13 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Unutma Beni bugün 4.50 ve üstü reyting alır. Deniz Yıldızı ise 3 reyting ve üstü reyting alır :)

İntikamın tekrar bölümüne bravo hem geç saatte yayınlandı ne reklamı yapıldı ne yayın akışında yazıyordu tekrarı olacağı.

Arslan Bey bile bugün ne var bölümüne yazmamıştı çünkü yayın akışında gözükmüyordu. Sürpriz yapmış. :)

Keşke diğer diziler gibi reklamı yapılsaydı. 😉

Bazıları tüm pt'yi kaplayarak 1 alabiliyor bazıları ise 23.15'te başlayarak aynı oranı alıyor. :kiki:

reytingler ne öyle 😱
1. 4 almış :D galip idare eder gitmiş
zkfo artmış :)
unutma beni 1.liği kaçırmış

İntikamın tekrar bölümüne bravo hem geç saatte yayınlandı ne reklamı yapıldı ne yayın akışında yazıyordu tekrarı olacağı.

Arslan Bey bile bugün ne var bölümüne yazmamıştı çünkü yayın akışında gözükmüyordu. Sürpriz yapmış. :)

Keşke diğer diziler gibi reklamı yapılsaydı. 😉

reklamı mı kimin reklamı yapılmış merak ettim ben konuyu foruma açmasam milletin haberi bile yok dalga mı geçiyon :kiki:

reklamı mı kimin reklamı yapılmış merak ettim ben konuyu foruma açmasam milletin haberi bile yok dalga mı geçiyon :kiki:

Ben mesajımda Vadi yazmadım.

Bizim burda bir deyim var.

Soğan yemedinse için neden göynüyor diye. :):)

Türkçede de vardı buna benzer bir deyim ama unuttum. 😉

(Keşke biz de konu açsaydık. Haberlerimiz çıksaydı sitede. Ama napalım yayın akışı yanılttı bizi)

Ben mesajımda Vadi yazmadım.

Bizim burda bir deyim var.

Soğan yemedinse için neden göynüyor diye. :):)

Türkçede de vardı buna benzer bir deyim ama unuttum. 😉

(Keşke biz de konu açsaydık. Haberlerimiz çıksaydı sitede. Ama napalım yayın akışı yanılttı bizi)

haberi çıksa 15 alacaktı doğrudur forumdaki 5 kişi izlese 1 değil 11 alırdı zaten :D

galip derviş izledim çok güzeldi ya ama daha önce yayınlanan bölümünü daha fazla beğendim total 4 ve 3.3 reyting almış ab 4.8 ve 3.9 alarak zirvede :) zengiz kız fakir oğlan 4.33 reytingle zirvede yer almış tebrikler , 20 dakikanın yükseleceğini biliyodum total 3.34 ab 2.9 almış iyi :)

20 Dakika'nın yükselmesine sevindim, reytinglerle ilgilenmesem de. :)

Son düzenleme:
galip derviş izledim çok güzeldi ya ama daha önce yayınlanan bölümünü daha fazla beğendim total 4 ve 3.3 reyting almış ab 4.8 ve 3.9 alarak zirvede :) zengiz kız fakir oğlan 4.33 reytingle zirvede yer almış tebrikler , 20 dakikanın yükseleceğini biliyodum total 3.34 ab 2.9 almış iyi :)

Ben de ilk bölümünü daha çok beğendim. :)