Dizinin işi bitti bencedeİlk bölümde 5, 2. bölümde 4, 3. bölümde 3 aldı bu hafta tüm gruplarda 2 küsür geliyor inş.
İstediğinde girip çıkıyon dimi@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @denizz19 @vadikızı @kerem @ozgur2113 @Dosi @alperuz @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @mesmeso61 @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Harunnn60 @RevaN @Emre Ozansoy @HachiKo @MayısKralı @ozmoturk @offensive @emreemreu @soo @yigit_00 @12.Adam @ömer karataş @Billy Kane
Sonuçlar eklendi.
Totalde Hercai birinci , AB grubunda ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber zirvede yer aldı.
Ferhat ile Şirin iki gruptada ilk 10 da yer almayı başaramadı.
Ahaha Cansu yu sana kaptırmam söylim
@xemrexxx Hanzosunu elinden aldımız gibiAhaha Cansu yu sana kaptırmam söylim
Cumalarını bana verdiler mecbur sırf bunun için geliyorum yoksa öğleden önce mümkün değil @mrt-06 ve forum için ne gerekiyorsaİstediğinde girip çıkıyon dimi
Aynen o huy var sende kuyruguma batıgın için fark ettim@xemrexxx Hanzosunu elinden aldımız gibi
Ama dizide rahatsız edende beni tek unsur o yanı hem izleme sebebim hem eleştirme sebebimAynen o huy var sende kuyruguma batıgın için fark ettim
Tam görev kadınısın heyt be bacımCumalarını bana verdiler mecbur sırf bunun için geliyorum yoksa öğleden önce mümkün değil @mrt-06 ve forum için ne gerekiyorsa
Ne yani oamanda hanzoyu sevıyon mu tam anlamıyla😱 aras gbi?Ama dizide rahatsız edende beni tek unsur o yanı hem izleme sebebim hem eleştirme sebebim
Senin ecünnüyü diyorum Mafya kısmıyla diziye çektiler beni ama 28 yasında oğlanla öpüşmeside dizide tek rahatsız eden oldu beniNe yani oamanda hanzoyu sevıyon mu tam anlamıyla😱 aras gbi?
@mrt-06 da öyle derdi Ama biz geldik okul yüzünden yine o kaybolmaya başladı Bir hep birlikte kalamıyoruz ocaktan sonra umarım tekrar aktifliğine kavusur odaTam görev kadınısın heyt be bacım
Dünkü bölümü izlemedim ama dizi gayet iyi ilerliyor. Ama yine yeniden tahmin ettiğim gibi bu ülkede böyle işler reyting almaz artık. Alması mümkün değil. Bu yüzden bu işleri yapanların Tv'ye iş yapmayı bırakması lazım ya da reyting deneklerinin düzenlenmesi lazım. Yoksa böyle çoook erken biten kaliteli işlere şahit oluruz.
Tolgayla şey etmesi dısında rahatsız oldum unsur yok benimde Ama kaliteli diziler reyting alamıyor evet kısaca ecünnü dizileri olsa fox tekrar uçar bu kanalda anlasılan ecünnü dizileri dısında diğer dizilere yer yokDünkü bölümü izlemedim ama dizi gayet iyi ilerliyor. Ama yine yeniden tahmin ettiğim gibi bu ülkede böyle işler reyting almaz artık. Alması mümkün değil. Bu yüzden bu işleri yapanların Tv'ye iş yapmayı bırakması lazım ya da reyting deneklerinin düzenlenmesi lazım. Yoksa böyle çoook erken biten kaliteli işlere şahit oluruz.
Tv'de dizi izlemeyi hepten bırakacağım yakın gelecekte. İlgimi çeken diziler yayına başlıyor ve 4 5 bölüm sonra bitiyor. Hal böyle olunca benim de gemiyi terk etme zamanım yaklaşıyor. Çukur bitince bu sezon sonu sanırım daha da izlemem Tv'de dizi...Tolgayla şey etmesi dısında rahatsız oldum unsur yok benimde Ama kaliteli diziler reyting alamıyor evet kısaca ecünnü dizileri olsa fox tekrar uçar bu kanalda anlasılan ecünnü dizileri dısında diğer dizilere yer yok
dizi bitecek@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @denizz19 @vadikızı @kerem @ozgur2113 @Dosi @alperuz @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @mesmeso61 @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Harunnn60 @RevaN @Emre Ozansoy @HachiKo @MayısKralı @ozmoturk @offensive @emreemreu @soo @yigit_00 @12.Adam @ömer karataş @Billy Kane
Sonuçlar eklendi.
Totalde Hercai birinci , AB grubunda ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber zirvede yer aldı.
Ferhat ile Şirin iki gruptada ilk 10 da yer almayı başaramadı.
düşünene kadar dizi bitecek
Benimde o saydım 3 dizi işte bittikleri an benimde sanırım işim bitiyor Yabancı diziler var AllahtanTv'de dizi izlemeyi hepten bırakacağım yakın gelecekte. İlgimi çeken diziler yayına başlıyor ve 4 5 bölüm sonra bitiyor. Hal böyle olunca benim de gemiyi terk etme zamanım yaklaşıyor. Çukur bitince bu sezon sonu sanırım daha da izlemem Tv'de dizi...
Yabancı diziler filmler olmasa zaten halimiz ne olurdu kim bilir. Ama varlar ve olmaya devam edecekler, o yüzden sanata devam.Benimde o saydım 3 dizi işte bittikleri an benimde sanırım işim bitiyor Yabancı diziler var Allahtan