- Reaksiyon puanı
- 35,372
- Puanı
- 1,061
ab 10.04 ayrıca ben my ile ilgili bir laf etmedim ) konu dışına çıkmayalım
Fark yok dedin de, ondan yazdim
ab 10.04 ayrıca ben my ile ilgili bir laf etmedim ) konu dışına çıkmayalım
eee forumumuzun huyu zaten kimse mesaja bakmaz mesajı yazana bakar nereden gireyim konuya diye ))))Fark yok dedin de, ondan yazdim
sbt ve tns sistemleri paralel yapının elinde yani cemaatin vadi bu etkiyle 13 alıyor buna anca kargalar inanır hatta onlar bile inanmaz
ben onu bunu bilmem vadi bu bölümüyle ortalığı yakıp yıkmış aldığı reyting normal reytinginin altında gerçekleri korkusuzca anlatmaya devam edecek hadi gücü yeten düşürsünasıl etki yarın ŞT ve pazar günü KG izlenirsee bu laf yerine gider
ben onu bunu bilmem vadi bu bölümüyle ortalığı yakıp yıkmış aldığı reyting normal reytinginin altında gerçekleri korkusuzca anlatmaya devam edecek hadi gücü yeten düşürsün
BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ
-Polat Alemdar
harbiden daha düne kadar ilk 3 e giren zkfo çöküyor kaç haftadır noldu ki birden bireParalel yapı TRT nin Ak Parti tanıtımlarından sonra dizilerini düşürüverdi
Bende izliyeceğim Twiterda epey bi konuşulmuş bu bölümüne özel bakıcğaım
harbiden daha düne kadar ilk 3 e giren zkfo çöküyor kaç haftadır noldu ki birden bire
mutlaka izle mükemmel üstü harika bir bölümdü sonuna kadar izle sonu zaten efsane
bence hemen izle bende tekrarını izlerim bugün çok fenaydı yaTRT yi çok fena gareze bağladı TNS Bugün ya da yarın izliyeceğim ...
sistemler paralel devletin eline geçmiş vadi normal zamanda 14 üstü alırken bu bölümüyle nasıl 13 alıyor ortalık yıkıldı beKendinizi kandırmayın, sbt de 10 alan vadı nerdeyse 3 reyting fazla almış tns'de. Ne parelelinden bahsediyosunuz. Tns tam hükümetin verileri olmuş.
Ya sbt de 14 alsa tns de 13 alsa hadi bi derece ama tam tersi durum oluyor ve sen yüksek çıkartan tns'ye parelel diyosun. bu kadarı da olmaz.sistemler paralel devletin eline geçmiş vadi normal zamanda 14 üstü alırken bu bölümüyle nasıl 13 alıyor ortalık yıkıldı be
sezonun ve son yılların en bomba bölümü hele o son
şu bölümün 16 reytingten az alması komiktir
kurtlar vadisinin reytign sistemlerinden çektiğini kimse çekmedi
ben ikisine de diyorum yav bu bölüm bu reytingi nasıl alıyor normal bölümler 14-15 alıyodu bu bölüm sezonu geçtim son zamanların en bomba bölümüydüYa sbt de 14 alsa tns de 13 alsa hadi bi derece ama tam tersi durum oluyor ve sen yüksek çıkartan tns'ye parelel diyosun. bu kadarı da olmaz.