13 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

13 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Bay Evet (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Uçurum 6 reyting almamış dmek ki

18 UÇURUM (TKR) ATV 23:34:04 25:22:28 01:33:27 2,41 10,76

- - - Ekleme - - -

Uçurum 6 reyting almamış dmek ki

18 UÇURUM (TKR) ATV 23:34:04 25:22:28 01:33:27 2,41 10,76

Vadi sezon finaline göre 6 reyting yükseldi

eveeet geldik fasulyenin faydalarına
))

kurtlar vadisi hem totalde hem ab grubunda 14 reyting alarak büyük bir başarıya imza atmış tebrik ediyorum .. özellikle ab grubunda bu kadar yüksek beklemiyordu kimse demekki şu anda perşembe rakibi yok bu dizinin... veda başlayana kadar.. olayların gidişatında inandırıcılık oranlarını korursa birinciliğini devam ettirebilir ama dün izlediğim kadarıyla pek umut verici değil..

dün izlediğim dizi kötü yoldu aldığı oranlar kalitesiyle ters düşüyor özellikle ilker aksumun oyunculuğu şahane...

fakur oğlan tombul kız trt ye göre çok iyi bir reyting tutturmuş bence bu reyting sbt katkısı kısaca bir göz attım dün içi boş bir dizi ..

suskunlar ise sosyal medyada ne kadar överlerse övsünler halkımızın pek ısınamadığı bir dizi bu diziyi fazla şişiriyorlar aldığı reytinglerde gösteriyorki perşembe için alternatif olacak dizi olmaktan uzak..

Perşembe Show TV Dizilerinden Hangisini Koyarsan Koy Suskunların Yerini Tutmaz .

Destere sende anladın vadinin kalitesi helal olsun

show tv nin en kaliteli dizisi suskunlar o konuda yanlışın yok... ama bu demek oluyorki show tv de pek kalite yok...

Koy Kanal D ye Suskunları 10 Reyting aşşağısını almaz dediğinde haklısın show bu sene kalitesiz .

Destere sende anladın vadinin kalitesi helal olsun

west yazıyı bir daha oku tam anlayamamışsın sanırım yada işine gelen yerden anlamışsın
) vadinin şu anda rakibi yok bunun nedeni ilk bölüm olması karşısında ciddi rakip olmaması dün millet zorunluluktan bir baktı beğenselerdi ilerki haftalarda bu geçici seyircilerini korurdu ama boşta kalıp benim gibi göz atanlarda pişman oldu sanırım dizi mantık sınırlarını çok zorluyor
)

Koy Kanal D ye Suskunları 10 Reyting aşşağısını almaz dediğinde haklısın show bu sene kalitesiz .

Belki Şu da Olabilir SBT Den Kaynaklı olabilir Yeni Reyting Sistemi Gelsin Göreceğiz

- - - Ekleme - - -

1 Yerde Hata Vardı Polat İstanbul dan Sınıra Akşama Kadar Nasıl Geldi Hemde 1 Sahnede

Vadi uçmuş cumadan sonra cafeye gidecem süprizlerim var
VADİ nin ab si zaten yüksek şaşılcak bişey yok sezon finalinde de aynıydı.vadinin özeti öbgzk yi geçmiş efsane olmak kolay değil işte

- - - Ekleme - - -

Vadi varken suskunların şansı yok bu günde

Belki Şu da Olabilir SBT Den Kaynaklı olabilir Yeni Reyting Sistemi Gelsin Göreceğiz

- - - Ekleme - - -

1 Yerde Hata Vardı Polat İstanbul dan Sınıra Akşama Kadar Nasıl Geldi Hemde 1 Sahnede

Nerden biliyon belki öteki günün akşamı küçük şeylere takılcaksan ne hatalar çıkar

- - - Ekleme - - -

Okudum okudum izleyen izler izlemeyen izlemez senin mantık sınırını merak ediyorum şaşılacak hiçbir şey yok

Dizinin bu oranlarını koruyabileceğini düşünmüyorum açıkçası.Suskunlar konusu itibariyle güzel izlenilebilir bir dizi ve hatta sanal alemde çok konuşulan bir dizi ama reytinglere yansıma konusuna geldiğimizde ne yazık ki umduğunu bulamıyor.Zaten karşısında sıkı rakip yokken bile aldığı reytingler çok yüksek değildi.Dediğim gibi karşısına güçlü bir rakip çıkmadığı sürece Vadi zirveden kolay kolay ineceğe benzemiyor.Ama Veda'nın gelişiyle neler olur burası pek belli değil.

suskunlar tarzı dizilerin çok fazla reytingi olmaz kanal D ye koysanda bir şey değişmez insanlar akşam dizi izlerken konusu daha anlaşılır basit dizileri tercih ediyor biraz karmaşa olunca vazgeçiyorlar ...kanal D bugün kayıp şehiri yayınlayacak bakalım reytingi ne olacak tarzı suskunlar tarzı bir dizi eğer bu dizi çok reyting alırsa.... kabahat kanalda deriz...

ne sürprizi