Nerden biliyon belki öteki günün akşamı küçük şeylere takılcaksan ne hatalar çıkar
- - - Ekleme - - -
Okudum okudum izleyen izler izlemeyen izlemez senin mantık sınırını merak ediyorum şaşılacak hiçbir şey yok
şifreyi nasıl buldu
Nerden biliyon belki öteki günün akşamı küçük şeylere takılcaksan ne hatalar çıkar
- - - Ekleme - - -
Okudum okudum izleyen izler izlemeyen izlemez senin mantık sınırını merak ediyorum şaşılacak hiçbir şey yok
şifreyi nasıl buldu)) orda bittim ben devamını getiremedim)
Orasımı denk geldi hemen bütün bölümü izledim desene
tüm bölümünü izleyemedim malesef .. kötü yol bitti vadiyi açtım polatın şifreyi buluş sahnesi denk geldi .. takas diyorki polat onca yıl yetiştirildi..... o zaman o eğitimine uygun bir şekilde çözseydi yani kapıdaki hademenin de yürütebileceği bir mantıkla çözmeseydi keşke
neyse olan oldu sizi kutluyorum diziniz süper reytingler aldı hatta ab de biraz daha yükselse muhteşem hürremi dahi geçecekmiş .. sevinmek hakkınız ben geçen sene FSN ile çok sevindim arada birde siz sevinin)
Su gibi totalde Ayşe ve Sevcanın bölük pörçük bölümlerinin yarısını geçmişayrıca Hayat Sahnesi dün yoktu
Fox star kavgası niye yapıyonuz zaten star daha iyi
Fox star kavgası niye yapıyonuz zaten star daha iyi
Star'ın güzdüz kuşağı gerçekten vasat. Hiçbir programı reyting alamamış, Tns'de de böyle giderse heralde Melek de Alişan da dehlenir.
Bu yorumu Star kötü, Fox iyi diye yapmadım yanlış anlaşılmasın.Star tabi ki çok daha iyi. Ama Star'ın gündüz kuşağı etkisiz eleman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?