14-20 Ağustos 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Bu haftadan itibaren düzenli dizi ve program yayınlamaya başlıyoruz, ama kanal yönetimi olarak reyting ölçümünün şeffaflığına inanmadığımız için konuyu boykot edeceğiz

Ağla

Benim dizim sayesinde kalite gelecek senin kanalına
Artık eskisi kadar sizden kişiler yok Biliyorum senin tarz dizileri 4 yıl önce den @Yiğitt siyasetle yolladı Forumda Adalet yok diye Forumda bile Adalet protestosu çıkardı @mrt-06 @Maskeli Fedai Tek Polisiye dizisi forumun fantastik rüzgarını başlatan benim forum üyelerinin olmasıyla tutuyor

Senin dizin benim kanalda olabilir Hepsi aksiyon türü Tek fantastik var @Maskeli Fedai

hhaha aa kanalın oldunu bilmiyordumkı ben cnm @S.G.A.T. a oldu gibi @Aserat da bana ilk yazandı bende fark etmez hesabıyla tamam dedim

ama allah kısmet ederse yürüyen ölüler gibi etki edecek bir fantastik dizi ayarlacam kanalına
panaroma konusundada aserata @mrt-06 ın kanalı yayınlasın yapılırsa dedim

Bu arada bizim kanal sonunda haftayı 1. olarak tamamladı ne diyorsun.

Benim duruma Nediyorsun Adalet Peşinde finalde yükseldi Her kes dizide ölünce konuşuldu forumda

Peki ablacım bekliyorum o halde.

Fantastik dizin benim kanalda uygun olur

Bu arada bizim kanal sonunda haftayı 1. olarak tamamladı ne diyorsun.
Peki ablacım bekliyorum o halde.
Benim duruma Nediyorsun Adalet Peşinde finalde yükseldi Her kes dizide ölünce konuşuldu forumda
bizim kanal zaten en reytingli işleri almış önce davranmandan kaynaklı @Aserat

bu fantastik diziye atacana çok önceden sözüm vardı @pompy o demişti zaten bana öyle bşi yap bende yayınla diye ama senin kanalada biR PROJE düşünürüz panaromayı sende yapabilirim belki pompy atacan birşey demez sanırım diziyi ona veriyorum çünkü sanada birşey ayarlarız

Son düzenleme:
şu anda büyük sıkıntıdayım aynı kanalda iki aynı versiyon dizi olmaz
benim dizi sihirli annem versiyonu gibi seninkini etkilemez

şu anda büyük sıkıntıdayım aynı kanalda iki aynı versiyon dizi olmaz
benim dizi sihirli annem versiyonu gibi seninkini etkilemez
Yada @pompy de bir polisiye dizi sözü vereyim ben
@mrt-06 @Aserat

söz sanada bir polisiye yazıcam cnm
Fantastik dizi ve panoramo atacanda senin analada uygun bir dizi sözüm olsun @pompy