14-20 Ağustos 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Bizi protesto edenler var, mesela @denizz19 yaptığım hiçbir dizi/programa yorum yapmıyor bana reyting gelmesin diye. :A Kanalımız düşmanlarımıza rağmen haftalarca zirvede kaldı bu hafta da müsade ettik sen sevin diye. :A
Deniz'i kaybetmen üzücü olmuş ama mazeret bulmaya gerek yok. İstikrar, emek ve alın teriyle eTV ailesi olarak zirvedeyiz. :Z

Aslında kendi kanalımı kursam tek programla her hafta 1. olurum rahatlıkla. :A:A
eTV ailesi olarak sana ihtiyacımız var. Aslında bu reytinglerden sonra 2. sezon onayı vermem lazımdı ama senin için aklımda başka bir format daha var. :A
Ayyy iyi tebrikler, yeter 10 hafta sonra 1. oldun. :F

Benim açımdan üzücü değil kendi ayıp ediyor. :D

RTÜK izin verecek mi acaba kursam diyorsun ama. :A
Neyse zaten MusicSurvivor'dan sonra hep 1. olacağız bu sadece başlangıç. :Z

Niye Acun kurdu, bana neden izin vermesin RTÜK amca? :A
RTÜK'ün keyif sana mı kaldı? İstediğini yapar. :A

eTV ailesi olarak sana ihtiyacımız var. Aslında bu reytinglerden sonra 2. sezon onayı vermem lazımdı ama senin için aklımda başka bir format daha var. :A

@Çiğdem- de bize ihanet edenlerden. .ss

yok zaten şakasına dedim. :A eTV'deyiz. :Z
Projenin içeriği hakkında haberim yok ama? :A

RTÜK'ün keyif sana mı kaldı? İstediğini yapar. :A

@Çiğdem- de bize ihanet edenlerden. .ss
Kabul et adam ikna etme başka seviyede. :A kırk yıllık Melih'i nasıl aldı ama. :A

yok zaten şakasına dedim. :A eTV'deyiz. :Z
Projenin içeriği hakkında haberim yok ama? :A

Kabul et adam ikna etme başka seviyede. :A kırk yıllık Melih'i nasıl aldı ama. :A
Neyse rekabet iyidir kaliteyi yükseltir. Bu arada İtiraflar da geçilecekmiş az daha. :A
@Çiğdem- @XanTier @S.G.A.T. hepsi TVen'e yani bana ihanet edip karşı kanala geçtiler bunlar utulmayacak. :A

Neyse ki yeni projem ortalığı yıkacak @sokak sanati ve @Billy Kane'nin sunumuyla YILAN SHOW çok yakında TVen'de olacak. :A :Z

İnsan demez mi şöyle yarışmam var yayınlasam mı diye, illa benim mi sormam lazım. :A
Yok artık. :A Yaşadığım yere dönmeyeceğim kesinleşince bir anda karar verdim, konuyu açtım etiket yapamadan özel mesaj geldi Aserattan. :A Hala da aklımda nasıl gördü ne zaman okudu da özel mesajı attı. :A