feriha süpriz falan yapamaz dila hanım ezecek onu kaçarı yok
Büyük Lokma ye ama Büyük konusma 😉
Haftalardir ezecek diosn yarin yedigin lokmayi cok.merak ediyorum dogrusu
feriha süpriz falan yapamaz dila hanım ezecek onu kaçarı yok
Büyük Lokma ye ama Büyük konusma 😉
Haftalardir ezecek diosn yarin yedigin lokmayi cok.merak ediyorum dogrusuhatta tek sen degil seninle.birlikte cogu kisiyi yarin forumda görmek isterim 2 Haftadan beri Ferihayi gececek diosunuzDila hanim ferihanin tirnagi olamaz 😉
feriha dila hanımın özetini geçemez polat intikam alıyor suan
Kreys yapma Allah aşkına başlamamış bir dizi için bu kadar iddialı yorumlar yapmak büyük bir cürret ister.Emir'in Yolu'nun izleyici kitlesi büyük.Başlamamış bir diziyi bu kadar tepelere yükseltmek çok yükseklerden uçmaya benziyor.Neyse tabiki senin yorumundur saygı duyuyorum ama ben böyle düşünüyorum.Sakın Emir'in Yolunu izlediğim ya da beğendiğim için böyle bir yorum yaptığımı da düşünmeni istemem açıkçası.Sadece tarafsız yorum yapıyorum.feriha dila hanımın özetini geçemez polat intikam alıyor suan
Dıla hanımı izlicektim ama tanıtımlarını beğenmedim !
feriha dila hanımın özetini geçemez polat intikam alıyor suan
Kreys yapma Allah aşkına başlamamış bir dizi için bu kadar iddialı yorumlar yapmak büyük bir cürret ister.Emir'in Yolu'nun izleyici kitlesi büyük.Başlamamış bir diziyi bu kadar tepelere yükseltmek çok yükseklerden uçmaya benziyor.Neyse tabiki senin yorumundur saygı duyuyorum ama ben böyle düşünüyorum.Sakın Emir'in Yolunu izlediğim ya da beğendiğim için böyle bir yorum yaptığımı da düşünmeni istemem açıkçası.Sadece tarafsız yorum yapıyorum.
Geçen hafta da Adini Feriha Koydum batar, ezilir felan deniliyordu ama görünen o ki, dizi Total grubunda en çok izlenen dizi oldu ve anlik reytinglerde 10 reytingi geçmeyi basardi!
Kvp de helikopterle tekneye iniş sahnesi iyiydi
puhaha dizi yoktu ozaman muhtesem vadi geldi feriha tekrar geride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?