Sorun yok o zaman zaten senden cesaret alan @gizem ak falanda foruma uye oldular renk geldi foruma
@sokak sanati zirveyi alacak Reaksiyon merak etme
Hiç umursamıyorum ama düşüşü kötü olmuş sadece.
Sorun yok o zaman zaten senden cesaret alan @gizem ak falanda foruma uye oldular renk geldi foruma
@sokak sanati zirveyi alacak Reaksiyon merak etme
Sen hangi diziyi izliyosun pazartesiHiç umursamıyorum ama düşüşü kötü olmuş sadece.
Sen hangi diziyi izliyosun pazartesi
izliyorum kötülemedim ki sırasını zor bulduğumu söyledim yıldırım arkadaş bulduysa sorun yoktur diyorumSn reaksiyon izlemiyomusun ki diziyi bu kadar kötüluyosun
Yorum konusuna yorumda yaz yazki baya yorum olsun sonra reaksiyon diye kısım acarlar belkiizliyorum kötülemedim ki sırasını zor bulduğumu söyledim yıldırım arkadaş bulduysa sorun yoktur diyorum
tns nin ab reytinglerine inanmıyorsun da kadın-erkek oranı açıklamasına mı inanıyon?Herkes [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın kadın dizisi oldugunu söylüyor. Ey mübarekler o zaman size şunu söylim.
Maç Kadınlarda 11.1~ reyting almiş Erkeklerde 13.5~ reyting almiş. Bugun yarın açıklanacak olan 01-15 ekim reyting verilerinde görürsünüz. (muhtemelen konuyu @xemrexxx yada @mrt-06 açar)
Kadınlar izleseydi [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı o zaman o da düşerdi Neyse herşey haftaya belli olur. Olurda yine düşük çıkarsa dizi dediğim gibi Demet Akalın'ın RT'lemesinden dolayı izlenmiştir Twitter alemi işte ergenismus dolu
Ben hep [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın büyükler tarafından izlendiğini savundum Yalansa yalan de!tns nin ab reytinglerine inanmıyorsun da kadın-erkek oranı açıklamasına mı inanıyon?
ab yanlış veri ama kadın- erkek doğru veri tamam o zamanBen hep [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın büyükler tarafından izlendiğini savundum Yalansa yalan de!
O ses'in AB'deki başarısı ergenler sayesindeydi 2 haftalık reyting veileri ilk açıklandiğinda da görmüştük Şimdide değişen bişey yok.
Allah aşkına kendi yaşimdan örnek vermicem ama akranlarımdan vereyim. Benle yaşit adam işini gücünü kurmuş, gidipte dizi sayfası beğenecek değil sen gibi Adam ailesiyle foto paylaşsin birbirlerinin fotosunu beğensin kafiab yanlış veri ama kadın- erkek doğru veri tamam o zaman
ayrıca karadayının facesine bakınca senin dediğinin tersi gözüküyr
senin yaşını ne bilelim ayrıca sosyal medyayı en çok kullanan grup 25-34 yaş arası (18-24 ten sonra)Allah aşkına kendi yaşimdan örnek vermicem ama akranlarımdan vereyim. Benle yaşit adam işini gücünü kurmuş, gidipte dizi sayfası beğenecek değil sen gibi Adam ailesiyle foto paylaşsin birbirlerinin fotosunu beğensin kafi
Bak kendinde diyorsun -den sora Gel twitter'ı TR'de ne kadar çoluk çocuk kullanıyor bakalımsenin yaşını ne bilelim ayrıca sosyal medyayı en çok kullanan grup 25-34 yaş arası (18-24 ten sonra)
Çok kesin konuştun. 😱Herkes [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın kadın dizisi oldugunu söylüyor. Ey mübarekler o zaman size şunu söylim.
Maç Kadınlarda 11.1~ reyting almiş Erkeklerde 13.5~ reyting almiş. Bugun yarın açıklanacak olan 01-15 ekim reyting verilerinde görürsünüz. (muhtemelen konuyu @xemrexxx yada @mrt-06 açar)
Kadınlar izleseydi [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı o zaman o da düşerdi Neyse herşey haftaya belli olur. Olurda yine düşük çıkarsa dizi dediğim gibi Demet Akalın'ın RT'lemesinden dolayı izlenmiştir Twitter alemi işte ergenismus dolu
ne bakıcam ayrıca sosyal medya ile dizilerin izleyenler arası ne alaka var şimdi medcezirdeki zengin hayat-elbiseler-evler için izleyen ve diziyi ab yapan hanım teyzeler twitterda mı dolaşacakBak kendinde diyorsun -den sora Gel twitter'ı TR'de ne kadar çoluk çocuk kullanıyor bakalım
Konuyu senden başka açan yok Ben de açarimda o saatte evde değilimÇok kesin konuştun. 😱
eee face içinde aynısı diyorum ben de sana Adam kalkıp "Vayy Mahir naptı öyle". nasıl osmanlı tokatı attı!!!" yada "eyy aşk bla bla bla Feride'm " dicek halleri yokne bakıcam ayrıca sosyal medya ile dizilerin izleyenler arası ne alaka var şimdi medcezirdeki zengin hayat-elbiseler-evler için izleyen ve diziyi ab yapan hanım teyzeler twitterda mı dolaşacak
Açıyorum da içimden gelmiyor artık kaç kez mail attım şu Prime Time'ı 18.00-00.00 arası değil 20.00-23.59 arası yapın diye normal olsun dedim bir kez geri dönüş almadım. Biraz kırgınım anlayacağın.Konuyu senden başka açan yok Ben de açarimda o saatte evde değilim
eee face içinde aynısı diyorum ben de sana Adam kalkıp "Vayy Mahir naptı öyle". nasıl osmanlı tokatı attı!!!" yada "eyy aşk bla bla bla Feride'm " dicek halleri yok
Sende az değilsinAçıyorum da içimden gelmiyor artık kaç kez mail attım şu Prime Time'ı 18.00-00.00 arası değil 20.00-23.59 arası yapın diye normal olsun dedim bir kez geri dönüş almadım. Biraz kırgınım anlayacağın.
karadayı ile medcezir bir değilKonuyu senden başka açan yok Ben de açarimda o saatte evde değilim
eee face içinde aynısı diyorum ben de sana Adam kalkıp "Vayy Mahir naptı öyle". nasıl osmanlı tokatı attı!!!" yada "eyy aşk bla bla bla Feride'm " dicek halleri yok
verdiğin face örneğine bak bana tr'den örnek göster, göster ki tns'nin ab'sini tartişmaya devam edekkaradayı ile medcezir bir değil
karadayı kadın kitlenin gözdesi bir de ergenler var ama onlar daha çok yurtdışından örnek a: