13 Kasım 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 27.3%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 4 36.4%
  • Ay Tutulması - Final (Star)

Oy: 2 18.2%
  • Behzat Ç (Star)

Oy: 4 36.4%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Farklı Desenler (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 9.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Geçen Hafta Demistim Haftaya Geçicek Diye Geçti :) O Ses Türkiye Güzel ama çok Sıkıcı Jüri Üyeleri daha iddali olabilirdi

O Ses Türkiye'nin sıkıcı olduğunda katılmıyorum aksine şu ana kadar izlediğim en eğlenceli yarışma programlarından biri. Jüri üyeleri de bence çok iyiler. Zaten yarışmacılardan çok jüri izlettiriyor :) Mustafa Sandal, Hadise ve Murat Boz şu an Türkiye'nin en önemli starlarından zaten. Daha iddialı anca Tarkan olabilirdi herhalde :)

Umutsuz ev kadınları zirvede dünkü bölüm yine çok iyiydi
Ay tutulması finaliyle iyi izlenmiş star bu diziyi bitirmemeliydi
Behzat ç. umduğumdan düşük başlamış umarım yükselir

O Ses Türkiye'nin sıkıcı olduğunda katılmıyorum aksine şu ana kadar izlediğim en eğlenceli yarışma programlarından biri. Jüri üyeleri de bence çok iyiler. Zaten yarışmacılardan çok jüri izlettiriyor :) Mustafa Sandal, Hadise ve Murat Boz şu an Türkiye'nin en önemli starlarından zaten. Daha iddialı anca Tarkan olabilirdi herhalde :)

hadıse ses yok bence sezan aksu gelse muhtesem olurdu

umutsuz ev kadınları zirvede.o ses türkiye takipte.bence haftaya o ses türkiye 1.olacak.
Behzat Ç. idare eder.. 72.Koğuş filmi karşısında yine iyi gitmiş haftaya reytingini yükseltecektir.

hadıse ses yok bence sezan aksu gelse muhtesem olurdu

Sezen Aksu olsa iyi olabilirdi tabii ama Sezen Aksu bu tip projeleri kabul etmez :)

Türkiye'de en önde gelen 10-15 pop şarkıcıdan 3'ü seçilmiş ve jüriliğe uygun olanlar seçilmiş. Her başarılı şarkıcı da jüri olamıyor. Ajda Pekkan ve Sertab Erener olmadı mesela :)

Sezen Aksu olsa iyi olabilirdi tabii ama Sezen Aksu bu tip projeleri kabul etmez :)

Türkiye'de en önde gelen 10-15 pop şarkıcıdan 3'ü seçilmiş ve jüriliğe uygun olanlar seçilmiş. Her başarılı şarkıcı da jüri olamıyor. Ajda Pekkan ve Sertab Erener olmadı mesela :)

ses dıyınce ılk sezan aksu gelıyor ama bunlarda ıdare eder