Maskeli Fedai
Favori Üye
Ona RAĞMEN geçmişsin demen lazımdıForum oyuncularından oluşan Zombi Ekspresi'ni geçmişsin, diğer yarışmayı da geçmişsin. Yani bayım teoriniz yanlış ve ya kullanışlı değil.
Dizinin kalitesini vicdanen dikkate alıp tamam diyorum ve çıkıyorum.Ona RAĞMEN geçmişsin demen lazımdı
Artık eskisi kadar sizden kişiler yok Biliyorum senin tarz dizileri 4 yıl önce den @Yiğitt siyasetle yolladı Forumda Adalet yok diye Forumda bile Adalet protestosu çıkardı @mrt-06 @Maskeli Fedai Tek Polisiye dizisi forumun fantastik rüzgarını başlatan benim forum üyelerinin olmasıyla tutuyorAğla
Benim dizim sayesinde kalite gelecek senin kanalına
hhaha aa kanalın oldunu bilmiyordumkı ben cnm @S.G.A.T. a oldu gibi @Aserat da bana ilk yazandı bende fark etmez hesabıyla tamam dedim@Çiğdem- @XanTier @S.G.A.T. hepsi TVen'e yani bana ihanet edip karşı kanala geçtiler bunlar utulmayacak.
Neyse ki yeni projem ortalığı yıkacak @sokak sanati ve @Billy Kane'nin sunumuyla YILAN SHOW çok yakında TVen'de olacak.
Bu arada bizim kanal sonunda haftayı 1. olarak tamamladı ne diyorsun.hhaha aa kanalın oldunu bilmiyordumkı ben cnm @S.G.A.T. a oldu gibi @Aserat da bana ilk yazandı bende fark etmez hesabıyla tamam dedim
ama allah kısmet ederse yürüyen ölüler gibi etki edecek bir fantastik dizi ayarlacam kanalınapanaroma konusundada aserata @mrt-06 ın kanalı yayınlasın yapılırsa dedim
Benim duruma Nediyorsun Adalet Peşinde finalde yükseldi Her kes dizide ölünce konuşuldu forumdahhaha aa kanalın oldunu bilmiyordumkı ben cnm @S.G.A.T. a oldu gibi @Aserat da bana ilk yazandı bende fark etmez hesabıyla tamam dedim
ama allah kısmet ederse yürüyen ölüler gibi etki edecek bir fantastik dizi ayarlacam kanalınapanaroma konusundada aserata @mrt-06 ın kanalı yayınlasın yapılırsa dedim
Peki ablacım bekliyorum o halde.hhaha aa kanalın oldunu bilmiyordumkı ben cnm @S.G.A.T. a oldu gibi @Aserat da bana ilk yazandı bende fark etmez hesabıyla tamam dedim
Fantastik dizin benim kanalda uygun olurhhaha aa kanalın oldunu bilmiyordumkı ben cnm @S.G.A.T. a oldu gibi @Aserat da bana ilk yazandı bende fark etmez hesabıyla tamam dedim
Bu arada bizim kanal sonunda haftayı 1. olarak tamamladı ne diyorsun.
Peki ablacım bekliyorum o halde.
bizim kanal zaten en reytingli işleri almış önce davranmandan kaynaklı @AseratBenim duruma Nediyorsun Adalet Peşinde finalde yükseldi Her kes dizide ölünce konuşuldu forumda
şu anda büyük sıkıntıdayım aynı kanalda iki aynı versiyon dizi olmazbizim kanal zaten en reytingli işleri almış önce davranmandan kaynaklı @Aserat
bu fantastik diziye atacana çok önceden sözüm vardı @pompy o demişti zaten bana öyle bşi yap bende yayınla diye ama senin kanalada biR PROJE düşünürüz panaromayı sende yapabilirim belki pompy atacan birşey demez sanırım diziyi ona veriyorum çünkü sanada birşey ayarlarız
Yada @pompy de bir polisiye dizi sözü vereyim benşu anda büyük sıkıntıdayım aynı kanalda iki aynı versiyon dizi olmaz
benim dizi sihirli annem versiyonu gibi seninkini etkilemez
@Harunnn60 a karşı elimde kozum var beşiktaş 10 Aralık faciası gibi bir facia olur bunu @Harunnn60 ve @DarkLeqenD e kızgınlığıma Ama halkın Polisine benzemesin en değişiği güzel çirkindi ordan bir fikir bul bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?