S.G.A.T.
Emekli
Zaten devamını okumayacağım, niye kafam biraz da bunda kalsın.Niye? Sadece kalp değil okumak için emek de lazım.
Zaten devamını okumayacağım, niye kafam biraz da bunda kalsın.Niye? Sadece kalp değil okumak için emek de lazım.
Teşekkürler.Buğranın fox aşkı güldürdü
Pompy için üzüldüm sırlarıyla öldü,bakalım mağarada neler olacak
Eline sağlık @Aserat
Aslında senin için bir sürprizim olacaktı ama sağlık olsun döndükten sonra görürsün belki.Zaten devamını okumayacağım, niye kafam biraz da bunda kalsın.
Zamanla alakalı değil sıkılıyorum okurkenOkusan çıkarmam işte niye okumuyorsun. Bütün gün forumdasın zamanın mı yok.
Geç cevap verdiğim için kusura bakma gerçekten gözümden kaçmış. Tekrar tekrar özür dilerim.
Geç cevap verdiğim için kusura bakma gerçekten gözümden kaçmış. Tekrar tekrar özür dilerim.
Kolye sadece başlangıç ileride yaşayacaklarınızın yanında.
Şimdiden söylersem anlamı kalmaz artık bekleyip görün.Önemli değil tmmdır
Abow neler gelecek acaba başımıza
Demek öyle. O zaman görürsün benden günah gitti.ssZamanla alakalı değil sıkılıyorum okurken
Şimdiden söylersem anlamı kalmaz artık bekleyip görün.
Ben ne diyorum şimdi söylersem sürprizi kaçar. Azıcık sabır.Yok yok süpriz olsun okurken öğrenelim ama birşey sorcam benim başımada kötü şeyler gelecekmi
Ben ne diyorum şimdi söylersem sürprizi kaçar. Azıcık sabır.
Olmaz.Sadece evet hayır alsam olmazmı yaa çok merak ediyorumda
Olmaz.
Biz bunu aylar önce konuşmuştuk.
Bu sefer zor geldi evet.
Teşekkürler. Admin seçileceğim derken canından olma da.Bu bölüm komedi azalmış biraz, drama yönelmiş. Pompy'nin kendini vurmasına üzüldüm. Mağarada kaldık hepimiz, inşallah oylamada admin seçileceğim orada.
Emeğine sağlık @Aserat