13 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Allah razı olsun, senin hakkın ödenmez :D
Estafurullah. :X
Aynen, atv gibi olursa çok iyi olur. Tanıtımlarda da "Digitürk HD Kanal 322" amblemi kalktı. Bu kısa zaman için Show TV'nin de ücretsiz HD yayına geçebileceği sinyallerini veriyor aslında. Ama HD kanalı ayrı açılır bence Türksat'ta atv gibi. @mrt-06
Benim için farketmez ben HD filan pek sallamam ama Show TV için büyük bir gelişim olur ve büyük ihtimal dediğin gibi olur bence de. :)

arkadasim hosgeldin bekledigimden yuksek aliyor helal olsun falat ben bugune alinmayacagini dusunuyorum cunku x factor gelir gibi geliyor fakat arkadasim hosgeldin pt1 olursa bence ya pazrtsi ya sali olur acaba carsambaya gelip surpriz yapar mi? kanal d suan cok mutludur show tv gercekten alacak olup almadiysa cok uzulmustur.

Bence Arkadaşım Hoşgeldin Pazartesi 20.00'de daha iyi gider. Çünkü bazen rakip programın işine yarar. Rakip reklama girdiği an kendi kitlesinden ziyade onun kitlesi de ona akar. Bence Kanal D düşünsün bunu. :X Ama Salıya alsın alacaksa. Çünkü A/B`de zirvede olsun. :D

20:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 8.23 2) ATV: 5.61 3) KANALD: 4.77 4) SMNYL TV: 4.35 5) TRT1: 3.33

vışhh kanal d bu reytingleri görürse direkt tanıtımı değiştirir pazartesii diye:F

Bence Arkadaşım Hoşgeldin Pazartesi 20.00'de daha iyi gider. Çünkü bazen rakip programın işine yarar. Rakip reklama girdiği an kendi kitlesinden ziyade onun kitlesi de ona akar. Bence Kanal D düşünsün bunu. :X Ama Salıya alsın alacaksa. Çünkü A/B`de zirvede olsun. :D
carsamba nasil gider?

Arkadaşım Hoşgeldin'i Perşembe'den başka güne alma hayallerinizden vazgeçin artık. :D Perşembe pt-2 gayet iyi. :D

Kanal D'de bir şey güzel başlayınca olay oluyor yorumlar yorumlar sonra düşünce üzülüyorsunuz Nazar Değdiriyorsunuz yani. :X

Karadayı'm süper açılış yapmiş :oley: Bugun reklam sürelerini tutamıyacağim geç geldim:T

haklsin aslinda suan o kadar yeni yapim varki onlar pt1de olur iki ornek x factor ve zeytin tepesi :)
Aynen. Arkadaşım Hoşgeldin Perşembe'nin kurtarılması açısından gerekli ve totalde 6, ab'de 8 alarak çok iyi gitti. Pt-1'de o oranları alamayabilir. Pazartesi'ye X-Factor, Çarşamba'ya da Zeytin Tepesi gelir. :)