13 Eylül 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşk işlerini tam anlayamadım ben bu dizide kim kimle olucak Ben Dağhnla başroldeki kız aşk yaşıyacak zannettim sonra pek takılmadım diziye :D
Baştan beri bu ikilinin aşık olacağı açıktı yahuu))) düşün tipsiz biriyle güzel kız hic aşk yaşadığını gördün mü. Dizilerde ters köşe yapmak mecburi hikaye şöyle olacak dahan sonra öyküye aşık olacak bir sure ask yazacak sonra tekrar birlikte olacak

^ kiraz mevsiminin yeni gününde farkla 1. olucağını biliyorduk, ben her iki gruptada aldığı oranın bi altını bekliyordum ama tahmin ettiğimden iyi gitmiş. tebrikler. şefkat tepe, fatih harbiye de geline en fazla 1 reyting kaybeder..

^ güllerin savaşı özellikle total de baya bi düşmüş, ab ve abc1'i fena sayılmaz. Lakin kanald'nın elinde o kadar dizi varken bu oranlara yetinmez. Haftaya sıçrama yapamaz ve yine bu oranda kalırsa pt-2'ye geçer.

^ yetenek sizsiniz türkiye beklediğimden de düşük gitmiş. gerçi hala bu içi 100 kere geçmiş program nasıl 3 reytinge yakın bi oran alıyor bilemiyorum.. ilk 100'e girmemeli..

^ bugünün saraylısı adeta çökmüş, geçen sene zor direnen dizi bu sezon hiçbir karşılık veremez rakiplerine. atv bile tahammül edemez bu oranlara. total 1 ab 2, fiyasko bence. :D zaten dizi aşırı derecede basit..

^adını sen koy umutsuz vak'a.. herkes ilker mi ki pt-1 de acuna kafa tutsun :A en kısa sürede bu yarışmada biter. star salı,perş,cts yokları oynuyor. pzt günleri de aman aman iyi sayılmaz. belliydi ama bu hallere düşeceği. :A

^ güldür güldür yine show yapmış, bi zamanlar nasıl pis yedili kanalı sırtladıysa tek başına şimdi de bu program sırtlıyor. :)

Baştan beri bu ikilinin aşık olacağı açıktı yahuu))) düşün tipsiz biriyle güzel kız hic aşk yaşadığını gördün mü. Dizilerde ters köşe yapmak mecburi hikaye şöyle olacak dahan sonra öyküye aşık olacak bir sure ask yazacak sonra tekrar birlikte olacak
Aman neyse boşber :D

Güllerin Savaşı reytinglerde yeni gününde baya düşmüş fakat toparlanacaktır ileriki zamanlarda. :)

acunun tv8 e geçmesi haftanın en az 4 gününün kaderini değiştirmiştir.
cumartesi pazar pazartesi salı
artık acun tehditi yok kanallar için ve haftasonu şimdi tüm kanallar için güzel bi gün özellkle atv bu fırsatı değerlendirmeli haftasonları yıllardır hiçbişey yapamıyordu eğer bu yılda yapamazsa işi zor çünkü acun güçlü değil artık
yst 3 reytinge yaklaşmış düşük tabi
ama benim aklıma şu geliyor vadi zamanında tnt ye geçmişti tnt tv8 den çok daha kötü bi kanaldı kötüden kastım hiç kimse tanımıyordu ve ilk bölüm 10 reyting almıştı o kanalda sonra 14 reyting bile görmüştü
yani aslında acunun programları da en azından 5-6 alabilir prime time da madem o kadar iyi reytingler alıyor orda da alabilir
ki ben acunun çok zeki olduğunu düşünüyorum mutlaka gerekenleri yapacaktır
yani acunun tv8 hamlesi tüm dengeleri değiştirdi star çok düşecek kesin zaten
bu sayede haftanın 4 günü işler değişti cumartesi pazarın zirvesi belli değil pazartesi herşey olabilir
karadayının çok yüksek bi reyting alacağını düşünmüyorum ama en azından rahatlayacaktır o ses eskisi kadar güçlü olmaz
aynı şekil reaksiyon içinde iyi bi gelişme bu acun çok güçlü değil şimdilik
tabi bide ulan istanbul var ama ben zamanla düşeceğini düşünüyorum günü değişir gibime geliyor

kiraz mevsimi baya iyi gidiyor bunu ne kadar sürdürür muamma ama şuan çok iyi
güllerin savaşını izlemek için bi neden yok yazın bişey yok diye açan vardır artık diziler falanda başladı yakında kaldırılacaktır kanal d hala bıkmadı şu dizilerden :D

Mali nin programı iyi başlamamış ama saati yanlış bence de bir de bildiğin bbeb yapmışlar eyvah düşüyorum daha iyiydi :D

Son olarak o kadar düşük ki yorumlamayı bile unutmuşum :D bugünün saraylısı çok kısa sürede kaldırılır aga bu diziyi neden izleyelim bana bi neden söyleyin izlemek için
yav vadi atv deyken sürekli fragmanlarını görüyodum bak kaç bölüm oldu Allah ın aşkına 1 tane değişik müziği yok mu şu dizinin hep aynı ya müzik hep aynı hep
çok sıradan bir dizi şansı hiç yok zaten 2 bile alamamış
Bugünün Saraylısı dizisi hakkında söylediklerin o kadar güldürdü ki babam baya kızdı.
Ağzına sağlık valla. :)

kiraz mevsimi iyi gitmiş ilk raundda:) ,güllerin savaşı hakettiği oranlara geriliyor gibi :)
diğer diziler başlayınca ilk 5 te değişiklikler olacaktır

Ne zaman @xemrexxx BS izlemeye başladi dizi o zman reytingte düştü, ne zaman onun favori oyuncularından birisi geldi dizi pert oldu :F gerçi share olarak bi kaybı yok bi tek totali kötü, ab ve abc1i gecen sezonkine yakın oranlar (b)

Kiraz mevsimine de helal olsun Acun'un tahtını almiş:X

Ne zaman @xemrexxx BS izlemeye başladi dizi o zman reytingte düştü, ne zaman onun favori oyuncularından birisi geldi dizi pert oldu :F gerçi share olarak bi kaybı yok bi tek totali kötü, ab ve abc1i gecen sezonkine yakın oranlar (b)

Kiraz mevsimine de helal olsun Acun'un tahtını almiş:X
ben dün izlemedim yoksa dizi ab de 2 reyting daha fazla alırdı :X