13 Ağustos 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/İzlediniz?

• Baş Belası | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Masterchef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Siz maldan ne anlarsınız. .ss
Mal ne be.ss İnsan o. :A
İşte sesi kötü değil bir de kalınlaştırmasına gerek yok gülünç görünüyor. :A

Onu kim oyuncu yaptıysa kafam girsin zaten diziyi izleyenler nasıl katlanıyorsa. :A Kırmızı Oda'da göze batmıyordu ama gerçi orada Cem Karcı gibi kalastan bile oyun alabilen biri vardı. :A

Ay bunu seviyorum deme.ss
Artık Cem Karcı da yok ağla haline. :A İkinci sezonda genel yönetmenlik bile yapmaz bence. :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt

Artık Cem Karcı da yok ağla haline. :A İkinci sezonda genel yönetmenlik bile yapmaz bence. :A
Şimdiki yönetmenler de gayet iyi zaten niye ağlayacakmışım. :Z Eskiden izlediğin dizi sana bu kadar dert olduğuna göre duygusal bozukluk yaşayan sensin. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
İşte sesi kötü değil bir de kalınlaştırmasına gerek yok gülünç görünüyor. :A

Onu kim oyuncu yaptıysa kafam girsin zaten diziyi izleyenler nasıl katlanıyorsa. :A Kırmızı Oda'da göze batmıyordu ama gerçi orada Cem Karcı gibi kalastan bile oyun alabilen biri vardı. :A

Ay bunu seviyorum deme.ss
Sevmiyorum, aşığım. :A
------

İnsan ama vücudu sağlam malı yani. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Sevmiyorum, aşığım. :A
------

İnsan ama vücudu sağlam malı yani. :A
20210813_131000.jpg

Şimdiki yönetmenler de gayet iyi zaten niye ağlayacakmışım. :Z Eskiden izlediğin dizi sana bu kadar dert olduğuna göre duygusal bozukluk yaşayan sensin. :A
Ne alaka? Kırmızı Oda izleye izleye Doktor Hanımcılığa mı soyundun da bir yorumumla teşhis koyuyorsun? Bazen gerçekten saçmalıyorsun. :A Yönetmen ikinci sezonda olmaz demişim gören de diziye hakaret ettim zanneder.

Ne alaka? Kırmızı Oda izleye izleye Doktor Hanımcılığa mı soyundun da bir yorumumla teşhis koyuyorsun? Bazen gerçekten saçmalıyorsun. :A Yönetmen ikinci sezonda olmaz demişim gören de diziye hakaret ettim zanneder.
Ay tamam şaka yapmaya da gelmiyorsun. :A

İrem-Seçkin gibi iki dizi öğütücüyü aynı diziye nasıl koydunuz sizin hiç aklınız yok mu be kardeşim :F🤦🏼‍♂️

Fulya didemi sollamış, tabii ki müge, esra, kadir, zahide, gelinim mutfakta vb. tüm işler başlasın biraz havalar serinlesin her şey o zaman netleşecek.