13 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

13 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Bay Evet (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
feriha süpriz falan yapamaz dila hanım ezecek onu kaçarı yok :D

Büyük Lokma ye ama Büyük konusma 😉
Haftalardir ezecek diosn yarin yedigin lokmayi cok.merak ediyorum dogrusu :) hatta tek sen degil seninle.birlikte cogu kisiyi yarin forumda görmek isterim 2 Haftadan beri Ferihayi gececek diosunuz :) Dila hanim ferihanin tirnagi olamaz 😉

Muhteşem Yüzyılda en çok Dila Hanımın tanıtımını yaptı , çok iyi gideceğini düşünüyorum.

Büyük Lokma ye ama Büyük konusma 😉
Haftalardir ezecek diosn yarin yedigin lokmayi cok.merak ediyorum dogrusu :) hatta tek sen degil seninle.birlikte cogu kisiyi yarin forumda görmek isterim 2 Haftadan beri Ferihayi gececek diosunuz :) Dila hanim ferihanin tirnagi olamaz 😉

feriha dila hanımın özetini geçemez polat intikam alıyor suan :)

Geçen hafta da Adini Feriha Koydum batar, ezilir felan deniliyordu ama görünen o ki, dizi Total grubunda en çok izlenen dizi oldu ve anlik reytinglerde 10 reytingi geçmeyi basardi!

Kreys yapma Allah aşkına başlamamış bir dizi için bu kadar iddialı yorumlar yapmak büyük bir cürret ister.Emir'in Yolu'nun izleyici kitlesi büyük.Başlamamış bir diziyi bu kadar tepelere yükseltmek çok yükseklerden uçmaya benziyor.Neyse tabiki senin yorumundur saygı duyuyorum ama ben böyle düşünüyorum.Sakın Emir'in Yolunu izlediğim ya da beğendiğim için böyle bir yorum yaptığımı da düşünmeni istemem açıkçası.Sadece tarafsız yorum yapıyorum. :)

Kreys yapma Allah aşkına başlamamış bir dizi için bu kadar iddialı yorumlar yapmak büyük bir cürret ister.Emir'in Yolu'nun izleyici kitlesi büyük.Başlamamış bir diziyi bu kadar tepelere yükseltmek çok yükseklerden uçmaya benziyor.Neyse tabiki senin yorumundur saygı duyuyorum ama ben böyle düşünüyorum.Sakın Emir'in Yolunu izlediğim ya da beğendiğim için böyle bir yorum yaptığımı da düşünmeni istemem açıkçası.Sadece tarafsız yorum yapıyorum. :)

okadar sevinme erken petekkaya öbgz tek basına reyting alıodu

simdi dila hanımda en kötü ihtimal 2.ci olur yarin

Geçen hafta sbb abde çok kötü gitmişti total 2 almıştı bu hafta bakalım ne olacak

Anlasilan bayan izleyiciler, KVP'nin gelisiyle kendilerini baska bir diziye kaptirmislar.. Anlasilan o ki, bu dizi de SBB olmus..

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan