13 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

13 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Bay Evet (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Kötü Yol dönem dizisi Veda 'da dönem dizisi Veda'nın reytingi olsa olsa Kötü Yol'un hallice reytinglisi olur(b)

takas haci çok iyi basladi dizi yarin 13 veya 14 alir totalde gerçekten iyi basladi diger diziler basladiginda düsse bile zirveyi bırakmaz persembe yanlız twitterda tepki bekledigimden fazla büyük oldu mematiyle ilgili

Aga ben çok yüksek reyting bekliyodum herkes izliyo nasıl 20 yi geçemiyoz

İyi gidiyor fena değil veda tutunamaz vadi karşısında reklamda dün muhteşemin 7 ye bile düştü kurtlar vadisi daha iyi

takas haci çok iyi basladi dizi yarin 13 veya 14 alir totalde gerçekten iyi basladi diger diziler basladiginda düsse bile zirveyi bırakmaz persembe yanlız twitterda tepki bekledigimden fazla büyük oldu mematiyle ilgili

twitter aziz yıldırımla çalkalanıyor :)
suskunları 3-5 kişi tt yapıyormuş demek ki hiç ortalıkta yoklar :)

7 saniye
22:00 - 22:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
10.87 , 2) STAR: 3.79 , 3)
SHOW: 3.71 , 4) KANALD:
2.68 , 5) STV: 1.74

Atv yine reklam olduğu için net reyting verisi yok ama yine 15 civarı aldı ayrıca sbb iyi gitmiş

Star beni dinlesin, Balıkları sezon finali yapıp haziranda tekrar başlatsın. Yaz dizisi olsun.

Söylediğim gibi haftalık reytinglerde; Total'in zirvesi Vadi, A/b'nin zirvesi Muhteşem olacak. Diğerleri de bakakalacak. :D

Kurtlar Vadisi Pusu gerçekten çok iyi gitmiş , tebrik ederim , totalde haftanın en çok izlenen dizisi olur , abde MY olur , yarın totalde 12 - 13 arası alacak , ama sadece şimdiye kadar reytinglere bakarak öyle oluyo , ama daha belli değil.

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan