Eskiye göre ilerleme var sende fakat hala zaman zaman ilgin ve bilgin olmayan konulara yazıyorsun, buna son vermelisin.Adminim burda bir yanlışlık var bence ben her konuya mesaj yazmaya çalışmıyorum bu nasıl oldu anlamadım bu konu için @xBUGRAx e soru sormuştum ondan sonra her konuyu kasmamaya çalıştım birde ben mesaj sayısını kasmak istemiyorum, normal konularda yorumumuzun olması bizim de hakkımız...
Teşekkür ederimEskiye göre ilerleme var sende fakat hala zaman zaman ilgin ve bilgin olmayan konulara yazıyorsun, buna son vermelisin.
anladim iyi tatilleryok yapmrum zaten insallah kalkar.Cafe bildum ordan giroyorum daha tatildeyim
dondunmu tatilden noldu ?
vlla ben çok çabaladım ama otür kişilere uyarı bile vermemeye kararlılar oyüzden artık karıştırmıcam 🙂
evet oglen geldi gitti.Bosver ceza vermezlerse vermesinler onlara ezel 7. bolumdeyimvlla ben çok çabaladım ama otür kişilere uyarı bile vermemeye kararlılar oyüzden artık karıştırmıcam 🙂
🙂
bu arada gelmişin ama yakalayamadım seni
Seni hep ilk 3'de görürdük şaşırdım sadece.nesi varmış melun .ss
ben zirveyi ele geçirdim farkı açtım artı kgerek yokSeni hep ilk 3'de görürdük şaşırdım sadece.