13 Nisan 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

1.si beroşun pkk ya oy verdim açıklaması ya da oy kabininde çekip paylaştığı resmi yok
2.si geçmişe bakacaksak bahsettiğimiz diriliş ertuğrulu kadrosunun yarısı gezi parkı eylemlerindeydi o işin içinden çıkamayız:))

ayrıca bnm fikrim de kimseyi ilgilendirmez:)
İstediğin kadar aklamaya çalış Berenin ne olduğunu cümle alem biliyor. Ayrıca banane kim nereye katılmışsa katılmış benim atamın hikayesinin anlatıldığı diziye karşı onlar da saygısızlık yapsa onlara da gereken söylenir. Kaldı ki doğru yolu buldular onlar da. Bu konuyu uzatmaya gerek yok saygı çerçevesinde istediğini söyle beni ilgilendirmez ama kanıtsız delilsin Işıdçiymiş yok bilmem neymiş dersen orda devreye gireriz bunu öğren artık.

ayolll emre yorum yapmamışki onları söyleyen dizimedya emre sadece herzamankı gibi boşboğazlık yapmış okadar :F:F:F
senin belirttin sözleri açıkça dizimedya dile getirmiş :F:F:F
Yapmasın boşboğazlık o zaman.

İstediğin kadar aklamaya çalış Berenin ne olduğunu cümle alem biliyor. Ayrıca banane kim nereye katılmışsa katılmış benim atamın hikayesinin anlatıldığı diziye karşı onlar da saygısızlık yapsa onlara da gereken söylenir. Kaldı ki doğru yolu buldular onlar da. Bu konuyu uzatmaya gerek yok saygı çerçevesinde istediğini söyle beni ilgilendirmez ama kanıtsız delilsin Işıdçiymiş yok bilmem neymiş dersen orda devreye gireriz bunu öğren artık.

Yapmasın boşboğazlık o zaman.
doğru yolu bulduklarını ne biliyon adamların evlerine kamera mı takdırdın da muhabbetlerini dinliyon:))) kanıtım var hatta bu konuyu yazan yazarlar da var istesem açarım konusunu ama gerek yok dediğin gibi cümle alem biliyor:D

ııyyy sensin boşboğaz @Çiğdem- bir kere bnm boğazım dolu senin gibi kuru bir insan değilim.ss

Poyraz Karayel derbi, dünkü bölümün sıkıcı olması, özetin uzun tutulması ve buna bağlı olarak yeni bölümün geç başlaması gibi nedenlerle yeni sezonda ilk defa Total'de 5'in altında almış; ama sonuçlar kötü değil. Kaldı ki bu sezon çok büyük ihtimalle bitecek, o yüzden sıkıntı yok.

Aile İşi geçen hafta bir atak yapıp ilk 20'ye girmişti, ama bu hafta yine düşmüş ve ABC1'de özetine geçilmiş. Bu arada Sensiz Olmaz da Total'de 21. olmuş, birkaç haftaya ilk 15'e girerse şaşırmayın.

Zuhal'in trolü AB'de Fatihi de batırmış😱 resmen insanlar Zuhale tepki diye gidip atvyi zaplamiş:F ( şaka şaka ama makul bir sebep:F)
Survivor panorama tarihi rekorunu kırarak 42.olmuş. Anıl ile Nihal vardı.. Nihal anıla asıldı ama Anilin semihci olması sonrası nihalin Tepkisi : senin gibi pudra şekeri nasıl semih gibi karabiberi destekler diiyerek büyük aşk başlamadan bitti))
Anılın baya hoşuna gitti ama :F Hakan çaya yollucaktı:F

Zuhal'in trolü AB'de Fatihi de batırmış😱 resmen insanlar Zuhale tepki diye gidip atvyi zaplamiş:F ( şaka şaka ama makul bir sebep:F)

Anılın baya hoşuna gitti ama :F Hakan çaya yollucaktı:F

Nihal bu yakışıklı çocuklara asılır.. Anıl doğal olarak sok yasadi)) hakan da Tam çözemedi olayı

Bugün hakana fena laf soktu arada kaynadi yavaş yavaş hakanla kapışırsa bayağı eğlence çıkar))

Poyraz Karayel derbi, dünkü bölümün sıkıcı olması, özetin uzun tutulması ve buna bağlı olarak yeni bölümün geç başlaması gibi nedenlerle yeni sezonda ilk defa Total'de 5'in altında almış; ama sonuçlar kötü değil. Kaldı ki bu sezon çok büyük ihtimalle bitecek, o yüzden sıkıntı yok.

Aile İşi geçen hafta bir atak yapıp ilk 20'ye girmişti, ama bu hafta yine düşmüş ve ABC1'de özetine geçilmiş. Bu arada Sensiz Olmaz da Total'de 21. olmuş, birkaç haftaya ilk 15'e girerse şaşırmayın.
AB de düşük :A

Poyraz Karayelin yeni bölümü tam olarak kaçta başladı ? 21.03 te sanirim jenerik girmis 21.15te falan mı basladi