14-20 Temmuz 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Adminim burda bir yanlışlık var bence ben her konuya mesaj yazmaya çalışmıyorum bu nasıl oldu anlamadım bu konu için @xBUGRAx e soru sormuştum ondan sonra her konuyu kasmamaya çalıştım birde ben mesaj sayısını kasmak istemiyorum, normal konularda yorumumuzun olması bizim de hakkımız...
Eskiye göre ilerleme var sende fakat hala zaman zaman ilgin ve bilgin olmayan konulara yazıyorsun, buna son vermelisin. :):)

Eskiye göre ilerleme var sende fakat hala zaman zaman ilgin ve bilgin olmayan konulara yazıyorsun, buna son vermelisin. :):)
Teşekkür ederim :)
Gerçekten foruma olan sevgim günden güne artıyor,fakat ilgim ve bilgim olmadığım konulara neden bilgi yazıyım ki hele ki forum kurallarını gözden geçiriyorum,anlamadıklarımı @yakamoz - Asi @Bully @sokak saati @denizz19 @sürgünüm e soruyorum hatta hatta yanlışım olduğumda beni uyarıyorlar.Gerçekten bu cezanın haksız olduğuna inanıyorum.Moderotor ve Editor arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Sizdende adalet li olmaya davet ediyorum. [emoji4]

Bir kaç haftadır bu listeye giremiyordum ama bu hafta son sıradan da olsa girmeyi başarmışım. :D
:d

Bn bu foeumu hepizizden daha cok sevmistim inaninki daha cok sevmistim Elveda liste elveda.... :T

Son düzenleme:
Normal olarak düşmüşüm @cookies fazla sorun yapma umarim kisa sürede cezanz kalkar @eros da aynı şekilde :)
Bu cezalar yerine fake deyip milletin arkasindan yorum yapanlar cezalandirilsa daha adaletli olur.
@Çiğdem- dediği gibi.

yok yapmrum zaten insallah kalkar.
dondunmu tatilden noldu ?​
Cafe bildum ordan giroyorum daha tatildeyim

Normal olarak düşmüşüm @cookies fazla sorun yapma umarim kisa sürede cezanz kalkar @eros da aynı şekilde :)
Bu cezalar yerine fake deyip milletin arkasindan yorum yapanlar cezalandirilsa daha adaletli olur.
@Çiğdem- dediği gibi.
vlla ben çok çabaladım ama otür kişilere uyarı bile vermemeye kararlılar oyüzden artık karıştırmıcam 🙂
🙂
bu arada gelmişin ama yakalayamadım seni :kiki::kiki:

vlla ben çok çabaladım ama otür kişilere uyarı bile vermemeye kararlılar oyüzden artık karıştırmıcam 🙂
🙂
evet oglen geldi gitti.Bosver ceza vermezlerse vermesinler onlara ezel 7. bolumdeyim :bhr:

🙂
Gelmedim bugün meşgul değildim girdim cıkarm şimdi.