13 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Arkadaşım Hoşgeldin çok iyi başlamış. :D

Arkadaşım Hoşgeldin müthiş başlamış. Pazartesi şu an Cumadan daha kolay gün olduğu için daha iyi gitme ihtimali var. :X Kanal D Pazartesi 20.00'ye alırsa şaşırmamak gerek. :X

°°°mobil mesaj°°°

Show TV'nin Logo yine değişmiş yoksa bana mı öyle geliyor. :D @Ahmad , @dizi kolik , @SERHAT3456 .
Daha öncede demiştim, artık bilgi alımını durdurdum ben Show TV ile ilgili. En son Karagül bilgisini alıp defteri kapattım. Eğer kaynaklarım ile hala görüşüyor olsaydım bunun ne olduğunu da öğrenirdim ama senin de dediğin gibi tahminimce kanal ücretsiz HD yayın yapacak sanırım. :)

Daha öncede demiştim, artık bilgi alımını durdurdum ben Show TV ile ilgili. En son Karagül bilgisini alıp defteri kapattım. Eğer kaynaklarım ile hala görüşüyor olsaydım bunun ne olduğunu da öğrenirdim ama senin de dediğin gibi tahminimce kanal ücretsiz HD yayın yapacak sanırım. :)
Ağzından bal damlıyor :love1:

20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 6.23 2) KANALD: 4.52 3) ATV: 4.45 4) FOX: 4.2 5) STAR: 3.59

Yahu Semre'de diyordu zaten olabilir diye çok iyi olur bence özellikle gelecek Yıl için bence. :A
Hep benim çalışmalarım napacan. :)

Evet Kanal D bu reytinglere dayanamaz bence. :X

°°°mobil mesaj°°°

Ama Perşembe A/B'de zirvede yer alma şansı da var programın. Bence aksine Perşembe PT2'de tekrarı yayınlanmalı.

°°°mobil mesaj°°°

Aynen, atv gibi olursa çok iyi olur. Tanıtımlarda da "Digitürk HD Kanal 322" amblemi kalktı. Bu kısa zaman için Show TV'nin de ücretsiz HD yayına geçebileceği sinyallerini veriyor aslında. Ama HD kanalı ayrı açılır bence Türksat'ta atv gibi. @mrt-06

20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 5.79 2) STAR: 5.35 3) SMNYL TV: 5.25 4) KANALD: 4.8 5) FOX: 3.66

Arkadaşım Hoşgeldin O Ses gibi haftada 2 gün yayınlansa yeridir gerçekten. Kanal D'nin ilacı olur.

Pazartesi - Salı yayınlanmalı bence. Salı direkt A/B'de zirveyi alır zaten. Bu seneki BBEB diyebiliriz ama PT2'de gerçek anlamda harcanıyor...

°°°mobil mesaj°°°

Aynen, atv gibi olursa çok iyi olur. Tanıtımlarda da "Digitürk HD Kanal 322" amblemi kalktı. Bu kısa zaman için Show TV'nin de ücretsiz HD yayına geçebileceği sinyallerini veriyor aslında. Ama HD kanalı ayrı açılır bence Türksat'ta atv gibi. mrt-06
Oyşş :D

Karadayi ve ost ozetleri çok düşük gidiyor eskiden 8 e dayanıyorlardi ozetleri.arkadaşım hgldn bu güne alınmalı.