@S.G.A.T. konuyu açar açmaz teklif götürdüm o da kabul etti. İş hızlı olmakta.İnsan demez mi şöyle yarışmam var yayınlasam mı diye, illa benim mi sormam lazım.
@S.G.A.T. konuyu açar açmaz teklif götürdüm o da kabul etti. İş hızlı olmakta.İnsan demez mi şöyle yarışmam var yayınlasam mı diye, illa benim mi sormam lazım.
Bana neden atmadın ki Taksim tv de yayınlayamadığın diziyi yayınla HırsızlarıYok artık. Yaşadığım yere dönmeyeceğim kesinleşince bir anda karar verdim, konuyu açtım etiket yapamadan özel mesaj geldi Aserattan. Hala da aklımda nasıl gördü ne zaman okudu da özel mesajı attı.
Yazmadım ki ben onu. O an aklıma gelmişti. 4 sene geçti üzerinden, unut artıkBana neden atmadın ki Taksim tv de yayınlayamadığın diziyi yayınla Hırsızları
Keşke yazsaydın kanal d de ki Hırsız TİMİ gibi yaz 39 bölüm herkesde Arka sokaklar zamanı açıyor ve benden önce kaptı Lacivert FelanYazmadım ki ben onu. O an aklıma gelmişti. 4 sene geçti üzerinden, unut artık
@Çiğdem- @XanTier @S.G.A.T. hepsi TVen'e yani bana ihanet edip karşı kanala geçtiler bunlar utulmayacak.
Neyse ki yeni projem ortalığı yıkacak @sokak sanati ve @Billy Kane'nin sunumuyla YILAN SHOW çok yakında TVen'de olacak.
Napcaz ki? Üyeleri birbirine mi düşürcez.@Billy Kane varsa ben varım.
Napcaz ki? Üyeleri birbirine mi düşürcez.
Kalitemi düşüremem başka kapıya.Formatı bi paylaşsın bunu yapabileceğimiz şekle sokarız formatı.
Napcaz ki? Üyeleri birbirine mi düşürcez.
Şakasına demiştim istekli çıktınız bayağı.Formatı bi paylaşsın bunu yapabileceğimiz şekle sokarız formatı.
Yoo bak yukarı.Şakasına demiştim istekli çıktınız bayağı.
Kalitemi düşüremem başka kapıya.
Çok acımasızca hiç bana göre değil.Dur sen hipnoz edeyim.
Düşün forumda kargaşa çıkmış herkes birbirine saldırıyor ve banlamayi bekleyen üyeler var şikayetler gelmiş sen ilgileniyorsun. Ver cezayı diyorsun 5 puan ceza ver 5de yetmez 10 ver diyorsun. Nasıl hissediyorsun şimdi.
Şakasına demiştim istekli çıktınız bayağı.
Çok acımasızca hiç bana göre değil.
Bence de baş yılanımızın oyununa gelmeyelim biz.Üyeleri birbirine mi dusurecegiz deyince kendimden geçtim
Hayat acımasız deyip konuyu kapatalım o zaman.
Bence de baş yılanımızın oyununa gelmeyelim biz.
Üyeleri birbirine mi dusurecegiz deyince kendimden geçtim
Hayat acımasız deyip konuyu kapatalım o zaman.
Ama bir dizi yazıyorum forumdaki yılanlıkla ilgili, bir süredir üzerinde çalışıyorum ilk bölümü bir ara size atarım.Bence de baş yılanımızın oyununa gelmeyelim biz.
Yarışmalar > Forum oyuncularından oluşan diziler > Diğer diziler
Forum oyuncularından oluşan Zombi Ekspresi'ni geçmişsin, diğer yarışmayı da geçmişsin. Yani bayım teoriniz yanlış ve ya kullanışlı değil.Yarışmalar > Forum oyuncularından oluşan diziler > Diğer diziler
Buna rağmen sonuç gayet iyi