13 Ağustos 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/İzlediniz?

• Baş Belası | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Masterchef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,089
Puanı
1,061
Reyting-Sonuclari-Fav10.jpg

Dün akşamın reyting sonuçları belli oldu!
Total'de 'Aşk Mantık İntikam', AB ve ABC1'de 'Masterchef Türkiye' zirvede.

screenshot-1-VM8J.jpg

reyting-son-2.jpg
------

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24
Aşk Mantık İntikam güzel yükselmiş, yeniden 5 alabilecek mi bakalım.

Baş Belası sezonun en iddiasız dizisi Kazara Aşk'a bile geçilmiş haftalıkta, gerçi sadece Total olması iyi de bu dizi zirveden başlayıp nasıl bu kadar çöktü anlamıyorum. Yine yine ve yine Seçkin Özdemir, Y*suf Ç*m gibilerinin dizileri ne kadar iyi açarsa açsın ve ne kadar iyi devam ederse etsin bir süreden sonra çok fena patlıyor bu sezon gördük. Yeni sezon açılınca, Ekim gibi buna da bye bye deriz artık.

Baş Belası bu oranları hak etmiyor. Her ne kadar son 3 bölümü izleyemesem de gerçekten diğer yaz işlerinin arasında hem konusuyla, hem karakterlerin güçlülüğüyle, hem akıcılığıyla güzel bir işti. Umarım yükselir diyeceğim ama çok zor.

Aşk Mantık İntikam yükseliş yaşamış ama 5'i göremiyor artık. Sezon başlamadan iyi bir yükseliş şart.

Gündüz kuşağı çok dengesiz ya bu sefer de Fulya uçmuş. :A

Baş Belası bu oranları hak etmiyor. Her ne kadar son 3 bölümü izleyemesem de gerçekten diğer yaz işlerinin arasında hem konusuyla, hem karakterlerin güçlülüğüyle, hem akıcılığıyla güzel bir işti. Umarım yükselir diyeceğim ama çok zor.

Aşk Mantık İntikam yükseliş yaşamış ama 5'i göremiyor artık. Sezon başlamadan iyi bir yükseliş şart.

Gündüz kuşağı çok dengesiz ya bu sefer de Fulya uçmuş. :A
İki haftadır biraz denk geliyorum da dizinin oyunculukları inanılmaz kötü yani bu kadar izlenmesi bile mucize. :A

İki haftadır biraz denk geliyorum da dizinin oyunculukları inanılmaz kötü yani bu kadar izlenmesi bile mucize. :A
Bölüm konukları kötü olabiliyor performans olarak ama İrem, Seçkin ve bazı isimler gayet de iyi bence. :A Senaryo da iyi olunca izlemesi keyifli oluyor. :A

Oha, Fulya bu sefer tüm gruplarda Didem Arslan'ı geçmiş de Didem Arslan hem deneyimli (geçen sezondan) hem de daha iyi. :A Ece Üner de Didem Arslan'ı geçmiş AB'de, Fulya'yla da arasında sadece 0.02 fark var. Başından dalga geçiyorlardı bir de listeye giremedi diye sosyal medyada. :A

Gerçi bu hafta kesik kesik de olsa hepsine bakmak istiyorum, merak ediyorum. :A

Paylaş Benimle de hafta başında zirvedeydi, cuma geldi zirveden düştü. Orantısız gidiyor ama kendi saat diliminde hem farklı bir alternatif hem de reytingleri iyi. Bu arada çoktandır reytinglerine bakmadığım Star Market gayet güzel gidiyormuş, tebrikler. Şef Akademi de öyle böyle yazı çıkarır ama yeni sezonda yolcu olur.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bölüm konukları kötü olabiliyor performans olarak ama İrem, Seçkin ve bazı isimler gayet de iyi bence. :A Senaryo da iyi olunca izlemesi keyifli oluyor. :A
Ay ne Seçkin'i ya sırf daha karizmatik olsun diye sesini kalınlaştırıp konuşması tam cringe'lik. :A Hele ki Yılmaz Kunt kalası 5 dakikada tüm duyu organlarımı kanattı resmen yok böyle yeteneksizlik. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Ay ne Seçkin'i ya sırf daha karizmatik olsun diye sesini kalınlaştırıp konuşması tam cringe'lik. :A Hele ki Yılmaz Kunt kalası 5 dakikada tüm duyu organlarımı kanattı resmen yok böyle yeteneksizlik. :A
Sesi gayet de karizmatik. :A Yılmaz Kunt'u ben de sevmiyorum zaten. :A

• İlginç
Sesi gayet de karizmatik. :A Yılmaz Kunt'u ben de sevmiyorum zaten. :A
İşte sesi kötü değil bir de kalınlaştırmasına gerek yok gülünç görünüyor. :A

Onu kim oyuncu yaptıysa kafam girsin zaten diziyi izleyenler nasıl katlanıyorsa. :A Kırmızı Oda'da göze batmıyordu ama gerçi orada Cem Karcı gibi kalastan bile oyun alabilen biri vardı. :A

Siz maldan ne anlarsınız. .ss
Ay bunu seviyorum deme.ss

• Güldürdün