hayret bi şey
Emekli
Berbat konuk hikayesiyle bu düşüşü bekliyordum. Eski senaristlerin gözünü seveyim. Torpilli de şimdi bu gitmez kesin.
6.80 - 7.98 - 8.28Masterchef'in total, AB ve ABC1 reytinglerini bilen yazabilir mi? Eskiden ne güzel birçok sitede üç grubun da ilk 100 sıralamasını rahatça görebiliyorduk şimdi ne haldeyiz.
Sen nerden baktın kardeş6.80 - 7.98 - 8.28
Ahahahah sence.Sen nerden baktın kardeş
Keşke ben de bakabilsemAhahahah sence.
Bu dizi çok bile alıyor. Survivor başlayana kadar kendi kafalarına göre takılıp ergenleri eğlendirmeye devam etsinler. Survivor başlayınca gidecek ilk dizilerden biri bunlar.Dizi daha fazlasını hak ediyor, ama hala daha oranlar yeterli.
https://twitter.com/x/status/1338379677027753984
Senarist hala daha saçmalamaya devam etsin, reytingler düşüşte. Ay Yapım senarist değiştirmeden gününü değiştirseydi her şey çok farklı olabilirdi.
https://twitter.com/x/status/1338379018308030471
Gökhan Horzum çok iyi bir senarist? Adam iki saatlik bir dizide 4 sezondur şov yapıyor. Sırf eşi bir işi beceremedi diye onu da araya koymanız hiç komik durmuyor.Bence ikisi de Ay Yapım bünyesinden kovulmalı.
Dizinin son zamanlardaki en büyük artısı Serhat Teoman oldu.
Şov yaptığını düşünmüyorum, sakız gibi uzattıkça uzatmıştır mevzuları.Bu dizi çok bile alıyor. Survivor başlayana kadar kendi kafalarına göre takılıp ergenleri eğlendirmeye devam etsinler. Survivor başlayınca gidecek ilk dizilerden biri bunlar.
Gökhan Horzum çok iyi bir senarist? Adam iki saatlik bir dizide 4 sezondur şov yapıyor. Sırf eşi bir işi beceremedi diye onu da araya koymanız hiç komik durmuyor.
Yoo her konuyu bir sonuca bağlayıp bırakıyor. Her sezonda farklı bir hikaye izletti bize. Bu sezonda hepsinin sonucu ortaya çıkaracak.Şov yaptığını düşünmüyorum, sakız gibi uzattıkça uzatmıştır mevzuları.
İyi, öyle diyorsan öyle olsun.Yoo her konuyu bir sonuca bağlayıp bırakıyor. Her sezonda farklı bir hikaye izletti bize. Bu sezonda hepsinin sonucu ortaya çıkaracak.
Bu dizi çok bile alıyor. Survivor başlayana kadar kendi kafalarına göre takılıp ergenleri eğlendirmeye devam etsinler. Survivor başlayınca gidecek ilk dizilerden biri bunlar.
Gökhan Horzum çok iyi bir senarist? Adam iki saatlik bir dizide 4 sezondur şov yapıyor. Sırf eşi bir işi beceremedi diye onu da araya koymanız hiç komik durmuyor.
Genelde Pazar günleri kim elenecek diye insanlar bakıyor.Evet, final yaklaştıkça yükselecek gibi.
Çukur'u izlemiyorum ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla orada da üçgen var? Hatta adam iki kadını birden hamile bırakmış yani Menajerimi Ara'daki olaylar bunun yanında devede kulak kalıyor. Zaten sosyal medyada da bu yönde çok fazla eleştiri yapılıyor.Bu dizi çok bile alıyor. Survivor başlayana kadar kendi kafalarına göre takılıp ergenleri eğlendirmeye devam etsinler. Survivor başlayınca gidecek ilk dizilerden biri bunlar.
Finali 27 Aralık'ta olacak galiba.Genelde Pazar günleri kim elenecek diye insanlar bakıyor.
Son turlara girildiği için izlenirliği arttı tekrardan.
Ama orada konunun önüne hiç bir zaman geçmedi. Hatta şu sıralar o üçgeni de konuya dahil ettiler. Toplasan bir bölümde 5 dakika yer kaplamıyor üçgen mevzusu.Çukur'u izlemiyorum ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla orada da üçgen var? Hatta adam iki kadını birden hamile bırakmış yani Menajerimi Ara'daki olaylar bunun yanında devede kulak kalıyor. Zaten sosyal medyada da bu yönde çok fazla eleştiri yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?