13 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

Bazıları köfte gibi kızarmış biber gibi patlamış. Ama Justin Biber. :D

Zerrine selamlar. :D

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken ile aynı günde yayınlanmak en çok Bir Aşk Hikayesine yarıyor. Sonradan kapıyor GB reytinglerini. :D

Tam Bir Aşk Hikayesi'ni açtım 5 dk geçti reklama girdi ama şimdi yazıyor başlar herhalde....

Valla şov yapıyo diyollaa ama bi kişiden başkasının dikkatini çekemedim. :))))))) Ben senin yorumları takip ediyorm demiyolla da şov yapıyo diyolla. :))))))))))))

Güneşi Beklerken tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü. Özellikle son 15 dakikası. :)

Kerem'in Salih abi dediğinde Zeynep'e oyun yaptığını anladım. :)

Demet, Jale'nin mektubu Cihan'a vermediğini öğrendi. Çok çabuk oldu beklemiyordum valla. :)

Cihan da büyük ihtimal gelecek bölüm Zeynep'in , kızı olduğunu öğrenecek. Bundan sonra peki neyi merak edicez. Eğer daha senaryoları varsa bu dizi kışa da damgasını vurur.

EveN post: 1413241' Alıntı:

3 kez öyle reklama girip 3 kez başa sarıp sonda aynı yerde bitiriyorlar. :D
Ama şimdi yazıyor kenarda.
:(

- - - Ekleme - - -

Lordly post: 1413235' Alıntı:
Valla şov yapıyo diyollaa ama bi kişiden başkasının dikkatini çekemedim. :))))))) Ben senin yorumları takip ediyorm demiyolla da şov yapıyo diyolla. :))))))))))))
Niye şive yapıyon panpa.
:F

Güneşi Beklerken tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü. Özellikle son 15 dakikası. :)

Kerem'in Salih abi dediğinde Zeynep'e oyun yaptığını anladım. :)

Demet, Jale'nin mektubu Cihan'a vermediğini öğrendi. Çok çabuk oldu beklemiyordum valla. :)

Cihan da büyük ihtimal gelecek bölüm Zeynep'in , kızı olduğunu öğrenecek. Bundan sonra peki neyi merak edicez. Eğer daha senaryoları varsa bu dizi kışa da damgasını vurur.

En azından profilinde Drogba var senden şüphelenmiyorum. :D

mrt-06 post: 1413246' Alıntı:
Ama şimdi yazıyor kenarda.
:(

- - - Ekleme - - -

Niye şive yapıyon panpa.
:F

Panpa ben sürekli bi kişinin dikkatini çekmek için uğraşıyorum ondan başka kimsenin beni tınladığı yok. :))))

Şans Kapıda yarişan kadın nasıl bi kadın??? Kadındaki havaya özgüvene bakın😱

EveN post: 1413267' Alıntı:

Anlamasan bile arada mesajını alıntıla 2 de like yap yakanı bırakır. Dikkat çekmek için yapmadığı etkinlik kalmadı. :F

Forumda tanışmadığım ender kişilerden kendisi. Zamanla tanımaya başlayacağız artık bakalım. :)