13 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

@mrt-06 Senden bir like bir de alıntı bekliyor. O kadar mesai yaptı boşa gitmesin. :D

- - - Ekleme - - -

Bully post: 1413273' Alıntı:
Forumda tanışmadığım ender kişilerden kendisi. Zamanla tanımaya başlayacağız artık bakalım. :)
Tanışmaman hayırlı olmuş. Forumdaki en şanslı üyelerdensin o zaman. :D

@mrt-06 yok panpa ben öyle like delisi değilim öyle mesaj kasayım mod olmak için debeleneyim falan o taraklarda bezim yoktur. :))))))))))))

Lordly post: 1413270' Alıntı:
Öyle panpa benim yorumlarımı takip eden peşimden gelen 1 kişi vardır. :))))))) Beni takipte sürekli. :)))))))

- - - Ekleme - - -

Kast ötesi çok belli...

EveN post: 1413275' Alıntı:
@mrt-06 Senden bir like bir de alıntı bekliyor. O kadar mesai yaptı boşa gitmesin. :D

- - - Ekleme - - -

Tanışmaman hayırlı olmuş. Forumdaki en şanslı üyelerdensin o zaman. :D

Lordly post: 1413281' Alıntı:
@mrt-06 yok panpa ben öyle like delisi değilim öyle mesaj kasayım mod olmak için debeleneyim falan o taraklarda bezim yoktur. :))))))))))))
Ben şahsen Lordly ne yazmış diye bakıyorum gine kimi eleştirmiş diye biraz merak etmiyor değilim.
:D :D

Şans Kapıda güzel program ama nasıl bir kurmaca her şey.. Kızın davranışları aşırı derecede abartılı ve bir oyun..

Şans Kapı'da nın cast olduğu bariz belli ben TV'mi kaybetsem kalp krizi geçiririm....

Fks14 post: 1413335' Alıntı:
Şans Kapıda güzel program ama nasıl bir kurmaca her şey.. Kızın davranışları aşırı derecede abartılı ve bir oyun..

Tam bi rezillik yaa!!! Kameralar önünde hiç yakıştıramıyorum ne ana saygısı ne koca saygısı.

mrt-06 post: 1413308' Alıntı:
Ben şahsen Lordly ne yazmış diye bakıyorum gine kimi eleştirmiş diye biraz merak etmiyor değilim.
:D :D
Ben de onu diyorum.

Dikkat çekme işlemi başarıyla tamamlanmıştır.

:F

Ben de onu diyorum.

Dikkat çekme işlemi başarıyla tamamlanmıştır.

:F
Lordly forumun Armağan Çağlayan'ı bazı yorumlarınıı desteklemiyorum o sebeple takipteyim cevap vermek için ama bazı yorumlarına katılıyorum.
:D

O nasıl kız hakikatten gıcık bi tip. @xBUGRAx , @Forumdash
:X

OHAAAA FOX halen reklam.
😱

Hep de 1 kişinin dikkatini çekiyorum yahu çok ilginç çok gözünde çok popülerim neden ki. :F