13 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

13 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Bay Evet (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .

Nerden biliyon belki öteki günün akşamı küçük şeylere takılcaksan ne hatalar çıkar :)

- - - Ekleme - - -

Okudum okudum izleyen izler izlemeyen izlemez senin mantık sınırını merak ediyorum şaşılacak hiçbir şey yok :D

şifreyi nasıl buldu :))) orda bittim ben devamını getiremedim :))

Vadi en kaliteli dizidir destere polat yetiştirildi yıllarca başkanı da çok iyi tanıyo ayrıca sayılar vardı orda bilmesi çok normal

Orasımı denk geldi hemen bütün bölümü izledim desene :)

tüm bölümünü izleyemedim malesef .. kötü yol bitti vadiyi açtım polatın şifreyi buluş sahnesi denk geldi .. takas diyorki polat onca yıl yetiştirildi..... o zaman o eğitimine uygun bir şekilde çözseydi yani kapıdaki hademenin de yürütebileceği bir mantıkla çözmeseydi keşke:)

neyse olan oldu sizi kutluyorum diziniz süper reytingler aldı hatta ab de biraz daha yükselse muhteşem hürremi dahi geçecekmiş .. sevinmek hakkınız ben geçen sene FSN ile çok sevindim arada birde siz sevinin :))

Harbiden şifreyi nasıl tak diye çözdü.Bende koptum orda. :)
Ayrıca PANA her sene çok aksiyonlu olcak diyor gördük dün aksiyonu.
Uçak sahnesi ve son sahne dışında boş bir bölümdü.
İnşallah ileriki bölümlerde aksiyonlu sahneler görürürüz.

Melek totalde ilk 100 de yok AB de;

99 MELEK STAR TV 10:48:55 11:27:19 00:38:24 0,70 3,95

Soframız AB de ilk 100 de yok totalde;

97 SOFRAMIZ STAR TV 14:30:46 15:26:10 00:44:51 0,88 4,58

Bugün programı başladığından beri ilk 100 de yok star gündüz kuşağı çok iddialı gercekten :D

Son düzenleme:
tüm bölümünü izleyemedim malesef .. kötü yol bitti vadiyi açtım polatın şifreyi buluş sahnesi denk geldi .. takas diyorki polat onca yıl yetiştirildi..... o zaman o eğitimine uygun bir şekilde çözseydi yani kapıdaki hademenin de yürütebileceği bir mantıkla çözmeseydi keşke:)

neyse olan oldu sizi kutluyorum diziniz süper reytingler aldı hatta ab de biraz daha yükselse muhteşem hürremi dahi geçecekmiş .. sevinmek hakkınız ben geçen sene FSN ile çok sevindim arada birde siz sevinin :))

O kapıdaki hademe değildi neyse tartışmaya gerek yok süper bölümdü :)

Bundan sonra daha da artacak tim kuruluyo aksiyon tavan reyting tavan :D

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]38[/TD]
[TD] BİR MİLYON CANLI PARA[/TD]
[TD] FOX[/TD]
[TD] 22:49:12[/TD]
[TD] 24:49:29[/TD]
[TD] 01:37:43[/TD]
[TD] 1,85[/TD]
[TD] 6,66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_oddRow"][/TD]
[/TR]

fox çok kötü gidiyor bu sene günlük dizileri de düstü çok gerilerde hiçbir gün zirveyi alamiyor bu kanala biri yardım etsin :D reyting alsin az kanal
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

bugra ne saçmalıon sen hiçbir gün geçemeyen foxla starı hala karsılastiriyon su gibi 90.cı olmus :d :d :d

fox tv yayınladigi hayat sahnesi iki gruptada ilk 100e dahi girememistir :)
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]90[/TD]
[TD]SU GİBİ [/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD] 12:14:48[/TD]
[TD] 14:46:05[/TD]
[TD] 01:58:35[/TD]
[TD] 0,77[/TD]
[TD] 4,53[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

fox tv yayinlanan su gibi

90.cı olmus fox tv yayınlanan hayat sahnesi iki gruptada ilk 100e dahi girememis :)

- - - Ekleme - - -

:d :d :d :d

Su gibi totalde Ayşe ve Sevcanın bölük pörçük bölümlerinin yarısını geçmiş :D ayrıca Hayat Sahnesi dün yoktu

Su gibi totalde Ayşe ve Sevcanın bölük pörçük bölümlerinin yarısını geçmiş :D ayrıca Hayat Sahnesi dün yoktu

ilk 000e giremiyor :D ayrica bugra her gün büyük fark var aralarında

fox batmaya gidiyor dizileri çöküse geçiyor :) unutma beni denizyıldızı çöküse geçmeye basladi beni affet ise eziyor bunlari :D

Star'ın güzdüz kuşağı gerçekten vasat. Hiçbir programı reyting alamamış, Tns'de de böyle giderse heralde Melek de Alişan da dehlenir.

Bu yorumu Star kötü, Fox iyi diye yapmadım yanlış anlaşılmasın. :D Star tabi ki çok daha iyi. Ama Star'ın gündüz kuşağı etkisiz eleman...

Son düzenleme:
Star'ın güzdüz kuşağı gerçekten vasat. Hiçbir programı reyting alamamış, Tns'de de böyle giderse heralde Melek de Alişan da dehlenir.

Bu yorumu Star kötü, Fox iyi diye yapmadım yanlış anlaşılmasın. :D Star tabi ki çok daha iyi. Ama Star'ın gündüz kuşağı etkisiz eleman...

melek için geçen seneki yorumum neyse aynısını diyorum müge anlı karşısında melek baykalın şansı sıfır melek baykal iyi bir oyuncu ama iyi bir sunucu değil gereksiz zorluyorlar..
alişan ise zaten çöp bir proğram yapıyor ece erkenin sabah proğramları alişanınkilerden daha eğlenceliydi:))