Maskeli Fedai
Favori Üye
Daha öncede demiştim, artık bilgi alımını durdurdum ben Show TV ile ilgili. En son Karagül bilgisini alıp defteri kapattım. Eğer kaynaklarım ile hala görüşüyor olsaydım bunun ne olduğunu da öğrenirdim ama senin de dediğin gibi tahminimce kanal ücretsiz HD yayın yapacak sanırım.
Ağzından bal damlıyorDaha öncede demiştim, artık bilgi alımını durdurdum ben Show TV ile ilgili. En son Karagül bilgisini alıp defteri kapattım. Eğer kaynaklarım ile hala görüşüyor olsaydım bunun ne olduğunu da öğrenirdim ama senin de dediğin gibi tahminimce kanal ücretsiz HD yayın yapacak sanırım.
Yahu Semre'de diyordu zaten olabilir diye çok iyi olur bence özellikle gelecek Yıl için bence.Daha öncede demiştim, artık bilgi alımını durdurdum ben Show TV ile ilgili. En son Karagül bilgisini alıp defteri kapattım. Eğer kaynaklarım ile hala görüşüyor olsaydım bunun ne olduğunu da öğrenirdim ama senin de dediğin gibi tahminimce kanal ücretsiz HD yayın yapacak sanırım.
Hep benim çalışmalarım napacan.Ağzından bal damlıyor
Aynen, atv gibi olursa çok iyi olur. Tanıtımlarda da "Digitürk HD Kanal 322" amblemi kalktı. Bu kısa zaman için Show TV'nin de ücretsiz HD yayına geçebileceği sinyallerini veriyor aslında. Ama HD kanalı ayrı açılır bence Türksat'ta atv gibi. @mrt-06Ağzından bal damlıyor
Allah razı olsun, senin hakkın ödenmezHep benim çalışmalarım napacan.
OyşşAynen, atv gibi olursa çok iyi olur. Tanıtımlarda da "Digitürk HD Kanal 322" amblemi kalktı. Bu kısa zaman için Show TV'nin de ücretsiz HD yayına geçebileceği sinyallerini veriyor aslında. Ama HD kanalı ayrı açılır bence Türksat'ta atv gibi. mrt-06