13 Mayıs 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Babam Sağolsun hernekadar tekrar bir projede olsa oyuncu seçimleri harika olmuş bence.Anne ve baba karakteri başta olmak üzere tüm kadro süperdi.Fakat aşağı yukarı aynı senaryo izlenir mi orası belli olmaz. Tamam konsept aynı ama en azından senaryoyu biraz değiştirselerdi,yaşanan herşey öncekinin aynısı..Umarım böyle bir kadroya yazık olmaz..

Bu arada geniş aile son zamanlarda en çok beğendiğim bölümlerden biri oldu.Zeynep-cevahir-Bilal kısırdöngüsü yerine bol bol ulvi,mürsel ve zekai işlense çok daha eğlenceli olur.Sonuçta malum aşk üçgenleri her dizide bolca var,benim geniş aileyi izleme sebebim ilk günden beri yan karakterler.Bu diziyi bu kadar sevdirende onlar zaten..

Fox bu arada rezalet bir gün geçirmiş.Bu güzellik yarışmasının olmayacağı açık.Harcadıkları paraya yazık.Adam gibi yabancı filmler yayınlasalar en azından.Dünya çapında bir medya grubunu temsil ediyorlar ve şöyle kaliteli tv de ilk kez filmler yayınlamıyorlar.

Babam Sağolsun hernekadar tekrar bir projede olsa oyuncu seçimleri harika olmuş bence.Anne ve baba karakteri başta olmak üzere tüm kadro süperdi.Fakat aşağı yukarı aynı senaryo izlenir mi orası belli olmaz. Tamam konsept aynı ama en azından senaryoyu biraz değiştirselerdi,yaşanan herşey öncekinin aynısı..Umarım böyle bir kadroya yazık olmaz..

Bu arada geniş aile son zamanlarda en çok beğendiğim bölümlerden biri oldu.Zeynep-cevahir-Bilal kısırdöngüsü yerine bol bol ulvi,mürsel ve zekai işlense çok daha eğlenceli olur.Sonuçta malum aşk üçgenleri her dizide bolca var,benim geniş aileyi izleme sebebim ilk günden beri yan karakterler.Bu diziyi bu kadar sevdirende onlar zaten..

Fox bu arada rezalet bir gün geçirmiş.Bu güzellik yarışmasının olmayacağı açık.Harcadıkları paraya yazık.Adam gibi yabancı filmler yayınlasalar en azından.Dünya çapında bir medya grubunu temsil ediyorlar ve şöyle kaliteli tv de ilk kez filmler yayınlamıyorlar.
FOX TV konusuna iyi değindin. Şu ''Güzellik Yarışması''nı diziye çevirdiler. ''Kim elenir? Kim güzellik tacına veda eder? Yok kim n'olur?'' falan filan... Bildiğim en uzun güzellik yarışması bundan kısaydı (Yakından takip ederim). :)

dün hiçbir yapım izlemedim cuma günü güzel proje yok ne yazık ki hepsi saçma diziler çocuklar duymasının yarı reytingini alamadı babam sağolsun...........
atv iyice yayın akışın içine etti bozdu düzeni

herşeye rağmen zarar yapmaya başladı dizi bitecek artık kesin bu sezon..............
yerine gönülçelen gelebilir..................

herşeye rağmen zarar yapmaya başladı dizi bitecek artık kesin bu sezon..............
yerine gönülçelen gelebilir..................
Gönülçelen' de bitiyor bu sene, artık bitmek üzere olan bir diziyi değiştireceklerini sanmıyorum. Her Şeye Rağmen dün en heyecanlı bölümüyle 1.8 reyting almış, beni çok şaşırttı bu sonuç. Dizinin devamı artık maalesef imkansız.

Zaten haftalardır zarar ediyordu ama şimdi korkunç rakamlara ulaştı zarar.

En fazla iki bölüm daha yayınlanacağını tahmin ediyorum.

Geniş ailenin reytingi düştüyse bu starın suçudur.geniş aile dün çok geç bitti ve saat 22.35 gibi başladı saat 10'da olsaydı daha iyi reyting alırdı anlamıyorum bu star diziyi yok etmek için elinden geleni yapıyor.

Özlem Yıldız'ın sunduğu Aklımıza Takıldı programına konuk olan Necmi Yapıcı, yeni dizisi Babam Sağ Olsun'u anlattı. "Konsept olarak benziyor, bir aile dizisi sonuçta ama çok yeni konular ve yeni durumlar eklenecek" diyen ünlü oyuncu, dizinin En Son Babalar Duyar'ın devamı olarak algılanmaması gerektiğinin altını çizdi.

geniş aile çarşamba olur mu
Bence Çarşamba'ya alınacak. Şu durumda Star'ın hiçbir işine yaramıyor Geniş Aile. Çarşamba'ya alınırsa gün üçüncülüğü getirebilir.

Özlem Yıldız'ın sunduğu Aklımıza Takıldı programına konuk olan Necmi Yapıcı, yeni dizisi Babam Sağ Olsun'u anlattı. "Konsept olarak benziyor, bir aile dizisi sonuçta ama çok yeni konular ve yeni durumlar eklenecek" diyen ünlü oyuncu, dizinin En Son Babalar Duyar'ın devamı olarak algılanmaması gerektiğinin altını çizdi.

Devamı değil zaten aynısının tekrarı :) Birol Güven de bunu inkar etmiyor zaten :)

Komedi Dükkanı inşallah haftaya da düşük reyting alır da Star da Geniş Aile'yi Çarşambaya alır. :) Geniş Aile'nin zaten yayınlanmadığı gün kalmadı nerdeyse. :) Sihirli Annem'in reytinglerini de zaten Geniş Aile'nin 30 dakikalık bölümü düşürmüş. :)

Bu arada hanikardeştik(ulvi) yeni ismin hayırlı olsun. :) Ulvi Ç. Bir Ankara Polisiyesi :D

Bence Çarşamba'ya alınacak. Şu durumda Star'ın hiçbir işine yaramıyor Geniş Aile. Çarşamba'ya alınırsa gün üçüncülüğü getirebilir.

Devamı değil zaten aynısının tekrarı :) Birol Güven de bunu inkar etmiyor zaten :)

Çarşamba Starın üçüncü olması imkansız geniş aile ile

Sağol emreemreu aslında bir ankara polisiyesi değil ulvi ç. Bir incesu polisiyesi

Cuma günü reyting açısından çok heyecanlı olmaya başladı. Beni en çok Cuma ve Cumartesi heyecanlandırıyor çünkü gerçek rekabet bu günlerde var.

Hanımın Çiftliği' nin yükselmesi önceden belirttiğim gibi Sihirli Annem - Feriha rekabetinin sonucu.
Sihirli Annem AB' de 3.60 çizgisinde sabitlendi ama totalde hızla düşüşü sürüyor. Bence totalde 3.60-3.75 gibi bir kitleyle birlikte ortalama izleyicisine ulaşacak. Diğer Star dizilerinden çokta farkı kalmayacak reytinginin.
Babam Sağolsun dizisi ise oldukça düşük bir reytingle başladı. Sanırım bu sene başlayan diziler arasında en düşük reytingi aldı. Bunda reklamının az yapılması ve ESBD tekrarı olacağı izlenimi ve rekabetli bir günde yayınlanmasınında rolü var.

Günün en başarılı kanalı; KanalD.
Günün en başarısız kanalı; Fox TV ve Star.
Günün en başarılı programı; Güçlü rakiplerine rağmen hala zirveyi koruyan Hanımın Çiftliği.

Ozan, 1 kereliğine mahsus bende nickimin "Eleştirmen" olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Bu nick sanki tek bir diziyi izliyormuşum izlenimi veriyor. :)

Son düzenleme:
1-Hanımın Çiftliği yine 1. oldu.
2-Adını Feriha koydum takibinin sürdürerek 2. oldu.
3-Babam Sağolsun kötü bir başlangıç yaptı ve ilk 10'a giremedi.
4-Geniş Aile bu günde olmuyor.hemen Çarşamba'ya alınması lazım.Ama Çarşamba gibi zor bir günde ne kadar başarılı olur orasını bilemiyorum.
5-Sihirli Annem Star için iyi reytinglerle tamamladı günü.Ama ilk bölümkü aldığı reytinglerden biraz uzak.
6-Beyaz Show yükselerek büyük bir sürpriz yaptı Ve ab'de 3. olmayı başardı.
7-Başrolde Aşk ne kadar reytinglerde olmasada çok başarılı bir yapım.
8-Herşeye Rağmen'in reytingleri çok kötü.Atv'nin bu diziye ne kadar dayanacağı merak konusu.
9-Deniz Yıldızı Total'de 3. ab'de 7. olarak güzel bir gün geçirdi.
10-Kollama total'de 17. olarak yükselme gösterdi.
11-IRFAN DEGIRMENCI ILE GUNAYDIN eski reytinglerinden çok uzak.Fatih Portakal ile çalar Saat Fox için iyi reytingler alıyor.
12-Masterchef Türkiye Ab'deki başarısını sürdürerek 22. oldu.

Geniş aileyi izledim. Uzun bir süre sonra eski bölümlerindeki keyfi aldım. Ama reytingleri yetersiz, bence Geniş Aile için en uygun gün Pazartesidir. Çünkü o gün komedi dizisi yok. Alınırsa ilk 10 garanti olur.

Not:Bu arada GenisAile 90. bölüm fragmanı çıktı.

Son düzenleme:
1-Hanımın Çiftliği yine 1. oldu.
2-Adını Feriha koydum takibinin sürdürerek 2. oldu.
3-Babam Sağolsun kötü bir başlangıç yaptı ve ilk 10'a giremedi.
4-Geniş Aile bu günde olmuyor.hemen Çarşamba'ya alınması lazım.Ama Çarşamba gibi zor bir günde ne kadar başarılı olur orasını bilemiyorum.
5-Sihirli Annem Star için iyi reytinglerle tamamladı günü.Ama ilk bölümkü aldığı reytinglerden biraz uzak.
6-Beyaz Show yükselerek büyük bir sürpriz yaptı Ve ab'de 3. olmayı başardı.
7-Başrolde Aşk ne kadar reytinglerde olmasada çok başarılı bir yapım.
8-Herşeye Rağmen'in reytingleri çok kötü.Atv'nin bu diziye ne kadar dayanacağı merak konusu.
9-Deniz Yıldızı Total'de 3. ab'de 7. olarak güzel bir gün geçirdi.
10-Kollama total'de 17. olarak yükselme gösterdi.
11-IRFAN DEGIRMENCI ILE GUNAYDIN eski reytinglerinden çok uzak.Fatih Portakal ile çalar Saat Fox için iyi reytingler alıyor.
12-Masterchef Türkiye Ab'deki başarısını sürdürerek 22. oldu.

herşeye rağmen izliyecisine merak konusu atv hiç takmıyordur o diziyi şu anda onlar haftayı mı yapsak yoksa ondan sonraki hafta yaptırsak diye düşünüyorlardır belkide yayından direk kaldırılsın diye mi:) :)