13 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Galip Derviş ve Zengin Kız Fakir Oğlan'a tebrikler.Oranları yaza göre iyi bence.

Dün 20 Dakika'yı ve Umutsuz Ev Kadınları'nın tekrarını izledim.20 Dakika süper bir bölümdü.Reytinglerde de artış yaşamış.Tebrikler :)

Salih Kuşu sıralama olarak yükselmiş.Nedense bu diziyi sevemedim.Dün biraz bakayım dedim ama fazla komik bulmadım.Neyse yine de hayranları için söylüyorum inşallah yükselir dizi :)

Popstar cuma 20.00'ye kaydırılmalı, 20 Dakika da 20.00-23.00 arası yayın yapmalı. :)

Bu reytİng cİhazlarinin kullanildiĞi alanlari bombalamak İstİyorum ben yaaa :):):) ne zaman gİzemlİ, kafa kurcalayici etklİ ve gÜzel bİ dİzİ Çiksa kafa yormamak İÇİn İzlemİyorlar ve kisa sÜrede kaldiriliyor malesef o dİzİler...
Ezel, son, suskunlar ve son olarak 20 dakİka gİbİ muhteŞem yapimlarin sirf o saman kafali kİŞİler İzlemİyor dİye kaldiriliyor... Şu reytİng denen lanetİ ya her eve takmalari lazim ya da tamamen kaldirmalari...
Reytİng sİstemİne lanet olsun...!!!

- - - Ekleme - - -

PRİSON BREAK'TAN SONRA İZLEDİĞİM EN İYİ DİZİ: 20 DAKİKA...!!! MUHTEŞEM Bİ YAPIM AMA BİZİM HALKIMIZIN ZEVKİ GENELDE YALILARDA KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ OLMAYAN DİZİLER OLDUĞU İÇİN BU TİP FİLMLER AĞIR GELİYOR BEYİNLERİNE NEDENSE... REYTİNG LANETİ SEVDİĞİM BÜTÜN FİLMLERİN SONU OLUYOR...!!!
KAHROLSUN REYTİNG :):):):)
ÇOK KIZGINIM BEN YAAAA BU REYTİNG SİSTEMİNE...!!!!