13 Eylül 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşk işlerini tam anlayamadım ben bu dizide kim kimle olucak Ben Dağhnla başroldeki kız aşk yaşıyacak zannettim sonra pek takılmadım diziye
Baştan beri bu ikilinin aşık olacağı açıktı yahuu))) düşün tipsiz biriyle güzel kız hic aşk yaşadığını gördün mü. Dizilerde ters köşe yapmak mecburi hikaye şöyle olacak dahan sonra öyküye aşık olacak bir sure ask yazacak sonra tekrar birlikte olacak

^ kiraz mevsiminin yeni gününde farkla 1. olucağını biliyorduk, ben her iki gruptada aldığı oranın bi altını bekliyordum ama tahmin ettiğimden iyi gitmiş. tebrikler. şefkat tepe, fatih harbiye de geline en fazla 1 reyting kaybeder..

^ güllerin savaşı özellikle total de baya bi düşmüş, ab ve abc1'i fena sayılmaz. Lakin kanald'nın elinde o kadar dizi varken bu oranlara yetinmez. Haftaya sıçrama yapamaz ve yine bu oranda kalırsa pt-2'ye geçer.

^ yetenek sizsiniz türkiye beklediğimden de düşük gitmiş. gerçi hala bu içi 100 kere geçmiş program nasıl 3 reytinge yakın bi oran alıyor bilemiyorum.. ilk 100'e girmemeli..

^ bugünün saraylısı adeta çökmüş, geçen sene zor direnen dizi bu sezon hiçbir karşılık veremez rakiplerine. atv bile tahammül edemez bu oranlara. total 1 ab 2, fiyasko bence.
zaten dizi aşırı derecede basit..

^adını sen koy umutsuz vak'a.. herkes ilker mi ki pt-1 de acuna kafa tutsun
en kısa sürede bu yarışmada biter. star salı,perş,cts yokları oynuyor. pzt günleri de aman aman iyi sayılmaz. belliydi ama bu hallere düşeceği.

^ güldür güldür yine show yapmış, bi zamanlar nasıl pis yedili kanalı sırtladıysa tek başına şimdi de bu program sırtlıyor.

Aman neyse boşber

Güllerin Savaşı reytinglerde yeni gününde baya düşmüş fakat toparlanacaktır ileriki zamanlarda.

Bugünün Saraylısı dizisi hakkında söylediklerin o kadar güldürdü ki babam baya kızdı.
Ağzına sağlık valla.

Bugünün Saraylısı dizisi hakkında söylediklerin o kadar güldürdü ki babam baya kızdı.
Ağzına sağlık valla.
baban burayı mı okuyo okuyosa neye kızıyo
gerçeklere kızılmaz bunlar gerçekler

baban burayı mı okuyo okuyosa neye kızıyo
gerçeklere kızılmaz bunlar gerçekler
Hayır ben o kadar bağırarak güldüm ki babam ne oluyor? dedi.
Senin yazdığını okudum o da Tv işlerine meraklı olmadığı için bana kızdı.

kiraz mevsimi iyi gitmiş ilk raundda
,güllerin savaşı hakettiği oranlara geriliyor gibi

diğer diziler başlayınca ilk 5 te değişiklikler olacaktır

Ne zaman @xemrexxx BS izlemeye başladi dizi o zman reytingte düştü, ne zaman onun favori oyuncularından birisi geldi dizi pert oldu
gerçi share olarak bi kaybı yok bi tek totali kötü, ab ve abc1i gecen sezonkine yakın oranlar

Kiraz mevsimine de helal olsun Acun'un tahtını almiş

ben dün izlemedim yoksa dizi ab de 2 reyting daha fazla alırdı