13 Mayıs 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Pazartesi PT2 Geniş Aile için daha uygun bence. Zaten gün değişikliğinden önce de bunu söylemiştim ben. Cuma PT2' de yıllardır Beyaz Show var ve oturmuş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Pazartesi PT2' de güçlü yapımlardan sadece Karadağlar var sanırım. O da PT2' de oldukça kan kaybetti.

geniş aile sezon finali yapıp yazın başlatılması lazım yaza kadar diziyi iyi yönde etkileyecek değişikler yapılması lazım

Gelelim dizilerle ilgili yorumlarıma:Hanımın çiftliği süresini uzatmakla iyi iş çıkarmış arayı açmış.Adını feriha koydum her zamanki gibi peşinde takip ediyor.Babam sağolsun iyi bir giriş yaşamamış.geniş aile düşmüş ama dünkü bölüm çok güzeldi saati geç diye olabilir.sihirli annem gittikçe düşüyor.Zaten ilk bölümünü merak ettikleri için izlemişlerdir.Yorumların bu kadar.

adminim kanal d şanslı masayı cumartesi PT1 e ve çarşambaya almış bu program için kötü olmaz mı ???

Evet bencede yükselir Cumartesi ve Çarşamba günleri.

başka yöndende bakabiliriz akasya durağı ile yahşi cazibenin izliyeci kitlesi aynı yarısı bile yahşi cazibe seyretse 5 reytingi geçer haklımıyım?

Akasya Durağı ile Yahşi Cazibe'nin kitlesinin pek aynı olduğu söylenemez bence. Bekleyip göreceğiz sonuçları. 20 saat kaldı

Akasya Durağı ile Yahşi Cazibe'nin kitlesinin pek aynı olduğu söylenemez bence. Bekleyip göreceğiz sonuçları. 20 saat kaldı

ikiside komedi bir ara yahşi cazibe yayınlanmamıştı aksaya durağı survivoru geçmişti bir ara akasya durağı yayınlanmadı yahşi cazibe survivoru geçmişti çok pardon yetenek sizsiniz türkiye diyecektim

Ulvi C ve Elestirmen yeni nick adiniz hayirli olsun,

Yahşi Cazibe veya Akasya Durağı'nın yayınlanmadığı hafta hatırlayamıyorum ben. Yetenek Sizsiniz Türkiye yayınlanmamıştı bi kere. O zaman Akasya Durağı çok yükselmişti onu hatırlıyorum sadece
Hatta o günü buldum: https://fav10.net/f498/5-subat-2011-cumartesi-reyting-sonuclari-62170/

Eski reytinglerle şimdikiler biraz ilginç. İzmir Çetesi totalde 17. olmuştu, yanılmıyorsam 4. haftada ve 4.50 gibi bir reyting almıştı. Geçen hafta 11. oldu ama 2.97 reyting aldı.

admin sen o gün akasya durağındanın absine vasat demişin şimdi ne diosun[8D]