13 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

ben ikisine de diyorum yav bu bölüm bu reytingi nasıl alıyor normal bölümler 14-15 alıyodu bu bölüm sezonu geçtim son zamanların en bomba bölümüydü
arkadaş anlamıyorum ben her yerde haberler çıkıyor bu dizi nasıl 13 alıyor
Demek ki kapasitesi bu kadarmış bu bölümün. :):)

Pis yedili gibi mi yoksa daha mı iyi?
Konusu benziyor, oradada zengin fakir öğrenci mücadelesi var burada da. Pis 7'lide abartı karakterler çok fazla espriler desen vasat ama güldürebiliyo. :X Boynu Bükükler ise işleyiş olarak daha kaliteli. Espriler, olaylar filan daha inandırıcı.

Boynu Bükükler! :oley: :oley: Böyle komik ve eğlenceli bir dizinin yükselmesine çok sevindim umarım yükselişini sürdürür. :)

Vadi totalde iyi ama ab'de aynı başarıyı gösterememiş.

Arkadaşım Hoşgeldin gayet iyi gitmiş. :)

Kardeş Payı düşmüş. :):):)

Zengin Kız Fakir Oğlan sbt şişirmesi olduğunu bir kez daha göstermiş. :):)

Aramızda Kalsın ab'de düşüş yaşasa da gayet iyi durumu.

Konusu benziyor, oradada zengin fakir öğrenci mücadelesi var burada da. Pis 7'lide abartı karakterler çok fazla espriler desen vasat ama güldürebiliyo. :X Boynu Bükükler ise işleyiş olarak daha kaliteli. Espriler, olaylar filan daha inandırıcı.
Ab olması da bu durumun kanıtı. :d

KanalD bu hafta boynu büküklerin bol tekrarını verirse daha da yükselme şansı olur. Ama dikmenden sıra gelmez gibi. :A

Boynu Bükükler yayından kalkacaktı başladıktan 1-2 hafta sonra. :kiki: Vadi varken de dizi tutabiliyormuş demek ki rahatlıkla. :):)

Boynu Bükükler Vadi ile çakıştığı her anlıkta yükseldi. :) Gün öyle boşmuş ki demek ki bb 5-6 aldı. :F Kurt Seyit bugüne gelmeliydi diyesi geliyor insanın tekrar tekrar. :)
Salı dram boşluğu çok az. Ama bugğn ciddi anlamda fazla. Dedik dedik dintemedik ff den star'a :d dinlemezlerse böyle başlarını vururlar duvara :A

Öncelikle Vadi'ye tebrikler. :)

Berkin öldü diye enteller izlememiş sanırım Kardeş Payı'nın düşüşü anlamsız. :)

Ah eski formunda çok uzak, çökük durumda. :F

**Bazı polis dizileri bir arttı pir arttı neyse dedik, dengesizlikler oldu düzelir dedik hatalar oldu önemsiz dedik de ama artık çizgiyi aştı cemaat... Survivor dahil bazı program ve dizilerin reytinglerinde ani artış ve azalışlar var.

**Birçok köşe yazarı tns'yi eleştirirken sessiz kalmıştım ama haklılarmış. İzleyici tabanı sağlıksız.

**Kanal bazında bakıldığında tns'nin bazı kanalları şişirdiği de çok açık.

Neyse artık reyting yorumlamak anlamsız oldu. Ne zaman tns cemaat'in elinden kurtulur o zaman gelir düzenli reyting yorumlamaya başlarım(z). :)

Hep kanal d fan club mızmızlandı biraz da biz mızmızlık yapalım değil mi canlar. :F

Ama ara sıra Kanal d'yi ezmek için reytingleri yorumlarım, kanal d'yi eziklemek müthiş eğlenceli çünkü. :F

Salı dram boşluğu çok az. Ama bugğn ciddi anlamda fazla. Dedik dedik dintemedik ff den star'a :D dinlemezlerse böyle başlarını vururlar duvara :A
O değil de çalışmalarım meyvesini veriyor. :A Bir tek Pazartesi kaldı. Paşa Gönlüm'ü de tutturduk mu orada tamamdır. :Z

KVP yine iki grupta da zirvede, tebrikler :)
Boynu Bükükler beklediğimden yüksek gidiyor.

Paşa gönlüm bence önümüzde ki sezon başlasın. :A sırada başka bi dizş yokmu şöyle deneme yanılma yoluyla kullanacağımız. :A
Paşa Gönlüm yakında başlayacak ve günü Pazartesi olacak büyük ihtimal yazın da devam edebilir. :) Elimizde Ekin Türkmen ve Naz Elmas kaldı sanırsam onlar da umutsuz vaka. :(

Paşa Gönlüm yakında başlayacak ve günü Pazartesi olacak büyük ihtimal yazın da devam edebilir. :) Elimizde Ekin Türkmen ve Naz Elmas kaldı sanırsam onlar da umutsuz vaka. :(
O zaten asla tutmaz. Pg ise bence resimleri tanıtımları kaldırıp yeni sezona daha iddialı fragmanla start vermeli. :) yalnız koskoca kanalD de izlencek ağır dram kalmadı. :(:(

kanal d dizilerinin artışta olması normal :F sonunda o da sisteme adapte oldu cinayet,vicdan gibi kaliteli işleri bitirip recep ivedik tarzı işlere döndü :F ankaranın dikmeni,boynu bükükler vb. sisteme uygun diziler en az kalite en kötü senaryo en yüksek reyting :F