13 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 15 50.0%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 6.7%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 5 16.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 23.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 26.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 4 13.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 20.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 1 3.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Eğer Yalan Dünya dizifilm'in iddia ettiği gibi ilk ikideyse bu hafta erken saatte girmesi, tam güldürememesi ve Feriha'nın bu bölüm özellikle heyecanlı olması nedeniyle birinci olamaz ama gelecek haftalar için ümit vaad eder.

Ankette şike var ! Yalan Dünya bi kac saat icinde nasil 50 den 3.340 cikiyor anliyiyamiyorumm ???!!!!

yalan dünya,adını feriha koydum ve 1 erkek 1 kadını izledim

Yalan Dünya'nın tekrarı vardı heralde saat 21.30 gibi onu izledim biraz.

İnanılmaz bir şey ya,A/B'de birinci olmuş, yalnız total yaklaşık 3 reyting düşük A/B'den, tahmin edildiği gibi total ilgilenmemiş.

AFK ve HDE'a karşı total'de iyi reyting almış Yalan Dünya

AB'de günün sürprizini 1 Erkek 1 Kadın yapmış...

İnanılmaz bir şey ya,A/B'de birinci olmuş, yalnız total yaklaşık 3 reyting düşük A/B'den, tahmin edildiği gibi total ilgilenmemiş.

Gerçekten önemli sürpriz yaptı. Ama bence total ilgilenmemiş demek yanlış totalde de beklediğimden çok daha iyi bir sonuç almış.

Bence A/B'de fark açılabilir ilerleyen haftalarda. Bu hafta Adını Feriha Koydum'un çok heyecanlı bir bölümüymüş söylenenlere göre ve Yalan Dünya'nın ilk kısmı sıkıcıydı. Gelecek haftalarda dizi rayına oturup karakterler fenomen olmaya başladıklarında 12-13'e dahi çıkabilir.

Tam tersine merak reytingleri azalınca Yalan Dünya 8'lere iner gibi geliyor bana. Feriha haftaya A/B'de zirvede olabilir. Haftaya işin rengi değişebilir.

[TABLE="class: cms_table, width: 508"]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]00:45:06[/TD]
[TD]5,15[/TD]
[TD]15,2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hastasiyiz dede helal size ya 45 dakika 100 / 5 girdiniz hastasiyiz ozan demet

yalan dünyanin ankette hilesi var bence kesin hile feriha 950 fark atmisti bu iste bisiy var

Tam tersine merak reytingleri azalınca Yalan Dünya 8'lere iner gibi geliyor bana. Feriha haftaya A/B'de zirvede olabilir. Haftaya işin rengi değişebilir.

Belki gelecek hafta biraz düşer merak reytinglerinden dolayı ama tam tersi de olabilir. Bugün her yerde Yalan Dünya konuşulmaya devam edecek bu da izlemeyenleri izlemeye teşvik edebilir
Genelde komedi dizileri reyting anlamında 10.bölüm civarında açılmaya başlarlar. Bence zamanla daha iyi olacak. Reytinglerde 1. veya 2.olması çok önemli değil ama Avrupa Yakası'ndan sonra reyting korkusu olmadan severek izleyebileceğimiz bir sit-com çıktı sonunda...

şunu söyleyeyimki bu sene en iyi sit-com dizisi ya yalan dünya yada bir erkek bir kadın olur çünkü diğer diziler sit-com grubuna pek girmiyorlar ama bu iki dizi arasında büyük bir rekabet olur bence ilerleyen haftalarda bir erkek bir kadın ab grubunda üçüncülüğe kadar bile çıkabilir çünkü diziyi daha yeni yeni keşfedenler çok inşallah yükselir hem uzun ömürlü olur

Yalan Dünya çok iyi reytingler almis, çok sevindim açikcasi.. Çok emek verilmis ilk bölümüne.. Tebrikler..

Adini Feriha Koydum zaten muhtesemdi dün ve reytinglerde hakkini alarak Show Tv'yi ve MED YAPIM'i sevindirtmistir.

Bu arada Yalan Dünya 60 dakika olacak deniliyordu fakat dizi 2 saat sürdü:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]YALAN DÜNYA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]02:17:31[/TD]
[TD]10,8[/TD]
[TD]26,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]