13 Ocak 2025 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Uzak Şehir - 9. Bölüm | Kanal D

• Bihter - TV'de İlk | NOW

• Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 40. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Öldü dediler. Dirilir mi diyorsun 😅
@Alemdar şuan zevkten dört köşe ama ispatlayamam. 😁😁
Ozan Akbaba için sevindim ve mutluyum yalan yok... ama zevkten dört köşe de değilim eğer dizide kaçakçılık işi ön plana çıksa muhtemelen 14 reyting'de kalmaz 16-17 alıp son yılların rekorunu kırardı hatta belki daha da fazla.

Uzak Şehir gibi Total odaklı diziler ilk sezonlarında böyle yüksek reytingler alıyor ama çöküşleri de hızlı oluyor (bkz: Yalı Çapkını, Sen Anlat Karadeniz) o yüzden gelecek sezon bu zamanlarda yarısını bile alırsa şükretsin.
Yani kısmen haklısın eğer Gülizar Irmak diziyi bırakmazsa dizi düşmeyebilir, ya da hikayenin aksiyon tarafı olursa ? o hikayenin de nasıl bir yol aldığına bakmak lazım, bu iki nokta beraberinde harmanlanırsa muhtemelen dizi 10'dan düşmeyebilir 2. Sezon'da da ama AB-ABC1 için söz veremem.

• Beğendim
Reactions: Hobbit
Uzak Şehir 14.34'e yükselmiş ama bu tarz diziler 2. Sezon'u ile çöküyor. Örneklerini çok gördük. Bakalım bu dizi de öyle mi olacak?

Bihter'im 2.83 reyting almış, en az 5 alır diyordum, üzüldüm çok. :(

Survivor 2.27'ye düşmüş. Bu sezon baştan olmadı zaten. :D Sen Yağmur'u as kadroya alıp Nagi'mi, Turabi'yi, Merve'yi, Hilmi'yi, Nefise'yi almazsan olacağı budur. :D

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3.89 alarak fena gitmemiş.

Hangisine sasirsam bilemedim.
Uzak Sehir'in özeti, cogu dizinin hayal edemeyecegi kadar reyting almis. Resmen reyting sovu yapmis dizi dün aksam.
Bihter filmi, AB'de Survivor'dan daha fazla izlenmis. :A

Son düzenleme: