tamamen katılıyorum heralde yalan dünyanın facebook yada twitter sayfası anketi paylaşmıştır yoksa birden böyle olmazAnkette şike var ! Yalan Dünya bi kac saat icinde nasil 50 den 3.340 cikiyor anliyiyamiyorumm ???!!!!
Ankette şike var ! Yalan Dünya bi kac saat icinde nasil 50 den 3.340 cikiyor anliyiyamiyorumm ???!!!!
Yalan Dünya'nın tekrarı vardı heralde saat 21.30 gibi onu izledim biraz.
Tekrarı yoktu, 20:00'de başladı, 22:20'de bitti.
İnanılmaz bir şey ya,A/B'de birinci olmuş, yalnız total yaklaşık 3 reyting düşük A/B'den, tahmin edildiği gibi total ilgilenmemiş.
Gerçekten önemli sürpriz yaptı. Ama bence total ilgilenmemiş demek yanlış totalde de beklediğimden çok daha iyi bir sonuç almış.
Bence A/B'de fark açılabilir ilerleyen haftalarda. Bu hafta Adını Feriha Koydum'un çok heyecanlı bir bölümüymüş söylenenlere göre ve Yalan Dünya'nın ilk kısmı sıkıcıydı. Gelecek haftalarda dizi rayına oturup karakterler fenomen olmaya başladıklarında 12-13'e dahi çıkabilir.
Tam tersine merak reytingleri azalınca Yalan Dünya 8'lere iner gibi geliyor bana. Feriha haftaya A/B'de zirvede olabilir. Haftaya işin rengi değişebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?