acunun tv8 e geçmesi haftanın en az 4 gününün kaderini değiştirmiştir.
cumartesi pazar pazartesi salı
artık acun tehditi yok kanallar için ve haftasonu şimdi tüm kanallar için güzel bi gün özellkle atv bu fırsatı değerlendirmeli haftasonları yıllardır hiçbişey yapamıyordu eğer bu yılda yapamazsa işi zor çünkü acun güçlü değil artık
yst 3 reytinge yaklaşmış düşük tabi
ama benim aklıma şu geliyor vadi zamanında tnt ye geçmişti tnt tv8 den çok daha kötü bi kanaldı kötüden kastım hiç kimse tanımıyordu ve ilk bölüm 10 reyting almıştı o kanalda sonra 14 reyting bile görmüştü
yani aslında acunun programları da en azından 5-6 alabilir prime time da madem o kadar iyi reytingler alıyor orda da alabilir
ki ben acunun çok zeki olduğunu düşünüyorum mutlaka gerekenleri yapacaktır
yani acunun tv8 hamlesi tüm dengeleri değiştirdi star çok düşecek kesin zaten
bu sayede haftanın 4 günü işler değişti cumartesi pazarın zirvesi belli değil pazartesi herşey olabilir
karadayının çok yüksek bi reyting alacağını düşünmüyorum ama en azından rahatlayacaktır o ses eskisi kadar güçlü olmaz
aynı şekil reaksiyon içinde iyi bi gelişme bu acun çok güçlü değil şimdilik
tabi bide ulan istanbul var ama ben zamanla düşeceğini düşünüyorum günü değişir gibime geliyor
kiraz mevsimi baya iyi gidiyor bunu ne kadar sürdürür muamma ama şuan çok iyi
güllerin savaşını izlemek için bi neden yok yazın bişey yok diye açan vardır artık diziler falanda başladı yakında kaldırılacaktır kanal d hala bıkmadı şu dizilerden
Mali nin programı iyi başlamamış ama saati yanlış bence de bir de bildiğin bbeb yapmışlar eyvah düşüyorum daha iyiydi
Son olarak o kadar düşük ki yorumlamayı bile unutmuşum
bugünün saraylısı çok kısa sürede kaldırılır aga bu diziyi neden izleyelim bana bi neden söyleyin izlemek için
yav vadi atv deyken sürekli fragmanlarını görüyodum bak kaç bölüm oldu Allah ın aşkına 1 tane değişik müziği yok mu şu dizinin hep aynı ya müzik hep aynı hep
çok sıradan bir dizi şansı hiç yok zaten 2 bile alamamış