13 Ekim 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ulan İstanbul doğal olarak maçtan etkilenmiş. Ama yine de gayet iyi gitmiş üst sıralarda yer almayı bilmiş.

Çiğdem sen beni yanlış anladin ama :T ezme artik yeter :T
aaaa yok cnm ben sana birşey demiyorum ben genel oalrak konusuyorum ilk foruma geldiğim dönemlerde sırf vadi izliyorum diye haddini aşanlar olmuştu o konuda genel oalrak doluyum seninle hiçbir alakası yok dediklerimin cnm 😉😉😉
üstüne alındıysan çok pardon ben seni üzmek sitemedim senide kast etmedim zaten😳

Karaday'ım maça rağmen süper gitmiş helal dizime show'anze yapmış resmen :D

Maç iyi gitmiş ama bu oranlar'ı hakketmedi bu sonuca göre

Reaksiyon'a ne olmuş öyle 😱 çökmüş resmen bu kadar düşük gideceğini tahmin etmiyordum maç'dan etkilendi diyecem ama çok fena düşmüş bu kadar etkilenmemesi lazım haftaya görcez tam olarak

Ulan İstanbul fena gitmiyor

O ses başarılı gidiyor

Son düzenleme:
Ulan İstanbul her üç gruptada iyi oranlar alarak kanalını sevindirmiş. :)
Reaksiyon resmen çökmüş, Star TV haftaya bir kuşak reklam göstermeyebilir.[emoji2]
Milli Maç iyi oranlar almış. [emoji1]

Maç beklediğim oranları almış. Tebrikler.

Karadayı'mın oranları çok iyi yine maşallah. :Z

Şu kadın dizisi erkek dizisi muhabbeti kadar saçma bir şey yok ya. Karadayı'nın kitlesi kadın erkek fark etmeden izleniyor.

Reaksiyon'un oranları düşük ama önümüzdeki hafta yükselebilir.

Ulan İstanbul düşse de iyi gitmiş. :D

aaaa yok cnm ben sana birşey demiyorum ben genel oalrak konusuyorum ilk foruma geldiğim dönemlerde sırf vadi izliyorum diye haddini aşanlar olmuştu o konuda genel oalrak doluyum seninle hiçbir alakası yok dediklerimin cnm 😉😉😉
üstüne alındıysan çok pardon ben seni üzmek sitemedim senide kast etmedim zaten😳
Sorun yok o zaman :bhr: zaten senden cesaret alan @gizem ak falanda foruma uye oldular renk geldi foruma :)
@sokak sanati zirveyi alacak Reaksiyon merak etme :A

Sorun yok o zaman :bhr: zaten senden cesaret alan @gizem ak falanda foruma uye oldular renk geldi foruma :)
@sokak sanati zirveyi alacak Reaksiyon merak etme :A
reaksiyonun bu düşük reytingleri kradayıyada yansımış geçen hafta 6 reyting almışlardı ama bu hafta maça rağmen 7 almayı başarmışlar zaten ben karadayı ve reaksiyonu ikisinide seviyorum hangisi zirvede olursa seviniyorum umarım en yakın zamanda
karadayı totelde reaksiyonda ab gurubunda zirvede olurlar kardeş payı :bhr::bhr::bhr:

reaksiyonun bu düşük reytingleri kradayıyada yansımış geçen hafta 6 reyting almışlardı ama bu hafta maça rağmen 7 almayı başarmışlar zaten ben karadayı ve reaksiyonu ikisinide seviyorum hangisi zirvede olursa seviniyorum umarım en yakın zamanda
karadayı totelde reaksiyonda ab gurubunda zirvede olurlar kardeş payı :bhr::bhr::bhr:
Karadayiyi birazdan izlicem simdi reaksiyon izliyorum 3 dk kaldı :Z :Z
Karadayinin kitlesi gecen hafta izlemediler bu hafta geri donduler diziye ayrıca karadayi izleyicileri mac izlemiyor yorum konusuna bakabilirsin :)
Reaksiyonun izleyicilerinden kimse dün diziyi izlemedi forumda yorum konusunsa senin bnm @-potterhead- in mesajlari var yukselcek :bhr: :bhr:
Bölüm super be ah Zeyno keske oldureydin o Serdari :( :(

Karadayiyi birazdan izlicem simdi reaksiyon izliyorum 3 dk kaldı :Z :Z
Karadayinin kitlesi gecen hafta izlemediler bu hafta geri donduler diziye ayrıca karadayi izleyicileri mac izlemiyor yorum konusuna bakabilirsin :)
Reaksiyonun izleyicilerinden kimse dün diziyi izlemedi forumda yorum konusunsa senin bnm @-potterhead- in mesajlari var yukselcek :bhr: :bhr:
Bölüm super be ah Zeyno keske oldureydin o Serdari :( :(
benim en beğendiğim bölümdü çok yazık oldu dünkü bölümü çok heyecanlı ve iyi buldum ben🙂

2 saat'den fazla sürmüş gine Reaksiyon Karadayı'da geçti bunlar :D

evet çok heyecanlı bitti bence yavuz karakteri şuan dizide en iyi karakter eleştirileride hak etmiyor gayet başarılı oynuyor 🙂🙂
En iyi karakter Ceset ve Tekin bence :bhr: :bhr: :)
Ayrica bu dizinin tutmasi lazim yoksa Nehir Erdoğana Selen soydere yazik olcak :)

Bu arada yavuza hic yakistiramadim ben karisini aldatiyormus hemde burnunun dibindeki kadinla :(
Halbuki iyi bi koca gibiydi :(

En iyi karakter Ceset ve Tekin bence :bhr: :bhr: :)
Ayrica bu dizinin tutmasi lazim yoksa Nehir Erdoğana Selen soydere yazik olcak :)

Bu arada yavuza hic yakistiramadim ben karisini aldatiyormus hemde burnunun dibindeki kadinla :(
Halbuki iyi bi koca gibiydi :(
ne bekliyordun cnm adam dizideki kötü karakter :kiki::kiki:
bu dizinin kötü karakteri yavuz yanı oğuzlarında asıl aradığı adam 🙂🙂

ne bekliyordun cnm adam dizideki kötü karakter :kiki::kiki:
bu dizinin kötü karakteri yavuz yanı oğuzlarında asıl aradığı adam 🙂🙂
Ayol biliyoruz heralde 4 bölüm izledim diziyi :)
Ama yavuzdan bunu beklemezdim halbuki karisi çok guzel :(