Dark HumorGiyotin ne? Kesin bir esprisi var ama ben anlamadım
Dark HumorGiyotin ne? Kesin bir esprisi var ama ben anlamadım
Gözlerim yaşardı, bugün herkes bir iyilik meleği @CervantesHeee bak bu cözümü kabul edebilirim @Dosi bana devredecegin konuyu kardesim @Cervantes 'e devredebilirsin.
İdam için kullanılıyor
Google'dan baktım şimdi altın kaplamalı olanını kullanırız benim aklım bambaşka şeylere gitti. Giydirme vs kripto para vs karışımı neler neler düşündümDark Humor
Altın pahalı . O derece ahahahahaGözlerim yaşardı, bugün herkes bir iyilik meleği @Cervantes
Google'dan baktım şimdi altın kaplamalı olanını kullanırız benim aklım bambaşka şeylere gitti. Giydirme vs kripto para vs karışımı neler neler düşündüm
Çok pozitif düşünüyorsunGoogle'dan baktım şimdi altın kaplamalı olanını kullanırız benim aklım bambaşka şeylere gitti. Giydirme vs kripto para vs karışımı neler neler düşündüm
@Dosi giyotin seremonisi ne zaman
Kelleme göz dikmiş hayın @BARON男爵Giyotin ne? Kesin bir esprisi var ama ben anlamadım
İşte asalet, işte adam gibi adamlık.Heee bak bu cözümü kabul edebilirim @Dosi bana devredecegin konuyu kardesim @Cervantes 'e devredebilirsin.
En iyisi valla... Bende bırakmayı düşünüyorum dizileri ders çalışmayı düşünüyorum.TV-den tek izlediğim şey olan Didem Arslanın programını da dün bıraktım. Benim orada takip etdiğim küçük çocuğun kaybolması konusu vardı, maalesef bir sonuça bağlanmadan ara verdiler konuya. Programa olan güvenim de kırıldı.
Bu sezon sonuna kadar ne bir dizi, ne program için ekran karşısına geçmem artık.
Kendimi feda edeceğim diyorsun suç sende hahahahaKelleme göz dikmiş hayın @BARON男爵