Sorun yok o zamanzaten senden cesaret alan @gizem ak falanda foruma uye oldular renk geldi foruma
@sokak sanati zirveyi alacak Reaksiyon merak etme
Hiç umursamıyorum ama düşüşü kötü olmuş sadece.
Sorun yok o zamanzaten senden cesaret alan @gizem ak falanda foruma uye oldular renk geldi foruma
@sokak sanati zirveyi alacak Reaksiyon merak etme
Sen hangi diziyi izliyosun pazartesiHiç umursamıyorum ama düşüşü kötü olmuş sadece.
Sen hangi diziyi izliyosun pazartesi
izliyorum kötülemedim ki sırasını zor bulduğumu söyledim yıldırım arkadaş bulduysa sorun yoktur diyorumSn reaksiyon izlemiyomusun ki diziyi bu kadar kötüluyosun
Yorum konusuna yorumda yazizliyorum kötülemedim ki sırasını zor bulduğumu söyledim yıldırım arkadaş bulduysa sorun yoktur diyorum
tns nin ab reytinglerine inanmıyorsun da kadın-erkek oranı açıklamasına mı inanıyon?Herkes [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın kadın dizisi oldugunu söylüyor. Ey mübarekler o zaman size şunu söylim.
Maç Kadınlarda 11.1~ reyting almiş Erkeklerde 13.5~ reyting almiş. Bugun yarın açıklanacak olan 01-15 ekim reyting verilerinde görürsünüz. (muhtemelen konuyu @xemrexxx yada @mrt-06 açar)
Kadınlar izleseydi [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı o zaman o da düşerdiNeyse herşey haftaya belli olur. Olurda yine düşük çıkarsa dizi dediğim gibi Demet Akalın'ın RT'lemesinden dolayı izlenmiştirTwitter alemi işte ergenismus dolu
Ben hep [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın büyükler tarafından izlendiğini savundumtns nin ab reytinglerine inanmıyorsun da kadın-erkek oranı açıklamasına mı inanıyon?
ab yanlış veri ama kadın- erkek doğru veri tamam o zamanBen hep [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın büyükler tarafından izlendiğini savundumYalansa yalan de!
O ses'in AB'deki başarısı ergenler sayesindeydi2 haftalık reyting veileri ilk açıklandiğinda da görmüştükŞimdide değişen bişey yok.
Allah aşkına kendi yaşimdan örnek vermicem ama akranlarımdan vereyim. Benle yaşit adam işini gücünü kurmuş, gidipte dizi sayfası beğenecek değil sen gibiab yanlış veri ama kadın- erkek doğru veri tamam o zaman
ayrıca karadayının facesine bakınca senin dediğinin tersi gözüküyr
senin yaşını ne bilelimAllah aşkına kendi yaşimdan örnek vermicem ama akranlarımdan vereyim. Benle yaşit adam işini gücünü kurmuş, gidipte dizi sayfası beğenecek değil sen gibiAdam ailesiyle foto paylaşsin birbirlerinin fotosunu beğensin kafi
Bak kendinde diyorsun -den sorasenin yaşını ne bilelimayrıca sosyal medyayı en çok kullanan grup 25-34 yaş arası (18-24 ten sonra)
Çok kesin konuştun. 😱Herkes [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın kadın dizisi oldugunu söylüyor. Ey mübarekler o zaman size şunu söylim.
Maç Kadınlarda 11.1~ reyting almiş Erkeklerde 13.5~ reyting almiş. Bugun yarın açıklanacak olan 01-15 ekim reyting verilerinde görürsünüz. (muhtemelen konuyu @xemrexxx yada @mrt-06 açar)
Kadınlar izleseydi [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı o zaman o da düşerdiNeyse herşey haftaya belli olur. Olurda yine düşük çıkarsa dizi dediğim gibi Demet Akalın'ın RT'lemesinden dolayı izlenmiştirTwitter alemi işte ergenismus dolu
ne bakıcam ayrıca sosyal medya ile dizilerin izleyenler arası ne alaka varBak kendinde diyorsun -den soraGel twitter'ı TR'de ne kadar çoluk çocuk kullanıyor bakalım
Konuyu senden başka açan yokÇok kesin konuştun. 😱
eee face içinde aynısı diyorum ben de sanane bakıcam ayrıca sosyal medya ile dizilerin izleyenler arası ne alaka varşimdi medcezirdeki zengin hayat-elbiseler-evler için izleyen ve diziyi ab yapan hanım teyzeler twitterda mı dolaşacak
Açıyorum da içimden gelmiyor artık kaç kez mail attım şu Prime Time'ı 18.00-00.00 arası değil 20.00-23.59 arası yapın diye normal olsun dedim bir kez geri dönüş almadım.Konuyu senden başka açan yokBen de açarimda o saatte evde değilim
eee face içinde aynısı diyorum ben de sanaAdam kalkıp "Vayy Mahir naptı öyle". nasıl osmanlı tokatı attı!!!" yada "eyy aşk bla bla bla Feride'm" dicek halleri yok
Sende az değilsinAçıyorum da içimden gelmiyor artık kaç kez mail attım şu Prime Time'ı 18.00-00.00 arası değil 20.00-23.59 arası yapın diye normal olsun dedim bir kez geri dönüş almadım.Biraz kırgınım anlayacağın.
karadayı ile medcezir bir değilKonuyu senden başka açan yok Ben de açarimda o saatte evde değilim
eee face içinde aynısı diyorum ben de sanaAdam kalkıp "Vayy Mahir naptı öyle". nasıl osmanlı tokatı attı!!!" yada "eyy aşk bla bla bla Feride'm" dicek halleri yok
verdiğin face örneğine bakkaradayı ile medcezir bir değil
karadayı kadın kitlenin gözdesibir de ergenler var ama onlar daha çok yurtdışından örnek a:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?