İnternet felaket ağır şu an, reytingleri de hazır el atmışken hallediverirsen çok iyi olur dositols
Aynen öyleDizi daha fazlasını hak ediyor, ama hala daha oranlar yeterli.
Senarist hala daha saçmalamaya devam etsin, reytingler düşüşte. Ay Yapım senarist değiştirmeden gününü değiştirseydi her şey çok farklı olabilirdi.
KefaretMenajerimi Ara bir dengeye oturtamadı. Aslında oturturdu da Ekin Atalar sağolsun.. Ha tüm tutarsızlıklara rağmen bu reytingler de Star'a yeter ama geçen haftaki gibi 5 bandına çıksa fena olmaz.
Maria ile Mustafa AB'de 0.90 reytingle 75. olmuş. 😱 Artık bundan sonra da final haberi gelmezse pes gerçekten.
İlgilenmiyorum.Kefaret
Ab ve Abc1 grubunda yükselmiş
Deniz dizinin tekrar reytinglerini bulmuş nereden bulmuş bir bilgin varmıReyting sonuçları belli oldu.
TOTAL grubunda Arıza, AB ve ABC1 grubunda Kefaret en çok izlenen dizi oldu.
Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi sadece AB grubunda ilk 10 içerisinde yer aldı.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes ve ilgili herkes
75. MiiiMenajerimi Ara bir dengeye oturtamadı. Aslında oturturdu da Ekin Atalar sağolsun.. Ha tüm tutarsızlıklara rağmen bu reytingler de Star'a yeter ama geçen haftaki gibi 5 bandına çıksa fena olmaz.
Maria ile Mustafa AB'de 0.90 reytingle 75. olmuş. 😱 Artık bundan sonra da final haberi gelmezse pes gerçekten.
Tamam halettim yalnız haftaya hafta içi erkenci olmam artık. Tatiller var. Zaten Pazar günleride ben uyanana kadar @emreemreu halediyor sağolsun.İnternet felaket ağır şu an, reytingleri de hazır el atmışken hallediverirsen çok iyi olur dositols
Deniz'in işi bu. Sen ondan takip edersinDeniz dizinin tekrar reytinglerini bulmuş nereden bulmuş bir bilgin varmı
------
75. Miii
Ondan takip ediyorum zaten ama listeyi nereden bulmuşTamam halettim yalnız haftaya hafta içi erkenci olmam artık. Tatiller var. Zaten Pazar günleride ben uyanana kadar @emreemreu halediyor sağolsun.
Tatil günleri sizin 10.30, bizim 8.30 biraz sıkıntılı saat benim için. Anca o an kendiliğinden uyanmışsam ayarlayıp geri uyuyorum
Pazartesi sonuçların için Salı günleri kalkamazsam @Özgür 'e paslayayım 3 haftalık Noel tatili ve nerdeyse sabah akşam karanlık hava olunca uyku tatlı geliyor iş ve okul olmayınca
------
Deniz'in işi bu. Sen ondan takip edersin
Ona sormak gerekir @denizz19Ondan takip ediyorum zaten ama listeyi nereden bulmuş
Bu kadını yollamak için ne bekliyorlar acaba, gerçi yollasalar da artık bir şey değişmez, dizi iyice küçüldü gözümde.Menajerimi Ara’nın dün akşamki bölümünden sonra bu sonuca şaşırmadım.
Kalemin kırılsın Ekin Atalar. Ne yaptın ne ettin yükselen diziyi düşürmeyi bildin. Daha sizi bu boş gün bile kurtaramaz.
Diziyi iyice ergen dizisine çevirdi. Emir geldiğinden beri sosyal medyada ergenlerin çift yarıştırmaları, kaosları bitmedi. Bu beceriksiz kadın da bir hafta o çifte bir hafta bu çifte güzel sahne yazıp gönüllerini alıyor resmen. Ama izleyicinin gözünde hem diziye hem de Dicle karakterine ihanet ediliyor. Soğuttu diziden cidden. Entrikacı Serkan’ı ayrı bir dert, yazamadığı konuk hikayeleri ayrı bir dert.Bu kadını yollamak için ne bekliyorlar acaba, gerçi yollasalar da artık bir şey değişmez, dizi iyice küçüldü gözümde.
Dizinin içine etti allahın belası defolup gitse keşke. Yazamıyorsan beceremiyorsan defol git başkasına bırak o yazsın ah nerede o ilk senaristi diziminDiziyi iyice ergen dizisine çevirdi. Emir geldiğinden beri sosyal medyada ergenlerin çift yarıştırmaları, kaosları bitmedi. Bu beceriksiz kadın da bir hafta o çifte bir hafta bu çifte güzel sahne yazıp gönüllerini alıyor resmen. Ama izleyicinin gözünde hem diziye hem de Dicle karakterine ihanet ediliyor. Soğuttu diziden cidden. Entrikacı Serkan’ı ayrı bir dert, yazamadığı konuk hikayeleri ayrı bir dert.
Gökhan Horzum’un eşi, ondan şutlanmıyor herhalde. Çok istiyorlarsa karı-koca Çukur’u yazsın.
Bence ikisi de Ay Yapım bünyesinden kovulmalı.Diziyi iyice ergen dizisine çevirdi. Emir geldiğinden beri sosyal medyada ergenlerin çift yarıştırmaları, kaosları bitmedi. Bu beceriksiz kadın da bir hafta o çifte bir hafta bu çifte güzel sahne yazıp gönüllerini alıyor resmen. Ama izleyicinin gözünde hem diziye hem de Dicle karakterine ihanet ediliyor. Soğuttu diziden cidden. Entrikacı Serkan’ı ayrı bir dert, yazamadığı konuk hikayeleri ayrı bir dert.
Gökhan Horzum’un eşi, ondan şutlanmıyor herhalde. Çok istiyorlarsa karı-koca Çukur’u yazsın.