Beni öldürürsen dizinin reytingleri yarıya düşer. Bilgine.Teşekkürler. Admin seçileceğim derken canından olma da.
Beni öldürürsen dizinin reytingleri yarıya düşer. Bilgine.Teşekkürler. Admin seçileceğim derken canından olma da.
dizi kolik'i buluyoruz demek.4. Bölüm Fragmanı
Dosi: Dizi değil burası, gerçek. Bu adam bir şeyler biliyordu ama artık yok!
Yiğitt: Burada duramayız..
xBUGRAx: Bu şekiller bir yerden tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum bir türlü.
Çiğdem-: Hemen çıkarsan iyi olur yoksa bizim cesedimiz çıkacak buradan!
MasacRE-: Senin ağzından hiç hayırlı bir şey çıkmaz mı?
xBUGRAx: Ha şimdi hatırladım!
Çiğdem-: Oha!!
destere: Aha şimdi mıçtık!
MasacRE-: Yeter artık!
(O sırada Yiğitt'in gözüne bir gölge çarpar.)
Yiğitt: Orada bir şey var! Burada yalnız olmadığımız kesin!
dizi kolik: Noluyo ya?!
Dosi: İnsanlar böyle böyle seri katil oluyor demek..
MasacRE-: Valla delireceğim!
Ses: O tatlı arkadaşların senin kadar şanslı olmayabilir tatlı kız...
'13' sürprizlerle dolu yeni bölümüyle yarın 23.00'te eTV'de!
@Çiğdem- @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt @Dosi @denizz19 @S.G.A.T. @xemrexxx @vadikızı @MasacRE- @eskici @gözlemci @turkuazz @DarkLegenD @Harunnn60 @serhatt @dreamy @kerem @Ahmed
Sen okursun da geçen hafta okurum deyip hala bakmayanlara ne yapayım. Sen bir şey söyle bari dilimde tüy bitti.dizi kolik'i buluyoruz demek.
o , ses'in tatlı kız dediği dizi kolik galiba
Çarşamba'dan Cuma'ya aldın demek.
Yarın planlarım var, yorgun olurum. Cumartesi okurum
Şuan baya enerjim düşük kendime hayrım yok beni bağışlaSen okursun da geçen hafta okurum deyip hala bakmayanlara ne yapayım. Sen bir şey söyle bari dilimde tüy bitti.
Bir de şimdi aklıma geldi yarın İtiraflar da var. Ama boş günde yayınlayınca durum ortada bir de böylesini deneyeyim.Şuan baya enerjim düşük kendime hayrım yok beni bağışla
Ben bir ara toplu okuyacağım geçen sefer okuyacam dedim ama yine kaybolmak durumunda kaldım@Çiğdem- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @eskici @xemrexxx @DarkLegenD @MasacRE- @pompy @Harunnn60
Okumanızı ve yorumlarınızı bekliyorum artık.
Yanlış dönemde başlattın diziyi.
Yanlış dönemle ilgisi ne var okuyup yorumlamanız en fazla 10 dakika sürer. Bütün gün de forumdasınız yani tamamen üşengeçlikten.Aynısını diyecektim erken başlattın odaklanamadım başından.
Okumanızı sağlayacaksa evet.Şimdi de duygu sömürüsü mü yapıyorsun
Gündüz online gözüküyorum ama aslında yokum. Bildirimlere bakmıyorım bile, Temmuza kadar doluyum çok vaktim yok. Birde seçim var forumun ana konusu o şuan, o yüzden erken başlattınYanlış dönemle ilgisi ne var okuyup yorumlamanız en fazla 10 dakika sürer. Bütün gün de forumdasınız yani tamamen üşengeçlikten.
Neyse sağlık olsun sen yine de fırsat bulursan kafa dağıtmak için gel.Gündüz online gözüküyorum ama aslında yokum. Bildirimlere bakmıyorım bile, Temmuza kadar doluyum çok vaktim yok. Birde seçim var forumun ana konusu o şuan, o yüzden erken başlattın
Onu biliyorum da ne zaman.Ben okuyacağım zaten
İşim olmazsa yarın okurum olursa da pazara kadar okurumNeyse sağlık olsun sen yine de fırsat bulursan kafa dağıtmak için gel.
Onu biliyorum da ne zaman.
Yine böyle diyeceksin ve yine yarın yorum namına bir şey göremeyeceğim aha da yazdım.İşim olmazsa yarın okurum olursa da pazara kadar okurum