13 Kasım 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Dün ben @denizz19 denize maç bizi etkileyecek demiştim öylede olmuş hem maç hemde bölüm biraz yavaştı yinede 97.bölümde bu oranları alması büyük başarıdır

Sözü Ve Çukuru tebrik ediyorum Siyah beyaz aşkta Ab gruplarında iyi almış onada tebrikler

Kırgınlar ha çıktı ha çıkacak derken sonunda AB'de ilk 10 dışı kalmış. Artık yenilere yer açmalı.

Söz tam kurtuldular heyecan bitti dedim ama son sahneden yeni bir konu açıldı hemen bu oranlar devam eder @Yiğitt

Çukur bence bu oranlar gayet iyi totelde 7 ortalamayada çıkıcağını düşünüyorum konu yeni yeni açılıyor
@mrt-06

Kırgın Çiçekler 4 reyting sinyalleri çalmaya başladı 4 e düştüğü an final kararı gelir dikkatli olun
@denizz19

Daha izlemedim, hafta sonu hallederim.

Kırgınlar ha çıktı ha çıkacak derken sonunda AB'de ilk 10 dışı kalmış. Artık yenilere yer açmalı.
İlk 10 içindeyiz çok şükür Hayat Sırları gibi ilk 20'ye zorla girmiyoruz

Ocak'ta final yapacak gibi duruyor, final yaparsa haberini kimseye bırakmam
UMUT fakirin ekmeği bekle bakalım
Haziran'da final yaptığımız zaman konuşabilecek misin bakalım

Biz gayet iyi durumdayız memnunuz bu oranlardan haftaya yeniden 6 aldığımızda bir başka bahara artık diyeceksiniz

Daha izlemedim, hafta sonu hallederim.
şok geçirecen yanı tam ortalık sakinledi diyordum çok fena karıştırdılar

4 almadığınız sürece sorun yok ama sinyaller çalmış vlla çok tehrikeli reytingler almışsınız bence

şok geçirecen yanı tam ortalık sakinledi diyordum çok fena karıştırdılar

4 almadığınız sürece sorun yok ama sinyaller çalmış vlla çok tehrikeli reytingler almışsınız bence
2 Reyting alan Seven Ne Yapmaz bile 11 bölümdür devam ediyor rahat olun

Ama başarısızlık söylenmeli kanka Muhteşem Yüzyıl 100’lü bölümlerde 10 reyting alıyordu, Diriliş 95 bölüm oldu 17 reyting alıyor Unutma Beni 1200. Bölümünde 5 reyting alıyordu Yani 2 reyting almış Çiçekler başarısızlığı söylenmeli.