13 Eylül 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizden Fatih Harbiye gitti ama yerine daha güçlüsü geldi o da 'Kiraz Mevsimi'. 😀 Yani birşey kaybetmiş olmadık, aksine kazandık.

adini sen koy ne oyle ya bbebin aynisi yaparim bilirsinde oyleydi ama on en azindan orjinal formatti boyle taklitcilik olmaz. kiraz mevsimine helal olsun hic tahmin etmezdim bu kadar basarili olucagini buyuk ihtimal boyle devam eder baya hayran kazandi

Kiraz Mevsimi'nin zirvede olacagini tahmin ediyodum ama beklentimin ustunde reyting almis Total'de 8.7 AB'de 7.4 bence buyuk basari, tebrikler.
Gullerin Savasi dusus yasamis, bakalim haftaya yukselecek mi.
Yetenek Sizsiniz tahminimden dusuk basladi 2.9 rating ile 6.olmus, ama eminim ki yavas yavas yukselip 6-7'leri gorecek.

YST'nin 2-3 reyting alacağı günleri de mi görecektik. Vay anasına be..

Bugünün Saraylısı kötü başlamış sezona. Kiraz Mevsimi çok iyi. Güllerin Savaşı düşmüş, fena dizi değil aslında..

Güllerin Savaşı haftaya iyi oranlar alacaktır bir hafta düştü diye hemen bitirdi herkes diziyi.

Nası gidiyo senaryo
Dünkü bölünü tam izlemedim. Bir tik üste çıkamiyorlar ama senaryo kuralını bire bir uyguluyorlar . son iki bölüm sıkıcıydı ama sonlarını yine iyi bağlamışlardı. Bu bölümüme 5 dakika baktım eski performansını devam etirriyor. Ama bir üste cikamiyorlar. Gerçi bu reyting şuan en yuksek reyting daha iyi yapan yok bu işi demek))))

Aşk işlerini tam anlayamadım ben bu dizide kim kimle olucak Ben Dağhnla başroldeki kız aşk yaşıyacak zannettim sonra pek takılmadım diziye

Tam tahmin ettiğim gibi reytingler. Kaçak Gelinler haftaya Pt1 de başlar ve en çok izlenen 2. Dizi olur