13 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence tnsde alır nedense özelikle Yeşimin ayrıldığı ana çok yükselmiş geçen hafta 5-6 arası almıştı bu haftada 8lerde alır.

- - - Ekleme - - -

Ne 8 i 10 - 12 arası bekliyorum
Hayatta alamaz 10-12 arası , 21.00de yeni bölüm başladıysa aldığı reytingler sbtye göre 7,9,6,5,7 ortalama 7 reyting oluyo son kısmıda 13aldıysa kurda göre ortalama 8gibi çıkıyo sbtye göre , tnsdede yakın alır.

lale devrinden bahsediyoruz ne 8i ne 12si yahu 6 alsın opsun boşuna koysun
)))

Lale Devri Totalde 1. olur ama Abde olamaz. 6.5 reyting ve 5 reyting alır bence

Acun 2 gruptada zirvede olur.

Büyük Riske bak A/B'de yuh

Acun A/B'de farka boğmuş.
1E1K A/B'de mükemmel gitmiş.

lale deveri bir hafta birinci oldu diye çok sisirmeyin demistim acun onca reklama ragmen fark atmıs

dedim lale devri hayelcılerine yeşim kim lale devri ne 8i ne 12si 6 alsın opsun başına koysun . onu bılem alamamış
))) neyse lale devri hayelcılerının hayalleri kısa sürdü.

atv alev alevi daha geç bıtırmelı alemin kralını çarşambaya almalı artık. bu ısrar anlamsız dizinin sonunu getiriyorsunuz . gerçi berbat bir dizi ama neyse
))) bu arada alev alevi akasya durağına benzetıp total dizisi diyenler fena cuvalladılar dizi ab dizisi çıktı
)))

Lale devri sokun sokunu yasamis
dizi ab de 3'e dusmus.. Cok sasirdim 6 falan bekliyodum..
Ben bilmem e bilr gecen haftaya gore bi dusus soz konusu ama haftaya yukselir..
Acunn yine her iki gurupta zirvede..
Alev alev orta karar ilerliyo.,

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]EN BUYUK SHOW[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]13.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]22:46:38[/TD]
[TD="align: center"]00:19:39[/TD]
[TD="align: center"]3,09[/TD]
[TD="align: center"]10,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Acuna 1 saati bölüyor diyenler buna ne diyecekler?

Lalenin en heyecanlı bölümünde bile Acun zirvede yer aldıysa artık zirveyi bırakmaz.
1e1k Totalde 2 Abde 2.81 almış.Bence oranlarını arttırması lazım.Ama yine de iyi.
Alev Alev beklediğimden iyi gidiyor.En azından ilk 10da.
Bbeb güzel gidiyor.Kanal D 5 reytingle yetinmeli.
Büyük Risk Abde 3.lüğe yükselmiş
Bence bu yılın en güzel bilgi yarışması. Son ana kadar heyecan var.

Nerenle bakıyorsun Alev Alev'in Total'i ile A/B arasında 0,4 reyting fark var.

karadayı bu ne hal. bu reyting pek umut vermiyor. karadacıvılar. dizinin pazartesını alması biraz zor olacak
)))

62 KARADAYI(TKR) ATV 13.10.2012 14:38:49 16:57:42 0,87 6,45

Şuan hayal kırıklığı yaşıyorum,tns de lale devri yine aynı oranı almış,oysaki ben en az 7.50 falan beklyordum ! bu işin içnde birşey war !

YSTyi tebrik ediyorum gerçekten güzel bölümdü ve geçen haftaya göre totalde 2 reyting , abde yaklaşık 2,5 reyting yükselerek her 2.gruptada açık ara zirvede olmuş , totalde 6,89 reyting , abde ise 7,74 reytingle açık ara zirvede olup ilk 2yi kapatmış.

Lale Devri geçen yine totalde aynı oranı yani 5,57 reyting , abde 3,87 reyting alarak kötü gitmiş.

BBEB oranlarını yükselterek totalde 5,03 reytingle 3.sırada , abde 4,78 reytingle 4.sırada yer almış.

Şefkat Tepe de iyi giderel totalde 4,74 reytingle 4.sırada , abde 2,56 reytingl 14.sırada yer almış.

Alev Alev oranlarını korumuş ve totalde 3,16 reytingle 8.sırada , abde 3,20 reytingle 7.sırada yer almış.

Büyük Riskte abde muhteşem gitti , totalde 3,06 ve 1,74 reyting , abde ise 5,47 ve 3,09 reytingle özellikle final kısmı 20share aldı.

Şuan hayal kırıklığı yaşıyorum,tns de lale devri yine aynı oranı almış,oysaki ben en az 7.50 falan beklyordum ! bu işin içnde birşey war !

Yeşim öldü diye hiç izlemeyen biri neden baksın ki
Yeşim ya bu. Hürrem mi,Memati mi,Cemile mi?