13 Aralık 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Maria ile Mustafa | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Tövbeler Olsun | TRT1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Berbat konuk hikayesiyle bu düşüşü bekliyordum. Eski senaristlerin gözünü seveyim. Torpilli de şimdi bu gitmez kesin.

Bu dizi çok bile alıyor. Survivor başlayana kadar kendi kafalarına göre takılıp ergenleri eğlendirmeye devam etsinler. Survivor başlayınca gidecek ilk dizilerden biri bunlar.
Bence ikisi de Ay Yapım bünyesinden kovulmalı.

Dizinin son zamanlardaki en büyük artısı Serhat Teoman oldu.
Gökhan Horzum çok iyi bir senarist? Adam iki saatlik bir dizide 4 sezondur şov yapıyor. Sırf eşi bir işi beceremedi diye onu da araya koymanız hiç komik durmuyor.

Şov yaptığını düşünmüyorum, sakız gibi uzattıkça uzatmıştır mevzuları.

Menajerimi Ara bu reytingler ne böyle pazar 4'ün altına düşmesin artık.
Maria İle Mustafa zaten ay sonu biter kesin gibi bir şey.

Gökhan Horzum'un yemediği hakaret kalmadı zaten.
Ben de bazen beğenmiyorum ama dizi süreleri ortada o yüzden anlaşılıyım.

Reactions: 12.Adam and mesmeso
Çukur'u izlemiyorum ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla orada da üçgen var? Hatta adam iki kadını birden hamile bırakmış yani Menajerimi Ara'daki olaylar bunun yanında devede kulak kalıyor. Zaten sosyal medyada da bu yönde çok fazla eleştiri yapılıyor.

Reactions: Gerekli24
Ama orada konunun önüne hiç bir zaman geçmedi. Hatta şu sıralar o üçgeni de konuya dahil ettiler. Toplasan bir bölümde 5 dakika yer kaplamıyor üçgen mevzusu.

Arıza AB'de neden böyle düşük kalıyor anlamış değilim, yine de oranları gayet iyi.

Menajerimi Ara'nın düşmesine hiç şaşırmadım, bölümü zor tamamladım çok sıkıcı bir bölümdü.

Reactions: Carpe Diem