14 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 13.6%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Braga - Beşiktaş Maçı (Star)

Oy: 10 45.5%
  • Leverkusen - Barcelona Maçı (Star)

Oy: 6 27.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 22.7%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 22.7%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 31.8%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 4 18.2%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Özel Tim (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Sizi Seviyorum - T.S. (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Beyazsroy Yalan yanlıs seyler yazma mehmet günsür dünya tt oldu bütün gazateler Mehmet Günsür Yazdı

Mehmet Günsür Önce aldıgı reytingler

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]12.32[/TD]
[TD]28.24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

a/b grubu

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]17.17[/TD]
[TD]40.49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Mehmet Günsür Sonra

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 20:58:02[/TD]
[TD] 23:16:32[/TD]
[TD] 01:41:08[/TD]
[TD] 13,47[/TD]
[TD] 30,57[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 20:58:02[/TD]
[TD] 23:16:32[/TD]
[TD] 01:41:08[/TD]
[TD] 17,80[/TD]
[TD] 40,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hadi Bakalım Reytingleri Sultanı Muhtesem Yüzyıl Çarsamba Kanıtı Koyduk

Görüldügü Gibi Mehmet Günsür Geldi Muhteşem Yüzyıl Reytingleri Daha Da Arttı

Çekemiyorsan Yorum Yapmıycaksın

ee benim dediklerimden farklı ne yazmışsın ki. bende millet mehmet günsuru merak ettiği için diziye baktılar dedim bundan sonra daha fazla reyting artışı beklemek hayal olur diyorum( buu haftaki reytingler için ) neden olarak mehmet günsur beklentileri karşılayamadı diyorum..

umarım bu kez dogru anlamışındır. bi daha söz kısa cümleler kurmayacagım :))))))))))))

Son düzenleme:
ee benim dediklerimden farklı ne yazmışsın ki. bende millet mehmet günsuru merak ettiği için diziye baktılar dedim zaten totalde 1 puan civarı reyting artışı olmuş. buda yorumumum yanlış olmadıgını gösterir . bundan sonra daha fazla reyting artışı beklemek hayal olur diyorum. çünkü mehmet günsur beklentileri karşılayamadı diyorum..

umarım bu kez dogru anlamışındır

kocum karsisindaki rakipleri en güclü günde totalde 14 e yakın ab 18 yakın reyting alio inş dahada artar diyorum diliyorum görecegiz bakalım 😉

kocum karsisindaki rakipleri en güclü günde totalde 14 e yakın ab 18 yakın reyting alio inş dahada artar diyorum diliyorum görecegiz bakalım 😉

kocum lakabını sana iade diyorum :)))) bende dizinin reyting artıramayacagını nedenleriyle yazdım. yanlış anlamış cevap yazmışsın. özür dileyeceğine üste çıkmaya çalışıyorsun

kocum lakabını sana iade diyorum :)))) bende dizinin reyting artıramayacagını nedenleriyle yazdım. yanlış anlamış cevap yazmışsın. özür dileyeceğine üste çıkmaya çalışıyorsun

kocum iyi bir kelimedir aslanım arkadasım demektir nese inş artar artmasada olur bu reyting yeter inş diyorum dikkatini çekerse kocum lakap deildir

kocum iyi bir kelimedir aslanım arkadasım demektir nese inş artar artmasada olur bu reyting yeter inş diyorum dikkatini çekerse kocum lakap deildir

kocumun kimin ve ne zaman kuladıgına göre iyi bir lakaptır.(türkçede malum vurgulara ses tonuna göre kelimelerin anlamı değişir, şimdi örneklere girmeyeyyim uzatmayalım )yalnız tartışmalarda koçum söyleyenin ruh halini de yansıtır :))))

muhteşem yuzyılın kimse reytingini küçümsemedi ben sade mehmet günsura yorum yaptım

Seksenleri izledim ilk defa ve süper bi diziymiş bence öyle bir geçer zamankiye bin basar :)
eleştirilere gelince öyle bir geçer zamanki yine 1. Maçtan etkilenmemiş.starda yayinlanan maçlar iyi gitmiş.seksenler trt için iyi gidiyor.kazanmak için 1 dakika bence geç saatte yayinlanmasina rağmen iyi reyting almiş :)

öbgzk düşüş yaşamış maçla falan alakası çünkü maç 9.20 de bitti zaten diziler maçtan sonra başladı :D pis yedilide ab de düşmüş ama totalde çok iyi bjk maçı iyi gitmiş

öbgz her zamanki gibi açık farkla zirvede ..

beşiktaş maçı iyi gitmiş ama ozan arkadaşımızın dün dediği gibi 10 reytingi yakalayamamış..

pis yedili geçen haftaya göre düşüş yaşamışsada yinede yerini korumuş ..

seksenler maçtan hiç etkilenmemiş.. konusu vasat bir dizi aldığı reytingler fazla..

Seksenler'i izledim ve tek kelime ile süper bir bölümdü.

Birol Güven'i tebrik etmek lazım çok iyi bir dizi ile TRT 1 ile karşımıza çıktı. Tabi kolay değil TRT 1'de dizi tutturmak ama o, bunu başardı. Daha çok, Çocuklar Duymasın'dan tanıyoruz kendisine. Seksenler dizisinde o karışık yılları da eklemesi gerçektende diziyi farklı bir hava kattı. Bu bölümde devrimciler yani komunistler olay çıkarttı ve polisler bu olay karşısında olay çıkartanları göz altına aldılar. Ülkücüler ve komunistler o dönemde büyük eziyetlere uğramışlardı, o dönemde idam kararlarıda alınmıştı. Birol Güven'in diziye tarafsız anlatması gerçektende dizi için çok önemli. Oradaki oyuncular taraf tutmak yerine orada kim olursa olsun "Bende sizdenim" diyerek onlara destek oluyor gerçi orası biraz komik.

Dizi ilerledikçe çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Bence orta çıkan en güzel yapımlardan birtanesi ve ben bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Umarım çizgisini bozmadan iyi bir şekilde devam ederler ve böyle olduğu sürece dizinin takipçisiyim...

öbgzk yaprak dökümü gibi olur bence 200 bölüm falan sürerse şaşırmam cemile ağlamasıyla 15 reyting alıyor :)

Bakalim haftaya Uçurum'un geldiginde nasil tablo çikacak ?

Bakalim haftaya Uçurum'un geldiginde nasil tablo çikacak ?

bence diğerleri düşer öbgz aynı kalır.. pis yedili 4 reytinglere seksenler 4 reytinglere düşer uçurum 8 veya 9 gibi bir reyting alır öbgz ise 1 yada 2 reyting kaybedebilir..

bence diğerleri düşer öbgz aynı kalır.. pis yedili 4 reytinglere seksenler 4 reytinglere düşer uçurum 8 veya 9 gibi bir reyting alır öbgz ise 1 yada 2 reyting kaybedebilir..

ne yaptın sen ya pis yedili 4 reytinge falan düşmez uçurumda 8-9 reyting alamaz :D

bence ucurum geldıgınde obgzk 13-14 reytıngere duser.pıs yedılı 7-8 reytıng alır seksenler bence en cok etkılenen dızı olacaktır.tabı dogru olmayabılır de bu sadece 1 tahmın,