecek lo :X

Zaten hep sonları güzel oluyor :X

Furkan'ların gruba giren o çocuğu niye diziye aldılar.. Can'a benzediği için mi 😕 Acayip itici bir herif...
Ayrıca şu yabancı çocuk ne zaman gelecek lo :X
Geçen hafta değilondan önce ki hafta başını da beğenmiştim.
:kiki:

Gani reyizler yazmış 2 , 3 bölüme gelecekmiş o yabancı.
:D

O çocuğa bizde gıcık olduk @Reytinger başka adam mı kalmadı onu aldılar. :( :(

- - - Ekleme - - -

Hazır Haluk yokken Fox yazımı yayınlıyım.

mrt-06 post: 1414514' Alıntı:

Gani reyizler yazmış 2 3 bölüme gelecekmiş o yabancı.

- - - Ekleme - - -

Hazır Haluk yokken Fox yazımı yayınlıyım.

Adam gıcık bari rolü iyi olsa.:( Rolü de daha gıcık.:( :(

Gani reyizler yazmış 2 , 3 bölüme gelecekmiş o yabancı.

Ohoo daha varmış madem bu kadar geç katılacaktı ne diye haberini 2 ay öncesinden duyurursun :X
Hangi rolle girecek acaba çok merak ediyorum.
Pis 7 'li grubuna giremez o kontejanı Rüzgar ile tamamladılar Furkan'ların gruba girecek bence:X

Anladık herhalde.:T:
Valla hastanedeydim.:D Eve ancak bu zamanda geldim.:) :)
Geçmiş olsun.

Zaten tüm bölümü özet olarak veriyorlar.

- - - Ekleme - - -

Ohoo daha varmış madem bu kadar geç katılacaktı ne diye haberini 2 ay öncesinden duyurursun :X
Hangi rolle girecek acaba çok merak ediyorum.
Pis 7 'li grubuna giremez o kontejanı Rüzgar ile tamamladılar Furkan'ların gruba girecek bence:X
Belki okulla ilgisi yoktur.

O inşaat hikayesi hoşuma gitti.

Belki okulla ilgisi yoktur. :D

Okulla ilgisi olmayacaksa dizide pek bir rolü olmaz dizinin büyük bir bölümü okulda geçiyor :) :)
Bence Alis'in sevgilisi de olabilir hani yabancıymış ya ordan bir bağlantı kurdum :X
Mantıklı aslında :X Orço Alis ve o yeni gelen arasında çekişmeler olabilir :) Zaten Orço pek grupla takılmıyor :X