13 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

yinemi 12 reyting 😱😱😱 kurtuluş yokmu bu uğursuz sayıdan öfff 😛😛😛

hadi ordan 13 müş dalga geçiyo adamlar :D

reyting sistemi paralel yapının elinde bakın kanal d nin bütün dizileri artıyor

kurtlar vadisi yarattığı bu etkiyle en az 15 reyting almalıydı

Aramızda kalsın yine çok başarılı gitmiş, ab'de az bi düşüş olmasına rağmen durumu gayet iyi. :d

boynu bükükler, boynunu kaldırmış. :d total de 5 ab de 6 almış.😱 Haftaya belki düşebilir ama bi düşüş bi yükselişle dengesini kuracaktır. Kanal d saçma sapan hareket yapmazsa, rayına girer dizi.:)

kardeş payı sert çökmüş. Bundan böyle bu seyir de devam eder aşağı yukarı.

Arkadaşım hoşgeldin bu hafta toparlanmış ama o eski rakamlarından da eser yok. Lakin hala çok başarılı. :)

zkfo sbt'de ki halinden bi hayli uzak. Gerilerde kalmış. :)

ötesiz insanlar tns'de coşamamış pek. :A

Star acun'dan sonra 20'de Beni Affet'i verse yeridir 😱 Yada versin yaa 50 dk filan:A Diziler bu sayede 21'de özetle başlar 21:45'de yeni bölüm 23:30'da biter dizi sürelerinin kısalmasına yol acar:X

KVP totalde 13 abde 8 almış arada 5 rating var :) başarılı ama daha yüksek alabilirdi....

Aramızda Kalsın totalde idare eder ama ab de başarılı gitmiş...

Arkadaşım Hoşgeldin totalde idare etmiş.. ab de başarılı gitmiş...

Boynu Bükükler totalde kendine göre iyi gitmiş..özellikle kanald ortalamasına göre...Ab de 6 almış😱 ab dizisi oluvermiş...bu dizi böyle devam ederse bitmez... hehh iyi....Ayrıca dizinin özetinin geçen hafta yenibölümü geçmesinden anlaşılıyordu abye kayacağı :D

Kardeş Payı çökmüş geçen hafta özeti 7 alan bumuydu diyor insan

Beni affet den bahsetmeye gerek bile yok...

Kanald haber kendi saatinde zirvede gitmiş...

ZKFO sbt deki gibi enden yüksek dğeil..halen daha düşük halbuki sbt de çoşuyordu...

UEK kendi halinde gitmiş...

Tüm yapımları tebrik ederim 😉

sbt ve tns sistemleri paralel yapının elinde yani cemaatin vadi bu etkiyle 13 alıyor buna anca kargalar inanır hatta onlar bile inanmaz :kiki:

sbt ve tns sistemleri paralel yapının elinde yani cemaatin vadi bu etkiyle 13 alıyor buna anca kargalar inanır hatta onlar bile inanmaz :kiki:

asıl etki yarın ŞT ve pazar günü KG izlenirsee bu laf yerine gider :D

Kardeş payı abde Boynu Bükülesicelerin özetine geçilmiş geçen hafta özetiyle kendisi geçmişti😱:F

asıl etki yarın ŞT ve pazar günü KG izlenirsee bu laf yerine gider :D
ben onu bunu bilmem vadi bu bölümüyle ortalığı yakıp yıkmış aldığı reyting normal reytinginin altında gerçekleri korkusuzca anlatmaya devam edecek hadi gücü yeten düşürsün

BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

-Polat Alemdar

Paralel yapı TRT nin Ak Parti tanıtımlarından sonra dizilerini düşürüverdi:F

ben onu bunu bilmem vadi bu bölümüyle ortalığı yakıp yıkmış aldığı reyting normal reytinginin altında gerçekleri korkusuzca anlatmaya devam edecek hadi gücü yeten düşürsün

BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

-Polat Alemdar

Bende izliyeceğim Twiterda epey bi konuşulmuş bu bölümüne özel bakıcğaım :)

Paralel yapı TRT nin Ak Parti tanıtımlarından sonra dizilerini düşürüverdi:F

Bende izliyeceğim Twiterda epey bi konuşulmuş bu bölümüne özel bakıcğaım :)
harbiden daha düne kadar ilk 3 e giren zkfo çöküyor kaç haftadır noldu ki birden bire :D

mutlaka izle mükemmel üstü harika bir bölümdü sonuna kadar izle sonu zaten efsane

Vadi dünkü anlıklara rağmen totalde nerdeyse 13 aldı diyelim :D ab düşüşte 8 zor geçmiş.

Aramızda kalsın iki grupta da iyi gitmiş. Biraz zorlarsa ab de birinci olma ihtimali var.

Arkadaşım hoşgeldin iki grupta da.iyi sonuçlar almış tebrikler.

Kardeş payına ne olmuş öyle.iki grupta da resmen dağılmış 😱😱

Boynu bokukler iki grupta da iyi sonuçlar almış. Bence zamanla yükselecektir.

Zkfo idare sonuçlar almış.

Kanal d haber iki grupta da en çok izlenen haber olmuş tebrikler :)

Beni affet totalde 7'e yakın almış tebrikler.

Kendinizi kandırmayın, sbt de 10 alan vadı nerdeyse 3 reyting fazla almış tns'de. Ne parelelinden bahsediyosunuz. Tns tam hükümetin verileri olmuş. :kiki:

Kendinizi kandırmayın, sbt de 10 alan vadı nerdeyse 3 reyting fazla almış tns'de. Ne parelelinden bahsediyosunuz. Tns tam hükümetin verileri olmuş. :kiki:
sistemler paralel devletin eline geçmiş vadi normal zamanda 14 üstü alırken bu bölümüyle nasıl 13 alıyor ortalık yıkıldı be
sezonun ve son yılların en bomba bölümü hele o son

şu bölümün 16 reytingten az alması komiktir

kurtlar vadisinin reytign sistemlerinden çektiğini kimse çekmedi

sistemler paralel devletin eline geçmiş vadi normal zamanda 14 üstü alırken bu bölümüyle nasıl 13 alıyor ortalık yıkıldı be
sezonun ve son yılların en bomba bölümü hele o son

şu bölümün 16 reytingten az alması komiktir

kurtlar vadisinin reytign sistemlerinden çektiğini kimse çekmedi
Ya sbt de 14 alsa tns de 13 alsa hadi bi derece ama tam tersi durum oluyor ve sen yüksek çıkartan tns'ye parelel diyosun. :kiki: bu kadarı da olmaz.:F

@Bully ve @mrt-06 boynu büküklerin boynunu kaldırdığını görünce coşarlar artık. :A dün gani bugün bb bu sistemin size torpili nerden kaynaklı ? :A yoksa siz de mi dışarda hükümeti savunuyosunuz ? :kiki:

Ya sbt de 14 alsa tns de 13 alsa hadi bi derece ama tam tersi durum oluyor ve sen yüksek çıkartan tns'ye parelel diyosun. :kiki: bu kadarı da olmaz.:F
ben ikisine de diyorum yav bu bölüm bu reytingi nasıl alıyor normal bölümler 14-15 alıyodu bu bölüm sezonu geçtim son zamanların en bomba bölümüydü
arkadaş anlamıyorum ben her yerde haberler çıkıyor bu dizi nasıl 13 alıyor

Boynu Bükükler her geçen bölümde izleyiciyi kendine çekiyor. Dünkü bölüm şahaneydi haketti.