benim bacım sinsirella olabilir ama bozuntu asla @Çiğdem-Ben o cadıdan herşeyi bekliyorum zaten,sinsirella bozuntusu
Konu mu actın? görmedim?Yaz dizim hakkında neler düşünüyorsun
Yapımcı olarak seni düşündüm dizinin adı 'hogathanin 50 donu' çiğdem isimli sapik bir kızın destere isimli saf bir oğlan üzerinde uyguladığı fantezileri anlatıyor, harunn60 da dizinin kötü adamıKonu mu actın? görmedim?
Ağzı süt kokuyor der öpüşme sahneleri gerçekleşmez@destere rolü için şu arkadaşı düşündüm genç bir yetenek ama rolün hakkını verir gibi @Çiğdem- @eskici @Dosi @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE-Ekli dosyayı görüntüle 59111
Ben ismimi cismimi söylesem bu sefer tipini görmeden inanmam dersin.
Tipimi görürünce erkeğe dönmüş kadınsındır diyip ameliyat izlerime bakmak istersin filan Bu kurgu böyle uzar gider Ben de senin artık fake biri oldugunu düşünüyorum Çiğdem- bacım Komşu kızından öc almak için fake resimlerini alıp dedikoducu xemrexxx ye göstertip forumda ifşa oldum ayagına yatıyorsun
Aman allahım senaryolara bak
Ben o cadıdan herşeyi bekliyorum zaten,sinsirella bozuntusu
benim bacım sinsirella olabilir ama bozuntu asla @Çiğdem-
Yapımcı olarak seni düşündüm dizinin adı 'hogathanin 50 donu' çiğdem isimli sapik bir kızın destere isimli saf bir oğlan üzerinde uyguladığı fantezileri anlatıyor, harunn60 da dizinin kötü adamı
Aaa gizem her zaman şüpheyi getirir ayoll kimliğini açıklarsan seni daha rahat savunuruz yoksa Faruk bey diyip dururuz @Forumdash @serhattBozuntu olacak kadar avamlaşmaz yaa
Avam kelimesinin sözlük karşılığı be oBozuntu olacak kadar avamlaşmaz yaa