13 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

13 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Bay Evet (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Bir Veda'dır gidiyor yahu, abartmayın şu diziyi. Veda'nın ilgi çekici bir yanı yok. Kanal D de korkuyor zaten şuan. Fatmagül'ü şikeyle 17 reytingle başlattılar şimdi de Veda'ya şike arıyorlardır(!) :D Veda, Vadi'yi geçemez.

Son düzenleme:
aynen fatmagül sbt de 14 ü bir kere bile göremedi sbt de reyting almak çok zor

- - - Ekleme - - -

bu konuya bakın kimlerin tahmini tutmuş tutmamış bakın mesela revan kesinlikle 7-8 alacağını iddaa etmiş çok güldüm o yorumuna :d
https://fav10.net/f580/kurtlar-vadisi-pusu-yeni-sezonun-ilk-bolumuyle-kac-reyting-alir-150947/sayfa7#post843811

Kurtlar Vadisi Pusu izleyenlerin söylediklerine göre müthiş bir bölümle zirvede yer almış. Tebrikler ediyorum gerçekten büyük başarı yakalamış. Bir az da artsaydı AB`de de zirvede olurdu haftalıklarda. Zira dün de bizde Vadi izlendi. Eniştem yüzünden :D Vadi en nihayetinde Beren baskısından kurtuldu
Kötü Yol gerçekten kötü yola düşmüş. Aldığı reytingler fiyasko. Bu dizi büyük ihtimalle Salı PT2`ye alınır. O zaman eski izlenme oranlarını kazanabilir bence
Sudan Bıkmış Balıklar Perşembeye alternatif oldu. Aslında Salıya göre iyi gitmiş. Bence kalsın böyle. Star ne koyarsa o güne bundan fazla izlenmez. Ağır Roman da bence fazla reytingli bir şey olmayacak
Beni Affet kendine gelmiş
Suskunlar geçen yıla nazaran AB`de düşmüş
Uçurum Vadi gazıyla iyi gitmiş. Yeni Bölümü Perşembe 23.00 olsa acayip izlenir
Küçük Sırlar 34 dakikaklık reklamlı yayınla totalde kötü gitse de, AB`de harika gitmiş. Tebrikler
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]55[/TD]
[TD]KÜÇÜK SIRLAR (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]15:31:04[/TD]
[TD]16:14:59[/TD]
[TD]00:34:18[/TD]
[TD]1,25[/TD]
[TD]7,13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Vadi Totalde harika abde enfes başlamış

- - - Ekleme - - -

Vadi Totalde harika abde enfes başlamış

Kurtlar Vadisi Pusu sezona harika bir Bölümle merhaba dedi. Memati nin ölmesine üzüldük ama Dizi ye eklenen yeni ve güclü Karakterler ve saglam bir senaryo ile Memati yi aratmayacaklar senaristler bunun sinyalini verdiler. Bu sezon gercekten harika olacak.

Reytinglere gelirsek Vadi iki grubtada 14 Reytingle zirveye yerlesmis Total de en iyi baslangic yapan dizi olurken AB de kil payi ile kacirmis hatta Total de özeti ÖBGZK nin yeni bölümünü gecmis. Bence Haftaya FB-Marsilya maci sayesinde düsüs olacaktir ama Total de 12 nin AB de 10 Reytingin altina düsmeyecektir. Tabi Atv uyaniklik yapardi Yeni Bölümü 21.45 de yayinlarsa yani mac bittikten sonra o zaman hatta yükselebilir.

Suskunlar yoluna gayet vasat bir sekilde devam ediyor, dizi iki grubtada 4 Reytingin üstüne cikamiyor.

Zengin kiz Fakir oglan 2. Bölümü ile süpriz yaparak AB de 3. olmus eger bu reytinglerini korursa TRT de en az 2 sezon oynar.

Kötü Yol gecen haftaya göre baya düsmüs ve Vadi ye rakip olamayacagini göstermis.

Biraz Geç Kaldım Biliyorum :D
Kurtlar Vadisi Pusuyu İzlemiştim akşam Kendi Reytinglerini aldı sonunda :U İnşALLAH bu reytinglerinde fazlasını alır :)

- - - Ekleme - - -

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

29259,59%
  • oylamaya bakın :D süper hacılar :D

Biraz Geç Kaldım Biliyorum :D
Kurtlar Vadisi Pusuyu İzlemiştim akşam Kendi Reytinglerini aldı sonunda :U İnşALLAH bu reytinglerinde fazlasını alır :)

aga geç olsun güç olmasın :D vadi şov yaptı şov :D eğer haftaya 21.45 gibi başlarsa yani maçla pek denk düşmezse totalde 15 i geçer

- - - Ekleme - - -

oha oylamada vadi fark atmış reytinglerde ki gibi :D

Memati öldüğünde ağladım.vadinin başlangıcı da değişti.başlarken baktım memati varsa ölmemiştir dedim.çıkmadı.o an anladım öldü.sonra mematiyi polat mezara koyarken ağladım.sonra ok var.o ok bence mematiyi ve istihbaratlar başkanını öldürenler olabilir.o oku yapan adam vadinin ilk bölümlerinde vardı.o adam da bişi var ama ne.tek kelimeyle süper bir bölümdü.

- - - Ekleme - - -

ben dünkü bölümün tekrarını izliyom çözümleme yapıyom yeni müzikler süper ötesi ya mete aymarın müziği on numara

aga link at bende bakıyım.özel mesajdan:D

inanıulmaz gizem dolu oldu ve senaryo acayip derinleşti ilk vadi gibi oldu mematinin mezarlık sahnesinde bende çok üzüldüm

- - - Ekleme - - -

Memati öldüğünde ağladım.vadinin başlangıcı da değişti.başlarken baktım memati varsa ölmemiştir dedim.çıkmadı.o an anladım öldü.sonra mematiyi polat mezara koyarken ağladım.sonra ok var.o ok bence mematiyi ve istihbaratlar başkanını öldürenler olabilir.o oku yapan adam vadinin ilk bölümlerinde vardı.o adam da bişi var ama ne.tek kelimeyle süper bir bölümdü.

- - - Ekleme - - -

aga link at bende bakıyım.özel mesajdan:D
03.20 den sonraki müzik çok hoşuma gitti

- - - Ekleme - - -

Mete Aymar :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu arada goruldugu gibi şike denilen bir şey yokmuş. 2000 kişiyle de gayet güzel ölçüm yapılıyormuş

Bu arada goruldugu gibi şike denilen bir şey yokmuş. 2000 kişiyle de gayet güzel ölçüm yapılıyormuş

biz susuyoruz ama senin susmaya niyetin yok galiba dün ortalık vadiyle yıkıldı sbt düşük gösterse kimse inanmazdı zaten forumda izlemeyen yoktu internet yıkıldı bu reytingler az bile

- - - Ekleme - - -

şunu da söylim sbt de bu yıl reyting almak çok zor hele totalde 10 u geçemiyo diziler çok zorlaşmış normalde vadi dünkü bölümüyle 20 yi geçerdi sbt çok zor milli maç bile 15 i geçemiyo

Takas , şimdi bütün konuları gördüm , kaç reytşngle başlar , en iyi başlangıcı kim yapar , hepsine yazmışın biz bilemedik diye 14 almış diye her konuda görüyorum göstermişsin bu reytingi , ÖBGZK yeni bölümünü geçmiş te , unutma ki hep sürmeyecek bu , illa 1 hafta MY veya ÖBGZK bi yükselecekler Vadiyi geçecekler senin KVPnun özetine geçilmiş dediğin dizi ÖBGZK bi bakarsan KVPyu geçmiş.