13 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

13 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Bay Evet (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Bence star tv gunduz kusagina daha sensakrak birini cikarmasi lazim ve acun stara gectigi icin ilk 10da olmayan dizileri kaldirir diye dusunuyorum.

Unutma beniyi izliyordum eskiden cok sıktı izlemiyorum artik zaten dususde var reytinglerde

Suskunlar böyle zorlu bi günde 4.olarak iyi iş çıkarmış

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]4[/TD]
[TD] SUSKUNLAR[/TD]
[TD] SHOW TV[/TD]
[TD] 21:01:43[/TD]
[TD] 23:22:17[/TD]
[TD] 01:35:10[/TD]
[TD] 4,40[/TD]
[TD] 11,76[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

4.ama reyting çok düşük

Suskunlar çok kötü gidiyo vadi karşısında şansı olamaz

Suskunlar izlenen bir dizi ama reytingleri neden böyle geliyor anlamıyorum.SBT reytingleri ile daha çok yükseleceğini düşünüyorum

Bu arada Zengin Kiz Fakir Oglan da dramalar arasinda basarili gitmeyi basarmis..

bakın perşembe günü hiçbir erkek ağırlıklı dizi tutanamaz vadi olduğu sürece suskunların günü olabilecek en son gündü açıkçası erkekler vadi varken kolay kolay başka dizi izlemez ki vadiyi kadınlarda baya izliyo sonuç ortada özet suskunları 3 e katlamış

Kurtlar Vadisi Pusu'nun sayesinde ATV'nin ana haber bülteni ve hava durumu, iyi reytingler almış.

aynen veda geldiginde 2 reyting düsse bile 11 12 reytingle zirveyi alir vadi vedanın sansı 0

Veda genellikle kadinlari hitap edecek bir dizi olacagina benziyor.. Bakalim KVPyi nasil etkileyecek..

vadi bu sezon geçilmez veda çok iddaasız bi dizi kötü yoldan bi farkı olduğunu düşünmüyorum açıkçası en fazla 3-4 reyting fazlasını alır yani 6-7 falan

Düşünün artık, ATV'nin hava durumu, Total'de 6. sırada, A/B'de 10. sırada yer aldı.

vadi harbiden fena başladı özet 9 almış bu da ne kadar çok merakla beklendiğinin göstergesi ben 10 yıldır vadi izliyom bu kadar sabırsızlanmamıştım süper ötesi başladık

abartmıyorum çünkü sisirmeyi sevmem bi ara çok abarttık ama bu sene vadi persembe günleri zirveyi kimselere vermez ab belki maçlar alabilir çünkü maç izlenir baya

vadi ort bu sene 13 ab 12 gider final bölümü 25 reytingi geçer