13 Kasım 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 27.3%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 4 36.4%
  • Ay Tutulması - Final (Star)

Oy: 2 18.2%
  • Behzat Ç (Star)

Oy: 4 36.4%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Farklı Desenler (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 9.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Umutsuz Ev Kadınları, bayramda kaybettiği reytinglerini geri alarak iki grupta da zirveyi geri aldı.

O Ses Türkiye günün ikinci yapımı olmayı başarırken oranlarında önemli düşüş yaşadı.

23.10'dan sonra Kanal D'de yayına başlayan Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Songül Öden ve Kerem Alışık'ın başrolde yer aldıkları 72.Koğuş filmi çok çok iyi gitti. Dizi A/B'de 30 share alarak 9 reytinge yaklaştı.

Ay Tutulması, finaliyle özellikle A/B'de yüksek oranlar almayı başardı. Eğer Star satılmasaydı bu reytinglerle uzun süre daha devam ederdi Ay Tutulması...

Yeni sezonu merakla beklenen Behzat Ç. dün gece seyircisiyle buluştu. Fakat, dizinin reytinglerinde geçen sezona göre düşüş olduğu gözlendi. Dizi totalde ancak 17.olabilirken A/B'de 10.oldu ve 5 reytinge yaklaşarak iyi bir sonuç elde etti...

Son düzenleme:
yeni jenerigi özellikle cok begendim birde bu sezon bitecek diyorlar insallah yalandır

umutsuz ev kadınları ile o ses kapısır behzat ç. 3. olur

Behzat Ç., güçlü rakipleri karşısında yinede iyi gitmiş.

Behzat Ç., başladığında O Ses Türkiye'nin 2. kısmının yarısına, Umutsuz Ev Kadınları'nın yarısına denk gelmiş. Dizi 1 saatini doldurduktan sonra da 72. Koğuş filmiyle karşılaşmış. Güçlü rakiplerine karşı bu kadar reyting alması yeter bence. Haftaya daha da yükselebilir

'Behzat Ç.' ve 'Teen Wolf' adlı dizileri izledim.

'Behzat Ç.' uzun bir aradan sonra geri döndü. Behzat hapisten çıktı ama çıkarken birçok olayla karşılaşıldı. Behzat psikolojik yönden kötü durumdaydı ve adeta çökmüştü. Bu bölüm hiç konuşmadı ama yine korkusuzca adımlar atmasını da bildi. İlerleyen bölümlerde daha iyi olacağını düşünüyorum.

'Teen Wolf'de olaylar gün geçtikçe gelişiyor. İlerleyen bölümlerde daha güzel olacağını düşünüyorum. Bu arada tek takip ettiğim alt yazılı yabancı dizi.

Güzel Bir Dizi Teen Wolf

Umutsuz Ev Kadinlari'ni izledim, çok güzel bir bölümdü. Reklam aralarinda O Ses Türkiye'yi izledim.

behzat ç yükselir umarım yükselmezse bile sorun yok ama neyse

o ses türkiye sıkıcı değil ki tam tersine eğlenceli

Behzat Ç. Doğuş Grubuna göre kötü.Bence paniklemeli.Böyle devam ederse "Yeni" Star Tv diziyi bitirir.