ÖBGZK maclardan hic etkilenmeden yoluna rakiplerine fark atarak devam etmis.
BJK ve Barcelona maclari beklenen ilgiyi görmemis.
Pis Yedili maclardan en fazla etkilenen olmus dizinin reytingleri iki grubtada düsmüs ama hala basarili.
Seksenler dizisi maclardan hic etkilenmemis Total de oranlarini korurken AB de yükselerek 4. Sirayi kapmis.
Kurt Kanunu Total de 67. AB de 60. Olarak oranlarini korumus. 2. Bölümün son 15 dakikasi süperdi simdi konuya tam giriyorlar bundan sonra Dizi daha hareketli olacaktir
t.çapında maç fark atardi ama 2000 denege göre 9 reyting yaklamis maç fena deil
ab barca maçi ilk 10a girmis
Muhteşem Yüzyıl Gecen Aldigi Oranlari alsa ab de haftanın birincisi ama dahada artcaktir 19 20 reyting bekliyorum haftalik siralamada pis yedili indiriyim izlim 😉
Kurtlar kardesligi ışte ben buna derim ... kurt kanu 67. kurtlar vadisi 71. olarak çakılmış. Gene iyi sonuç ilk yüze gırememekte vardı )))))
ya beyazsoy sen ne konustugunun farkindamisin o 71. Olan kurtlar vadisi Kanal 7 de yayinlanan Eski bölümler o bölümleri Kanal 7 3-4 defa yayinladi bile ve biekac kanalda daha yayinlandi ilk 100 e girmesi bile bir basaridir ama sen be anlarsin
Bende aynısını yazdım zaten neye kızıyon ...o dizilerin ilk 100 girmeleri bile başarı ))))
Geçen hafta mehmet gunsurun diziye katkısı ne olacak diye bakıldı. ama o kadar kötü bir tip yapılmıs ki bırak artırmayı aynı reytınglerı alması hayal