cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,570
- Puanı
- 1,060
Bizden Fatih Harbiye gitti ama yerine daha güçlüsü geldi o da 'Kiraz Mevsimi'. 😀 Yani birşey kaybetmiş olmadık, aksine kazandık.
Öyle oldu Fox'tan gittikten sonra zaten Show Tv'ye yakışmadıBizden Fatih Harbiye gitti ama yerine daha güçlüsü geldi o da 'Kiraz Mevsimi'. 😀 Yani birşey kaybetmiş olmadık, aksine kazandık.
o zaman 5 kat iyi ise 9 reyting alması lazımdı@Bully bu starcı arkadaşlar transfer ettiğimiz ANASININ OĞLU programını beğenmezlerdi Adını Sen Koydan 5 kat daha iyi reyting alıyor
bbeb haklarını aldılar zaten...Müstehaktır ona
BBEB çakması olmuş resmen tutmaz tabi 1-2 haftaya yayından kalkar
Hayır onun haklarını almadılar: Do zaman 5 kat iyi ise 9 reyting alması lazımdı
bbeb haklarını aldılar zaten...
hakları satıldı...Haberlere de çıktı zaten bazı sitelerde.Hayır onun haklarını almadılar: D
İyi araştır bunun gibi başka bir yapım aynı format
Tutmadı zatenhakları satıldı...Haberlere de çıktı zaten bazı sitelerde.
Çarkıfelek yazın müthiş iş çıkardı şimdi yeniden başlıyorçarkıfelek
çarkıfelek son oranalrına bak 1 lerde dolaşmışişte kanal d fanı ile konuşuyorumÇarkıfelek yazın müthiş iş çıkardı şimdi yeniden başlıyor
Adını Sen Koy yarışmasının 50 bölümünün reytinglerini toplasan o kadar alamaz
Dünkü bölünü tam izlemedim. Bir tik üste çıkamiyorlar ama senaryo kuralını bire bir uyguluyorlar . son iki bölüm sıkıcıydı ama sonlarını yine iyi bağlamışlardı. Bu bölümüme 5 dakika baktım eski performansını devam etirriyor. Ama bir üste cikamiyorlar. Gerçi bu reyting şuan en yuksek reyting daha iyi yapan yok bu işi demek))))Nası gidiyo senaryo
Aşk işlerini tam anlayamadım ben bu dizide kim kimle olucak Ben Dağhnla başroldeki kız aşk yaşıyacak zannettim sonra pek takılmadım diziyeDünkü bölünü tam izlemedim. Bir tik üste çıkamiyorlar ama senaryo kuralını bire bir uyguluyorlar . son iki bölüm sıkıcıydı ama sonlarını yine iyi bağlamışlardı. Bu bölümüme 5 dakika baktım eski performansını devam etirriyor. Ama bir üste cikamiyorlar. Gerçi bu reyting şuan en yuksek reyting daha iyi yapan yok bu işi demek))))