Hepsini kınıyoruz.Valla Benide protesto edenler var hatta forumu bile protesto eden var
Hepsini kınıyoruz.Valla Benide protesto edenler var hatta forumu bile protesto eden var
Deniz'i kaybetmen üzücü olmuş ama mazeret bulmaya gerek yok. İstikrar, emek ve alın teriyle eTV ailesi olarak zirvedeyiz.Bizi protesto edenler var, mesela @denizz19 yaptığım hiçbir dizi/programa yorum yapmıyor bana reyting gelmesin diye. Kanalımız düşmanlarımıza rağmen haftalarca zirvede kaldı bu hafta da müsade ettik sen sevin diye.
Ayyy iyi tebrikler, yeter 10 hafta sonra 1. oldun.Deniz'i kaybetmen üzücü olmuş ama mazeret bulmaya gerek yok. İstikrar, emek ve alın teriyle eTV ailesi olarak zirvedeyiz.
RTÜK izin verecek mi acaba kursam diyorsun ama.Aslında kendi kanalımı kursam tek programla her hafta 1. olurum rahatlıkla.
Niye Acun kurdu, bana neden izin vermesin RTÜK amca?Ayyy iyi tebrikler, yeter 10 hafta sonra 1. oldun.
Benim açımdan üzücü değil kendi ayıp ediyor.
RTÜK izin verecek mi acaba kursam diyorsun ama.
eTV ailesi olarak sana ihtiyacımız var. Aslında bu reytinglerden sonra 2. sezon onayı vermem lazımdı ama senin için aklımda başka bir format daha var.Aslında kendi kanalımı kursam tek programla her hafta 1. olurum rahatlıkla.
Neyse zaten MusicSurvivor'dan sonra hep 1. olacağız bu sadece başlangıç.Ayyy iyi tebrikler, yeter 10 hafta sonra 1. oldun.
Benim açımdan üzücü değil kendi ayıp ediyor.
RTÜK izin verecek mi acaba kursam diyorsun ama.
RTÜK'ün keyif sana mı kaldı? İstediğini yapar.Niye Acun kurdu, bana neden izin vermesin RTÜK amca?
@Çiğdem- de bize ihanet edenlerden. .sseTV ailesi olarak sana ihtiyacımız var. Aslında bu reytinglerden sonra 2. sezon onayı vermem lazımdı ama senin için aklımda başka bir format daha var.
Neyse zaten MusicSurvivor'dan sonra hep 1. olacağız bu sadece başlangıç.
yok zaten şakasına dedim. eTV'deyiz.eTV ailesi olarak sana ihtiyacımız var. Aslında bu reytinglerden sonra 2. sezon onayı vermem lazımdı ama senin için aklımda başka bir format daha var.
Neyse zaten MusicSurvivor'dan sonra hep 1. olacağız bu sadece başlangıç.
Kabul et adam ikna etme başka seviyede. kırk yıllık Melih'i nasıl aldı ama.RTÜK'ün keyif sana mı kaldı? İstediğini yapar.
@Çiğdem- de bize ihanet edenlerden. .ss
Neyse rekabet iyidir kaliteyi yükseltir. Bu arada İtiraflar da geçilecekmiş az daha.RTÜK'ün keyif sana mı kaldı? İstediğini yapar.
@Çiğdem- de bize ihanet edenlerden. .ss
Bilsem biraz kasardım gece.Neyse rekabet iyidir kaliteyi yükseltir. Bu arada İtiraflar da geçilecekmiş az daha.
yok zaten şakasına dedim. eTV'deyiz.
Projenin içeriği hakkında haberim yok ama?
Kabul et adam ikna etme başka seviyede. kırk yıllık Melih'i nasıl aldı ama.
@Çiğdem- @XanTier @S.G.A.T. hepsi TVen'e yani bana ihanet edip karşı kanala geçtiler bunlar utulmayacak.Neyse rekabet iyidir kaliteyi yükseltir. Bu arada İtiraflar da geçilecekmiş az daha.
Bana ne zaman teklif yaptın da kabul etmedim.@Çiğdem- @XanTier @S.G.A.T. hepsi TVen'e yani bana ihanet edip karşı kanala geçtiler bunlar utulmayacak.
Neyse ki yeni projem ortalığı yıkacak @sokak sanati ve @Billy Kane'nin sunumuyla YILAN SHOW çok yakında TVen'de olacak.
İnsan demez mi şöyle yarışmam var yayınlasam mı diye, illa benim mi sormam lazım.Bana ne zaman teklif yaptın da kabul etmedim.
Benimde Taksim TV zamanından ortağımdıHırsızlar adında yayınlamadığı dizisi varİnsan demez mi şöyle yarışmam var yayınlasam mı diye, illa benim mi sormam lazım.
@Çiğdem- @XanTier @S.G.A.T. hepsi TVen'e yani bana ihanet edip karşı kanala geçtiler bunlar utulmayacak.
Neyse ki yeni projem ortalığı yıkacak @sokak sanati ve @Billy Kane'nin sunumuyla YILAN SHOW çok yakında TVen'de olacak.
Yok artık. Yaşadığım yere dönmeyeceğim kesinleşince bir anda karar verdim, konuyu açtım etiket yapamadan özel mesaj geldi Aserattan. Hala da aklımda nasıl gördü ne zaman okudu da özel mesajı attı.İnsan demez mi şöyle yarışmam var yayınlasam mı diye, illa benim mi sormam lazım.
eTV olarak bizim de yepyeni bir dizimiz geliyor çok yakında.@Çiğdem- @XanTier @S.G.A.T. hepsi TVen'e yani bana ihanet edip karşı kanala geçtiler bunlar utulmayacak.
Daha teklif gelmedi çünkü.Benim niye haberim yok